Cum a fost la evenimentul de lansare al blogului

Emotii,  feminitate, stil, atitudine, voie buna, inimi deschise si multe lucruri impartasite…cam in asta s-a concretizat minunata seara a evenimentului de lansare al blogului.

 

Am asteptat nerabdatoare fetele sa vina, unele fiind pretenele mele, cu celelalte m-am imprietenit acolo, insa vreau sa spun ca atmosfera care s-a creat a fost una extraordinara!

 

Ne-am deschis inimile una in fata celeilalte, si am avut de impartasit atat de multe lucruri frumoase…

 

Am vorbit despre ce inseamna o atitudine potrivita, invitandu-le de asemenea pe fete sa spuna ceea ce cred ele despre o atitudine potrivita…

 

Am aflat astfel ca o femeie cu o atitudine potrivita:

 

  • Nu ii va acuza pe ceilalti!
  • Nu se va victimiza!
  • Se gandeste tot timpul cum sa aiba grija de ea – fizic, emotional, spiritual;
  • Se iubeste si se respecta pe ea insasi!
  • Are incredere si stie ca prin credinta si increderea din inima ei, totul se va rezolva.
  • Stie ca poate si merita tot ce e mai bun si mai frumos, are incredere in cine este!
  • Nu se complace intr-o situatie care nu ii este comoda si are puterea sa puna piciorul in prag!
  • Stie ca merita tot ce e mai bun!
  • Isi impune fara teama dorintele si nevoile, fiindca ea stie ca nu poate trece peste demnitatea ei!

 

Am descoperit de asemenea ca feminitatea este o energie pe care o lasi sa se manifeste, ca ea vine din adancul inimii, ca atunci cand iti dai voie safii feminina te contopesti cu tot ce exista in Univers, te simti libera sa zbori precum o pasare maiastra…

O femeie feminina nu foloseste strategii masculine de lupta, de a vorbi pe un ton rastit, de a fi invidioasa sau geloasa…ea stie ca este nobila, mareata, si, intr-un stil foarte feminin si plin de demnitate, isi impune cu respect parerea, folosindu-se de sarmul si charisma inegalabile…

 

De asemenea, o femeie cu stil este ne neegalat, si ne-am dat seama ca stilul este vital pentru o femeie speciala. E important sa petreci timp cu tine, sa te gandesti ce anume te defineste cel mai bine, in ce te regasesti cel mai bine, astfel incat sa fii capabila sa iti conturezi un stil care sa te reprezinte si sa vorbeasca pentru tine!

 

Stilul nu inseamna doar felul in care te imbraci, ci el presupune inclusiv stilul tau de a fi, de a te purta cu ceilalti, inseamna sa faci lucrurile in stilul tau unic, pe care singura ti-l definesti ca fiindu-ti specific. Noi ne indragostim de stilul unei persoane, de felul ei de-a fi, si ajungem sa legam prietenii, ori sa simpatizam anumite persoane tot pentru stilul lor de-a fi.

 

Am pus cap la cap aceste 3 concepte, dupa ce le-am discutat pe fiecare in parte, si am ajuns la concluzia ca ele sunt definitorii pentru o femeie speciala, unica si deosebita.

 

Si, ce ma bucur cel mai tare a fost faptul ca am reusit sa cream o atmosfera plina de emotie, in care ne-am deschis inimile si am ajuns sa reflectam fiecare asupra propriei persoane, pentru a ne da seama ce anume mai avem de imbunatatit sau de dezvoltat la noi insene.

 

De asemenea, am ramas surprins placuta sa aud feedback-urile fetelor, care mi-au incalzit inima…

 

 ” M-am simțit minunat la workshop-ul organizat de de Diana! Datorită ei noi, femeile, am avut ocazia de a ne reuni intr-un cadru armonios, încărcat de energie pozitivă… Ne-a împărtășit detalii importante despre stil, încredere și iubire in sine. Feminitatea pe care ea o emana m-a inspirat și mi-a trezit năzuința de a fi prezenta la evenimentele viitoare pe care le va organiza. Mulțumim, Diana pentru tot ce ne-ai impartasit. Esti divina! ” – Cristina 

 

” Seara la ceainăria Bohemian Tea House, a lăsat o amintire memorabilă și cu adevărat remarcabilă gratie atmosferei boeme facilitată de Diana. Energia susținătoare, plină de acceptare a fetelor invitate au creat un spațiu cel puțin superb, plin de căldură si prietenos. Felul tău de a Fi oferă speranță și inspirație, Diana! Și asta e deja magic.
 
 Fii binecuvântată, draga mea! Eu una sunt deja..cu prietenia Ta..!💞💗 ” – Stefania

 

In astfel de intalniri de grup, atmosfera care se creeaza nu poate fi decat una magica si terapeutica! Energia de grup te deschide si iti amplifica puterea feminina!

 

Abia astept sa te am alaturi si pe tine la urmatoarele evenimente, despre care voi posta pe facebook si aici, pe blog!

 

Te imbratisez,

Diana

Adauga un comentariu