Cat de mult te influenteaza trecutul tau

Atunci cand nu te-ai simtit destul de apreciata de familie, incepi sa cauti aceasta apreciere in cei de langa tine. Mai exact, in barbatul de alaturi. Si asa se naste suferinta. Asa ajungi sa nu te mai regasesti in viata ta, fiindca vei trai mereu in asteptare. Mereu vei astepta sa se intample ceva miraculos. Mereu vei dori sa vina cineva care sa te salveze de suferinta si de tot ceea ce nu-ti place.

De aceea, e atat de important sa te uiti la tine si sa vezi care sunt cu adevarat golurile din sufletul tau. Fiindca, odata ce incepi sa ti le vindeci, vei reusi sa devii o persoana implinita si armonioasa pe interior.

Toata viata avem de lucru la asta. Dar macar te vei pune pe un drum.

Macar vei face primul pas catre tine si asta e tot ceea ce conteaza. Asta e ceea ce te va face fericita pe deplin si iti va da un sens. Altfel, te vei simti mereu in gol.  Si nimeni si nimic nu te va putea salva de suferinta ta. Tu esti cea care trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru viata sa, pentru ceea ce este cu adevarat.

De aceea, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa incepi sa ai grija pe deplin de tine. Sa ai grija de stilul tau de viata, de ceea ce gandesti, de ceea ce iti doresti.

Cum ar fi daca ai face abstractie de tot ceea ce ai acum in viata ta?

Cum ar fi daca te-ai gandi cu adevarat la ceea ce iti doresti din suflet si ?

Vreau doar sa fii constienta de faptul ca si ceea ce nu-ti place acum la viata ta, tot tu ai creat. Constient sau inconstient. Cu gandurile tale.

Daca vrei sa creezi altceva in viata ta, e timpul sa incepi sa gandesti si altfel.

Despre tine. Despre viata. Despre barbati. Despre tot ceea ce te inconjoara.

Salvatori in afara ta nu exista. Iar daca nu vrei sa rupi raul din radacina, vreau sa stii ca vei atrage pe ici pe colo anumite circumstante favorabile, insa nu vor fi indeajuns.
Fiindca iti va fi frica sa te duci pana la capat. Iar o viata traita pe ici pe colo nu este o viata adevarata si fericita.

Nimeni nu poate sa-ti ia ceea ce tu vrei. Puterea este doar in mainile tale. 

Insa, esti tu gata sa renunti la statutul de victima ca sa intri in cel de creator? Esti gata sa intelegi ca nimeni si nimic din afara ta nu are putere asupra ta? Doar tu ai.

Asadar, te invit sa faci o lisa cu tot ceea ce simti tu ca te-a sabotat pana acum.
Care sunt acele lucruri care te-au sabotat si care nu ti-au dat pace?
Ce simti ca ai creat si nu-ti place absolut deloc?

Fa o lista mai jos cu toate aceste lucruri si intreaba-te din ce convingeri le-ai manifestat.
Care au fost acele convingeri din acre tu ai manifestat aceste povesti?

Nimic nu este pur si simplu intamplator. Ceva-ceva tot ai gandit si ai crezut despre tine, despre relatii, despre barbati, astfel incat sa ajungi sa traiesti niste povesti care nu iti plac si care nu te servesc.

Asa ca te invit sa le scoti si sa le inlocuiesti cu unele pozitive, in favoarea ta.

Ca de exemplu:

Merit si am meritat dintotdeauna sa am iubire, fericire, succes si pretuire din partea tuturor oamenilor.

Barbatii ma iubesc si ma pretuiesc infinit. 

Totul imi iese usor, de la sine.

Tu ai nevoie sa afirmi si sa gandesti totul in favoarea ta, nu in defavoarea ta.

Asa ca nu te mai focusa pe nimic negativ. Scoate din tine tot ce e negativ si inlocuieste cu afirmatii pozitive. Afirmatiile merg doar atunci cand tu deja ai facut o curatenie in viata ta si ai decis ca nu mai vrei sa ramai in vechea poveste. 

Ce alegi pentru tine?
Sa fii victima sau sa fii schimbarea pe care ti-o doresti?

Adauga un comentariu