Cum poti sa devii mai puternica prin puterea calitatilor

Draga mea,

Astazi vreau sa vorbim un subiect sensibil si delicat, si anume felul in care noi ca femei ne putem aplifica una pe cealalta.

Intotdeauna mi-a placut sa privesc lumea ca fiind un mare puzzle, iar eu  si ceilalti- cate o piesa unica din acest puzzle. Cu alte cuvinte, fiecare isi are propriul loc in acest minunat Univers. Exista loc pentru toata lumea..

Mereu mi-a placut sa pun accentul pe ceea ce inseamna unicitate…fiindca, de fapt, noi toti suntem unici. Nu exista 2 flori sa semene intre ele, sau 2 fructe sa aiba acelasi gust…fiecare are propria aroma, culoare, savoare, prospetime…si acest lucru trebuie sa il descoperim fiecare dintre noi. Sa ne punem intrebarea:

Ce ma face pe mine unica si speciala? Care sunt acele calitati deosebite ale mele?

Auto-observarea, auto-analiza si auto-cunoasterea sunt foarte importante.

Dupa ce ne-am descoperit aceste calitati, e foarte important sa avem puterea sa le impartasim cu cei din jurul nostru. Mai ales cu femeile din jurul nostru. Avem capacitatea de a darui ceea ce avem si de a primi deopotriva ceea ce ce ne lipseste. Cand celalalt ofera cu dragoste si bucurie, iar tu iti deschizi inima ca sa primesti, magia se intampla!

Acesta este secretul prin care noi putem deveni puternice si prin care ne putem amplifica puterea una ceileilalte!

1) Sa consttientizam care sunt acele calitati pretioase pe care noi le avem si prin care putem sa inspiram

2) Sa ne deschidem inima si s ale oferim mai departe, cu dragoste si bucurie. Si cu aceeasi dragoste si bucurie sa primim ceea ce ne lipseste.

Stii ca atunci cand te cunosti, cand stii ceea ce te face unica, speciala si deosebita, cand iti cunosti atuurile si punctele tale forte, nu mai ai teama? Pur si simplu simti cum o siguranta interioara te copleseste, te patrunde, si pune stapanire pe inima ta…E ca si cum o voce iti spune: Stai linistita, totul este bine…

Eu de cand am inceput sa am aceste constientizari am devenit mult mai increzatoare, mult mai sigura pe mine si a disparut acel sentiment de ” nu stiu ce-mi lipseste„. Nu, nu-mi lipseste nimic, sunt completa…poate nu am trezit inca din mine toate calitatile,toate resursele…insa asa cum sunt, sunt completa si perfecta. Este o binecuvantare sa ajungem sa constientizam aceste lucruri!

Si mai mult decat atat, stii ce sentiment minunat este atunci cand oferi din calitatile tale unei femei care are nevoie ?

Deschizi canalul energiei si lasi iubirea si toata energia pozitiva sa curga si sa-ti aduca inzecit.

Data viitoare cand vezi o femeie, oricare ar fi ea…nu mai critica, nu mai emite judecati in necunostinta de cauza…pur si simplu deschide-ti inima cu bucurie si ofera-i o vorba buna, sau poate o imbratisare, sau poate are nevoie doar sa o asculti si sa o incurajezi…

Esti puternica nu atunci cand devii de neclintit si de neatins, ci atunci cand constientizezi ca te poti oferi si poti primi nemarginit. Inspira-te de la cine simti ca ai nevoie si inspira la randul tau…

Citeam intr-o carte a Larisei Renar de minunatul cerc al puterii feminine, unde fiecare femeie are propriile ei resurse si calitati, precum si capacitatea de a le darui si a primi ce-i lipseste.

Eu am observat acest lucru cu prietenele mele. Cand am nevoie de inspiratie si incredere in mine, stiu pe cine sa sun. Cand am nevoie de organizare si disciplina, la fel, stiu pe cine sa sun. Cand am nevoie de a impartasi, de a ma simti ascultata, incurajata si sustinuta neconditionat, stiu pe cine sa sun…

Noi simtim in mod inconstient calitatile si punctele forte ale celorlalti. Si tocmai de aceea ii primim si ii mentinem cu bucurie in vietile noastre, fiindca stim ca avem nevoie de acele calitati ale lor, ei ne completeaza si totodata ne ajuta sa dezvoltam si noi acele calitati in interiorul nostru sau poate doar sa le trezim la realitate…

Tu ce simti ca ai de impartasit? Care sunt acele calitati unice si speciale ale tale prin care poti inspira?

Iubeste. Imbratiseaza. Mangaie. Asculta. Compatimeste. Intelege. Accepta. Deschide-ti inima. Bucura-te. Fii senina si blanda.

Tie iti faci un bine in primul rand, apoi si celorlalti.

Chiar in poza din acest articol, daca observi, sunem 3 fete, de diferite varste…Este o poza sublima, pe care o voi iubi toata viata. Era noaptea, pe plaja…vazusem 2 fete care erau cu familiile lor daca-mi amintesc bine…Le-am spus: ” Fetelor, vreau sa fac o poza cu voi pentru a inspira feminitatea de la mic la mare. „

Asa si simt cand ma uit la poza…3 Zeite care au venit sa-si strige chemarea in Univers, sa o gaseasca, sa se simta multumite si recunoscatoare pentru tot ceea au. Marea…cea care te inspira, cea care iti aduce putere, curaj si intelepciune.

Suntem aici pentru a ne ajuta si inspira unii pe ceilalti. Pentru a ne sustine si a ne incuraja. Si e minunat ca tu sa faci acest lucru cu femeile din viata ta.

Si e minunat sa sapi in interiorul tau dupa acele resurse si calitati pe care le poti impartasi cu femeile din jurul tau…

Fii inteleapta. In acest mod te amplifici energetic foarte usor, natural si sanatos.

Deschide-ti inima si impartaseste-ti calitatile. Daruieste-le cu bucurie. Si primeste-le de asemenea la randul tau pe cele de care simti ca ai nevoie. Inspira si lasa-te inspirata.

Te imbratisez,
Diana

Adauga un comentariu