Despre „Aripi de feminitate”

 

Cartea reprezintă un manual practic de dezvoltare personală pentru femei, ce cuprinde atât teorie, dar și exerciții, practici și meditații, cu ajutorul cărora vei face primii pași spre evoluția ta că femeie.

Dezghețarea feminității se face treptat…urmând că peste ani de practică să devină un stil de viață!

Însă cea mai bună veste este că poți începe acest proces chiar acum! Am schițat acest manual că fiind cel mai bun punct de plecare în transformarea ta.

Ești pregătită să devii cea mai bună variantă a ta? 😊

Diana Pîrje

Cum te poate ajuta această carte?

 

  • Vei descoperi care sunt calitățile tale unice și astfel îți vei crește valoarea personală, stima și respectul de sine.
  • Vei deveni mult mai încrezătoare în ține.
  • Vei reuși să ierți și să te eliberezi de durere.
  • Te vei conecta la esența ta adevărată și vei ajunge și mai aproape de sufletul tău.
  • Vei reuși să te accepți și să te iubești necondiționat.
  • Vei descoperi secrete și ritualuri cu ajutorul cărora îți vei armoniza stilul de viață
  • Vei învăța cum să tragi, să cucerești și să menții bărbatul pe care ți-l dorești

 

Am structurat în carte tot ceea ce m-a ajutat de-a lungul anilor să mă dezvolt personal, să cresc, să evoluez și astfel, mi-am dorit să împărtășesc cu voi esența feminității.

Cele mai bune sfaturi, exerciții, meditații și practici…pe toate le-am așternut în aceste pagini, astfel încât să zburați pe Aripi de Feminitate…

Aripi de feminitate By Diana Pîrje

Testimoniale despre carte

Parcursul meu

Sunt pasionată de dezvoltare personală, mai ales în nișa feminină, incluzând tot ce ține de feminitate, stil, atitudine, beauty și lifestyle.

Am început cu site-ul Silueta Mea, la 18 ani, dezvoltând ulterior conceptul în ceva mai amplu, comunitatea cu numele propriu, Diana Pîrje.

Am organizat și organizez workshopuri și webinarii pe diferite teme, am lucrat că asistentă pe lângă psihologi renumiți, am scris PDF-ul “Cum să devii o femeie specială“ și cartea în format fizic: “Aripi de feminitate”.

De asemenea, am dezvoltat programe de lucru individuale extrem de eficiente, pe diferite teme. Programele individuale pot fi realizate pe orice temă, în funcție de nevoile clientei, și includ o serie de ședințe extrem de eficiente, în care îmbin teoria, practica, meditații și anumite tehnici energetice.

Pentru asta, creez constant workshopuri, evenimente, webinarii și pregătesc surprize, astfel încât să descoperim cât suntem de speciale și să nu ne mai simțim nicio clipă lipsite de valoare personală sau de încredere în sine.

Avem puterea să strălucim din interior și să ne creăm realitatea pe care ne-o dorim, pe care am visat-o de mici copile.

Secretul este să credem în noi atât de tare, astfel încât nimeni și nimic să nu ne poată da înapoi sau să reprezinte un obstacol pentru visurile noastre!

Cred că noi, tânăra generație, putem cu adevărat schimba mentalitați și tipare limitative, care ne țin departe de fericire și împlinire!

Vino alături de mine și descoperă-ți adevărată frumusețe și unicitate!

Contactează-mă!

Pentru întrebări, programări sau diverse solicitări vă rog să mă contactați folosind datele de mai jos. 

0723 064 298
Strada Ioan Bianu, Nr. 27, București, Cod Poștal: 011091

Vezi pe Google Maps

contact@dianapirje.ro