Cum a fost la Lansarea de carte „Aripi de Feminitate” de la Iasi

 

Buna, dragilor!

Saptamana trecuta am avut un eveniment de suflet, si anume: Lansarea de carte „Aripi de Feminitate” la Iasi. A fost o seara absolut magica, plina de emotii si iubire, in care am cunoscut atatea femei dornice sa se deschida, sa se cunoasca mai bine pe ele insele si sa isi descopere feminitatea ascunsa in interiorul lor.

M-am bucurat nespus sa vad in sala femei de toate varstele, ceea ce m-a facut sa inteleg inca odata ca feminitatea si energia feminina nu au varsta. Am inteles cat de important este sa avem grija de starea noastra interioara si sa cautam mereu resurse prin care sa ne amplificam.

Stim bine ca atunci cand nu avem energie, totul merge foarte greu.
In schimb, atunci cand te intorci la originea ta, cand iti onorezi femeia interioara, totul merge de la sine.

Cred ca in zilele noastre este mai important ca niciodata sa stim sa mentinem acest echilibru intre cine suntem cu adevarat, dorintele noastre, esenta noastra si responsabilitatile din viata de zi cu zi.

Cand femeia se pierde pe ea si se rataceste in tot acest joc cotidian in care „trebuie” sa corespunda la job, familiei, celor din jur, e necesar sa se intoarca la ea insasi si sa isi dea seama cine este cu adevarat si ce isi doreste.

Doar prin conectarea la sine, o femeie isi poate da seama cine este si ce are de facut ca sa fie fericita si implinita, ca sa se echilibreze pe sine insasi.

Sunt sigura ca fiecare femeie care a fost in sala, a plecat mai inspirata, mai fericita si mai aproape de ea insasi. M-am bucurat nespus sa vad atat de multe zambete pe chipurile femeilor, atata stralucire si fericire in ochi pentru faptul ca se afla in sala si au ocazia sa invete ceva nou, sa se inspire si sa devina o varianta mai buna a lor.

Inca de cand eram mica visam sa fiu pe scena, sa fac evenimente, sa lucrez cu femei…si mai ales, sa pot inspir o tanara generatie de femei sa paseasca cu incredere spre visurile lor!

Am inteles ca atunci cand ai incredere in tine si faci pasi spre ceea ce iti doresti, orice este posibil! Si am inteles si ca misiunea mea este aceea de a straluci si de a inspira…cumva, tot ceea ce imi doream atunci cand eram copila, acum se materializeaza.

Daca atunci credeam in povesti cu zane, astazi cred ca aceste povesti pot deveni propria realitate daca lucrezi la asta si chiar tu poti fi personajul principal din povestea ta. 🙂

Trebuie doar sa ai curaj sa crezi neconditionat in visurile tale si sa le dai culoare…

P.s: Aici poti vedea si interviul pe care l-am oferit celor de la TVR Iasi :

https://www.youtube.com/watch?v=pTTj9cVBuOY&t=49s


Adauga un comentariu