Ce sunt constelatiile si de ce sa le alegem ca si workshop

Am decis sa fac acest articol pentru a va spune experienta mea de la workshopurile de constelatii si de ce am descoperit ca sunt atat de eficiente. Chiar pot spune ca le recomand tuturor.

Eu am inceput sa fac constelatii cu Mariana Siverenko, partenera mea de business, cu care voi deschide un centru de relatii la Bucuresti. Prima data, nu intelegeam despre ce este vorba, si cumma ajuta concret, apoi misterul s-a elucidat.

Se lucreaza in grup, pe o problema pe care o ai. Ca de exemplu, daca ceva s-a intamplat in relatia ta, te-ai certat- aceasta este problema pe care vei lucra. Cei din grup sunt inlocuitori si vor juca diverse roluri. Mama,tata, fratele,sora, bunicul, bunica, si tot asa…

Ei reusesc sa intre in rol si sa simta anumite energii. Se lucreaza foarte profund, si chiar ajungi sa ai constientizari si revelatii uimitoare.

Tu poti afla care este problema din spatele problemei, care este cauza ei adevarata. Este revelator ce se intampla acolo, in lucrul cu energiile…

În doar 1-2 ore de lucru, este posibil să faci ceva care ar necesita in mod normal mai multe luni de terapie și o muncă intensă cu sine. Acum, devine posibil să se facă o schimbare, o vindecare și o transformare simultana pe mai multe niveluri ale unei persoane: personale, generice, karmice.

Desigur, cu condiția ca clientul să fie gata și vrea să-și rezolve problema.

Constelatiile ne oferă o ocazie unică nu numai de a ghici cum ne aflăm într-o situație dificilă și cu ce suntem conectati, ci să o vedem cu ochii noștri. Alinierea arată foarte clar ce se întâmplă de fapt și unde să căutați o soluție.
Este dificil să vorbești despre constelatii, trebuie să le simți măcar o dată.

Ce este posibil datorită constelatiilor:

– armonizarea relațiilor cu persoane apropiate (soți, părinți, copii, colegi, etc.)
– aflați cauzele care stau la baza bolilor fizice și a condițiilor mentale severe;
– găsirea de resurse și oportunități pentru dezvoltarea activă și realizarea potențialului lor;
– identificarea cauzelor problemelor financiare;
Și mult mai mult …

Invităm pe toți să se înscrie in metoda constelatiilor!
Participarea este posibilă în două formate:
– Ca si client
– Ca si adjunct ( inlocuitor ) – sa suplinesti diverse roluri pentru cei aflati in constelatie

Clientul vine cu cererea lui și grupul lucrează pentru el (scopul si problema pe care se va lucra trebuie stiute de dinainte)

Constelatia nu este o pastilă magică, ci o metodă de transformare foarte puternică care vă poate aduce mult mai aproape de obiectivele dvs. și, în același timp, vă impune să lucrați profund asupra dumneavoastră.

Pentru a vă rezolva întrebările, uneori este suficienta o constelatie și, uneori, este nevoie de o serie întreagă de aranjamente. Depinde de complexitatea problemei și de dorința și capacitatea de a vă schimba.

Pentru înlocuitori, participarea permite celor in rol:

– să se familiarizeze cu noi aspecte ale personalității sale;
– dezvolta sensibilitate, intuiție, empatie;
– să învețe să înțeleagă mai bine pe sine și pe ceilalți;
– să înțeleagă problemele proprii;

Nu aveți nevoie de experiență anterioară pentru a participa!
Va garantam multe schimbari si revelatii, pentru a incepe anul intr-o forma de milioane! Ca sa faci ce nu ai facut, e timpul sa fii cum nu ai fost!
Va asteptam cu drag!

Urmatoarea constelatie va si sustinuta de Mariana Siverenko si va avea loc pe 23 ianuarie, la Bucuresti!

Inscrieri: dpirje93@gmail.com
Pret: 300 Ron.

 

Adauga un comentariu