Constelatie cu Mariana Siverenko – Ce se ascunde in spatele singuratatii?

Ce ascundem în spatele singurătăţii noastre?
De ce ne ascundem?
Ce nu vrem să vedem când vom continua să rămânem singuri?

Singurătatea este reacţia de protecţie a subconştientului nostru, care ne protejează de durere, de amintirile grele ale trecutului, precum şi ne permite să ajungem în iluziile noastre şi să rămânem loiali foştilor parteneri.

Doar că acesta nu te va aprecia, şi timpul îl vei pierde.
Pe 11 noimebrie va invităm la Bucuresti să te uiti la adevăratele cauze ale singurătăţii tale, in constelatia „Ceea ce se ascunde în umbra singurătăţii” după care o mulţime de schimbari vor urma in viata ta.

Va exista claritate şi conştientizare a motivelor. Vom schimba spaţiul şi vom permite noilor oportunităţi de a intra în viaţa ta. Îmi voi permite să nu fiu modesta, ci să pretind că asta se întâmplă în lucrările mele. Experienţa mea şi comentariile clienţilor îmi permit să spun asta. ✌ ❤ – Марианна Сиверенко-Спыну

Trainingul va fi sustinut de psiholog-sexologul Mariana Siverenko, rainer cu experienta in constelatii de grup si terapii individuale, precum si in relatii de cuplu.

Aceasta constelatie te va ajuta sa descoperi profund motivul singuratatii tale, motivul pentru care atragi parteneri nepotriviti, indisponibili emotional si iti va oferi o mare claritate in gandire si simtire! 90% din actiunile noastre sunt dictate de subconstient, iar aici noi vom elucida misterele subconstientului nostru, pentru a avea echilibru, energie si armonie in viata noastra!

Va asteptam cu drag!

Pret: 300 Ron.
Inscrieri: contact@dianapirje.ro

Adauga un comentariu