Cinci lucruri pe care nu le stiai despre epilarea definitiva

„Programare la epilat” este, probabil, expresia care apare in agenda femeilor in fiecare luna, alaturi de grija eliberarii programului si de disconfortul iritatiei dupa agresarea pielii cu ceara sau cu aparatul epilator. Este important de stiut ca, odata cu noua tehnologie de epilare definitiva cu laser, orice fel de neplacere in legatura cu iritatiile, cu firele crescute pe sub piele sau cu timpul dedicat epilarii traditionale, nu va mai exista.

Aceste luni in care temperaturile de afara scad sunt cele mai potrivite pentru a apela la un procedeu de epilare definitiva, intrucat sansele de expunere la soare sunt minime. Insa nu trebuie ignorat faptul ca atunci cand alegem centrul unde va fi efectuat tratamentul de epilare laser, cel mai important este sa urmarim calitatea aparaturii si calificarea personalului. Este usor de imaginat ca servicii de proasta calitate in domeniul cosmeticii nu inseamna doar o risipa de bani si rezultate nemultumitoare, ci chiar mai grav, probleme de sanatate.

Specialistii Coquette Beauty Clinique, clinica numarul 1 in epilare definitiva, cu experienta de peste 14 ani, iti prezinta cele mai importante cinci aspecte despre tratamentul de epilare definitiva laser, pe care orice viitoare pacienta ar trebui sa le cunoasca.

  1. Pielea bronzata nu poate fi supusa unui procedeu de epilare definitiva. Acesta este doar un mit. In timpul unei sedinte de epilare laser, pielea absoarbe o parte din energia laser inainte ca aceasta sa ajunga la foliculii de par, iar aceasta cantitate este data de culoarea pielii. Astfel, pielea bronzata va absorbi o energie in exces si exista riscul de a se arde sau decolara. Noile tehnologii de epilare laser au reusit insa sa dezvolte sisteme de protectie care permit racirea pielii, la cateva grade, pe toata durata tratamentului, dar si dupa terminarea acestuia, astfel incat intreaga interventie devine nu doar posibila, dar si mai putin dureroasa.

„Laserul Cyosure Elite este special si pentru tratarea pielii bronzate, dupa vara, in conditii de siguranta si eficacitate, precum si tratarea tipurilor de piele mai inchise la culoare, gratie parametrilor care pot fi reglati pentru a acomoda toate tipurile de grosime si culoare ale firelor de par”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.

  1. Durata tratamentului de epilare definitiva variaza intre 8-12 sedinte, insa este influentata de mai multi factori, precum: varsta (tinerii pana in 18 ani pot necesita mai mult de 12  sedinte, din cauza dezechilibrelor hormonale), sexul (parul barbatilor cedeaza mai greu, avand radacina puternica), tipul de par si de piele (cele mai bune rezultate le au clientele cu pielea deschisa si cu firul de par negru si gros) si de zona tratata (pentru epilarea faciala pot fi necesare mai multe sedinte). La Coquette Beauty Clinique dispunem de aparate epilare laser provenite din America, ce utilizeaza  cele mai eficiente tipuri de tehnologie care permit abordarea unor pacienti cu nevoi specifice variate, care au fire de par cu diferite grosimi, culori, implantate in diverse arii ale corpului, in evolutia lor pe parcursul tratamentelor.
  2. Sunt necesare sedinte de intretinere o data sau de doua ori pe an, pentru ca foliculii pilosi sunt foarte numerosi si tratamentele de epilare definitiva sunt eficiente doar in cazul celor activi in momentul tratamentelor. Pe parcursul vietii, mai ales in cazul dezechilibrelor hormonale, noi fire de par pot aparea, insa vor fi mult mai subtiri si mai usor de eliminat.
  3. Durerea resimtitta poate avea grade diferite, in functie de suportabilitatea fiecarui pacient. In timpul tratamentului de epilare definitiva  intensitatea aparaturii se regleaza in functie de gradul tau de suportabilitate, dar pentru o eficienta maxima este necesar sa resimti o senzatie similara cu ciupitura de elastic sau cu „strangerea pielii” de dupa expunerea la soare. Persoanele cu pielea subtire, care acuza oboseala  sau care sunt in perioada menstruatiei pot simti durere, similara unor intepaturi mai acute.

„De aceea la Coquette Beauty Clinique utilizam cea mai perfomanta aparatura, Cynosure Elite, care raceste pielea concomitent cu aplicarea luminii laser confera cea mai eficienta protectie si cel mai ridicat confort pentru pacient”, adauga dr. Andreea Iftimie.

  1. Tratamentul de epilare defintiva nu poate niciodata distruge toti foliculii de par dintr-o anumita zona, fie ea axila, bikini sau gambe. Intodeauna vor mai ramane cateva fire de par miniaturizate. Iata orientativ cateva procente medii de curatare a catorva zone mai frecvent solicitate: gambe, zona inghinala 90-95%, axila 80-90%, coapse 60-70%, fata 50-70%.

Nivelul de echipare al clinicilor de epilare definitiva Coquette este inegalabil in Romania, in toate cele cinci orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta si Timisoara se utilizeaza lasere de ultima generatie. Scumpe, americane, masive, puternice, cu cele mai eficiente tipuri de tehnologie care permit abordarea unei multitudini de pacienti avand fire de par cu diferite grosimi, culori, implantate in diverse arii ale corpului, in evolutia lor pe parcursul tratamentelor.

Despre Coquette Beauty Clinique

Coquette Beauty Clinique si-a asumat inca de la deschiderea primei clinici, in anul 2003, statutul de clinica monospecializata in tratamentul de epilare definitiva si de promotor si educator al acestei proceduri. Cu cinci clinici proprii in Bucuresti, Cluj, Brasov, Constanta si Timisoara, Coquette ofera servicii identice in toate cele cinci locatii, sub egida protocolului specialistului recunoscut in epilare definitiva. Desi investeste continuu in echipamente laser de exceptie, Coquette isi pastreaza preturile avantajoase consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.

( By Ananda PR)

Ce ziceti fetelor, se merita un astfel de tratament pentru corpul nostru?

Eu zic ca da si chiar sunt tentata sa incerc. Voi ati mai incercat pana acum sau va doriti?

Astept raspusnurile voastre!

Cu drag,
Diana

Adauga un comentariu