Cum sa ai un an mai bun prin puterea ta constienta

Draga mea,

Cum ti s-a parut anul care tocmai a trecut?

A fost un an productiv pentru tine? Greu, usor? Ai avut parte de rezultatele pe care ti le-ai dorit?

Indiferent de ce-ti spune mintea ta, vreau ca acest an sa il petreci cu sufletul. Vreau sa te bucuri si sa fii recunoscatoare pentru tot ce s-a intamplat si pentru tot ce nu s-a intamplat. Pentru toate lucrurile de care ai avut parte, bune si rele. Pentru toate experientele si lectiile pe care viata ti le-a oferit.

Vreau sa lasi deoparte mintea ta critica si sa privesti cu sufletul toate lucrurile, macar de data aceasta J

Indiferent ca iti spui ca puteai sa faci mai mult, ca nu ai obtinut ce ti-ai dorit, ca ai esuat de multe ori, ca nu ai avut noroc, ca stelele nu s-au aliniat pentru tine, s.a.m.d, vreau sa te opresti din a mai gandi si a te critica.

Vreau sa te privesti de sus, ca o mama blanda si iubitoare care isi lauda puii si care se bucura de experientele si lectiile lor de viata.

Vreau sa iti multumesti tie pentru ca ai dat tot ce ai putut mai bun.

Vreau sa te feliciti ca ai avut curajul sa faci lucruri pe care altadata nu le-ai facut.

Vreau sa te bucuri din toata inima ta pentru tot.

Fiindca doar oamenilor recunoscatori li se ivesc cele mai minunate oportunitati si cele mai creative idei.

Indiferent ce ai spune despre tine si anul care tocmai a tecut, eu iti spun sa ai incredere in tine. Sa te apreciezi pentru tot ce ai reusit sa faci. Pentru tot ceea ce esti. Pentru ca esti mai puternica decat erai anul trecut. Pentru ca ai facut lucruri pe care anul trecut nu le-ai facut, din teama poate sau din amanare.

Apreciaza-te ca acum ti-ai invatat lectiile si stii sa actionezi cu mai mult tact, cu mai multa intelepciune, cu mai mult curaj si cu si mai multa putere feminine.

Apreciaza-te si multumeste-ti  ca nu te-ai dat batuta chiar si atunci cand ti-a fost greu si ai simtit ca nu mai poti. Pentru sufletul tau a fost o batalie interna si o lupta foarte grea, pe care sunt sigura ca nu ai dus-o usor. Dar, cu toate astea nu te-ai lasat si ai mers inainte.

Apreciaza-te pentru femeia care ai devenit…mai iubitoare, mai frumoasa la suflet, mai inteleapta, mai buna, mai constienta, mai trezita, mai plina de iubire si compasiune!

Apreciaza-te pentru tot, pentru ca esti femeie si pentru privilegiul de a fi femeie, de a fi creatoare, de a putea face atat de multe lucruri minunate!

Apreciaza-te pentru faptul ca ai avut puterea sa intelegi anumite lucruri, sa accepti si sa gasesti cele mai potrivite solutii chiar si in situatii critice, sa ierti atunci cand a fost cazul si sa lasi sa curga iubirea si compasiunea prin tine.

Apreciaza-te pentru deschiderea ta, pentru faptul ca ai invatat atatea lucruri…pentru ca ai avut puterea si  capacitatea sa asculti, sa inveti, sa tragic concluzii, sa nu te panichezi si sa adopti o atitudine matura si inteleapta atunci cand a trebuit.

Apreciaza-te pentru faptul ca ai dat tot ce ai putut mai bun si pentru faptul ca te-ai straduit cat ai putut. Apreciaza-te pentru intentiile tale bune. Apreciaza-te pentru dragostea nemarginita din sufletul tau si pentru iubirea pe care ai oferit-o celor din jurul tau. Apreciaza-te pentru tot.

Iar acum, cu sufletul plin de iubire si recunostinta, vreau sa iti stabilesti 3 prioritati importante pentru anul 2018!

3  prioritati de care sa te tii si care stii ca sunt cele mai importante pentru tine.

Putin si bun vreau, nu mult si prost. Cu cat mai multe vrei sa faci, cu atat nu faci. Mai bine mai putin, dar sa stii ca ti-ai indeplinit obiectivele si dorintele, decat mult si sa nu ajungi nicaieri, pierzandu-te printre dorinte si ganduri.

Fii concreta si gandeste-te ce-ti doresti anul acesta! 🙂

Astept comentariile tale mai jos si te astept, de asemenea, la evenimentele din aceasta luna:

Workshopul : „ Cum sa fii o lady „, de pe 10 ianuarie si workshopul „ Dragoste de sine si pretuire – cum sa te iubesti la superlativ „, de pe 22 ianuarie.

Iti las linkurile aici:https://www.facebook.com/events/530094680681546/?active_tab=discussion

https://www.facebook.com/events/142995596480460/

Va pup si va doresc un an superb, fetelor, exact asa cum vi-l doriti voi!

Diana

Adauga un comentariu