Ce inseamna o femeie puternica…si cum poti sa devii astfel!

Femeie puternica, femeie independenta, femeie increzatoare, femeie de succes…

Peste tot auzim aceste denumiri, si ne-am dori poate sa ne idnetificam cu ele, sa fim si noi asa, sau,macar, sa fim stiute si privite astfel…

Ne mulam foarte mult pe standardele unei societati bolnave, din punctul meu de vedere, formata din indivizi care nu se cunosc bine pe sine insisi, si care impune limite abstracte.

Lipsa de autocunoastere cere un pret foarte mare. Ajungi sa platesti scump daca nu te cunosti si daca nu stii cine esti.

Cu toate ne dorim, inca de mici copile, sa ajungem ” de succes „.

Dar ce inseamna cu adevarat succesul? Cine impune acest succes si cine il defineste? Exista un standard al lui?

Eu cred ca exista mai degraba unicitate, personalitate unica si irepetabila si un set de valori al fiecarei persoane. Atat de mult ajungem sa ne ” mulam ” dupa niste reguli, dupa niste standarde, incat pur si simplu ne pierdem si nu mai stim cine suntem. Si, de fapt, ce sa ne pierdem, ca nici nu am ajuns sa ne cunoastem cu adevarat propriile suflete…Mai degraba ne handicapam sub mirajul acestor reguli, norme si standarde.

Ce este o femeie puternica?

O femeie puternica este aceea care isi constientizeza slabiciunile si defectele, dar si le accepta si incearca sa si le corecteze 🙂

O femeie puternica este aceea care munceste constant la evoluia si dezvoltarea ei.

O femeie puternica este aceea care plange, care isi exprima emotiile liber si deschis, care stie ca puterea ei sta in vulnerabilitatea ei.

O femeie puternica este aceea care nu se crede nici perfecta, dar nici defecta. Este aceea care se accepta pe sine insasi asa cum este.

O femeie puternica este aceea care invata din greselile proprii, fara sa se blameze, critice si invinovateasca, ci care se accepta si intelege cu blandete si iubire unde a gresit.

O femeie puternica este aceea care este flexibila. Ea stie cum, unde ce sa vorbeasca si stie sa se predea. Ea nu lupta cu orice pret pentru ceva ce nu merita. Stie de multe ori ca a pierde inseamna a castiga.

O femeie puternica este aceea care nu-si abandoneaza calea, misiunea si chemarea, oricate obstacole ar intalni in cale…

O femeie puternica este aceea care se slefuieste in permanenta si isi da seama unde mai are de lucru cu ea insasi.

O femeie puternica este aceea care stie ca este unica, stie prin ce este unica – isi cunoaste valoarea personala si nu se compara cu nimeni. Ar fi o pierdere de timp sa faca acest lucru, pentru ca stie si intelege ca fiecare om are destinul sau si propria chemare. Pentru fiecare exista un loc sub soare.

O femeie puternica este aceea care se asculta pe sine, care isi asculta sufletul, glasul inimii, chemarea, care aude vocea din ea, si care o urmeaza…

O femeie puternica este aceea care, desi a fost lovita, nu se da invinsa. Dar nu lupta barbateste, ci cu multa credinta, smerenie si speranta. Nici nu se taraste, nici nu se lupta. Ci, incet-incet, invata sa zboare. Si o sa si reuseasca.

O femeie puternica este o femeie speciala. Este o femeie care ste sa-si pastreze bunul simt, smerenia si iubirea fata de toata lumea chiar si atunci cand se ridica pe un anumit nivel.

O femeie puternica este o femeie plina de satisfactie interioara. Ea traieste si se manifesta din interiorul ei si nu prin cineva. Si atunci cand simte ca nu mai poate, ca nu mai are destula putere, se retrage in cochilia ei de unde isi ia toata puterea, toate resursele, toata energia, toata increderea si speranta ca va reusi in ceea ce-si doreste.

O femeie puternica este o femeie cu un suflet frumos. Ea iubeste pe toata lumea, are compasiune, dragoste, bunatate si o vorba buna pentru fiecare om, chiar daca nu rezoneaza cu el intocmai. Nici nu trebuie. Dar ea stie ca energia buna i se va intoarce, si o va putea folosi ca si sursa de putere pentru tot ceea ce-si doreste.

O femeie puternica este o femeie care isi gaseste izvorul interior, care sapa dupa inspiratie, care nu este o victima si care stie ca are puterea sa straluceasca si sa-si gaseasca apa in adancimile sufletului. Ea nu va fi seaca si lipsita de energie, ci va face tot posibilul pentru a fi plina de energie, plina din interior.

O femeie puternica va fi mereu recunoscatoare pentru tot. Pentru tot ce are, si pentru tot ce nu are. pentru tot ce s-a intamplat si pentru tot ce nu s-a intamplat inca. Dar ea are speranta. Ea are credinta. Si stie ca va fi bine. Ca lucrurile se vor aranja in timp ce face actiunile potrivite pentru a ajunge unde isi doreste.

O femeie puternica nu se teme sa fie slaba, atunci cand simte. Este normal sa existe si momente de slabiciune. Este normal sa se simta vulnerabila…dar in sufletul ei, ea stie ca este puternica si totul va fi bine in final, chiar daca acum este greu. Ea are in primul rand incredere ca totul va fi bine!

Te astept la workshopul ” Increderea in tine – cheia succesului tau feminin „, pentru a descoperi cum sa dobandesti incredere in tine, incredere in primul rand in calitatile si punctele tale forte!

Toate detaliile pe link:
https://www.facebook.com/events/196541600914045/

Cu drag,
Diana

Adauga un comentariu