Cum sa fii un barbat adevarat

O sa scriu acest articol pentru barbati, si anume despre opinia mea legata de ce inseamna un barbat adevarat.

Imi este dat sa intalnesc multi barbati, atat in mediul online, cat si in cel offline si cred ca am reusit sa imi fac o idee despre ce inseamna un barbat adevarat.
Am intalnit fel si fel de barbati, si vreau sa vorbesc atat despre categoriile „ASA DA! „, cat si despre cele „ASA NU!”.

Sa purcedem! 🙂

1) Un barbat adevarat niciodata nu este disperat

Observ foarte mult in jurul meu o disperare imensa la unii barbati de a cuceri, de a avea, de a se baga in seama, de a avea o lista cat mai mare de femei pe care le-au cucerit ( sau bagat in pat – asta nu e cucerit neaparat), care, trebuie sa spun, deranjeaza foarte tare.

Asta arata o nesiguranta de sine foarte mare si un low-level extrem. Arata un barbat care nu are un scop si un tel bine definit in viata. Cand un barbat care e sigur pe el si isi cunoaste calitatile o sa fie insistent si disperat? Niciodata!

Cu cat mai insistent este un barbat, cu atat mai mult pune femeia pe fuga.
Un barbat adevarat are deja femei in preajma lui. Si femei de calitate 🙂 Un barbat semi-adevarat vrea sa para, vrea sa demonstreze ( celorlalti si orgoliului sau ) ca el poate, ca el are, ca el este smecher. Realitatea din teren insa este alta, care tradeaza din pacate aceasta aparenta ieftina.

Un om sigur pe sine, cu valori si calitati, care investeste in el, care are grija de felul in care arata, care isi dezvolta un sarm subtil si o delicatete aparte va fi intotdeauna sexy. Cred ca nimic nu atrage mai mult o femeie decat un barbat relaxat si sigur pe sine.

In schimb, un barbat nesigur pe el, va cauta intotdeauna sa epateze, sa arate, sa demonstreze.

2) Un barbat adevarat este manierat

Cred ca nimic nu e mai sexy si atragator la un barbat decat bunele maniere si bunul simt.
Eleganta, finetea gesturilor si subtilitatea sunt calitati-cheie ale unui barbat cu clasa, ale unui gentleman.

El intotdeauna iti va deschide portiera, te va ajuta sa te asezi la restaurant, te va suna sau iti va da mesaj sa te intrebe daca ai ajuns cu bine, te va ajuta daca ai nevoie de ceva ( de un anumit serviciu , sau cel putin, se va oferi).

Niciodata nu te va pune in situatii in care sa te simi prost, ci, din contra, va face in asa fel incat sa te simti o lady, sa te puna intr-o lumina favorabila, sa te simti speciala.

Un barbat adevarat si elegant niciodata nu te va ofensa nici in public, nici in privat, ci va fi rezervat in cuvinte, chiar daca ceva anume l-a deranjat. Un barbat caruia ii place sa se certe, sa se contrazica, sa se ia in gura cu tine- nu arata decat o atitudine grosolana si lipsita de scrupule. Sunt foarte multi asa, din pacate…eu insa am speranta ca vor fi din ce in ce mai putini. Femeia trebuie tratata cu respect, orice ar fi, si un barbat adevarat stie acest lucru.

3) Un barbat adevarat are grija ca fizicul lui sa fie unul ingrijit

Stilul este ceea ce defineste un barbat, iar un barbat care se respecta pe sine insusi va avea intotdeauna un stil bine definit. El va avea grija ca aspectul lui fizic sa fie unul ingrijit. Daca are cateva kg in plus, are grija ca ele sa dispara. Nu face rabat de la acest aspect. Stie ca aspectul fizic si stilul sunt cartea lui de vizita, asa ca va avea grija in permanenta de felul in care arata. Nu-mi plac barbatii exagerat de parfumati sau care se imbraca mereu la dunga, ci aceia echilibrati.

 

4) Un barbat adevarat lupta pentru visurile sale

Un barbat adevarat intotdeauna va avea teluri si visuri marete. El se va respecta pe sine si va munci pentru cariera sa. Responsabilitatea il face puternic pe barbat si astfel isi va forma un caracter adevarat.
Exista niveluri ale barbatilor, tot asa cum exista si niveluri ale femeilor. Se spune ca, cu cat mai feminina este femeia, cu atat reuseste sa atraga un barbat pe un nivel mai inalt. Si, totodata, ea reuseste sa ridice barbatul, prin energia ei, de la un nivel la altul. Femeia este cartea de vizita a unui barbat. Asa cum esti, ca barbat, asa femeie ai. E simplu. Intotdeauna oamenii pe aceeasi vibratie energetica se atrag unii pe altii si acolo exista un potential foarte mare de a dezvolta o relatie armonioasa.
Munceste pentru visurile tale! Poti alege sa fii un cersetor, un print sau un imparat! Ce alegi?

 

5) Un barbat adevarat are cultura

Cand in afara de jobul/afecerea pe care o are, iesirile cu baietii si filmele/serialele pe care le vede, barbatul mai are si o cultura generala, atunci chiar este de admirat.
Imi place sa am ce sa vorbesc cu omul de langa mine, sa ma inspire, sa aiba ce sa imi povesteasca…
Imi place un barbat care iubeste piesele de teatru si opera.
Imi plac barbatii care citesc, ii consider extrem de rafinati si sexy.
Cultura este ceva de mare-clasa la un barbat, si, da, nu e pentru toti barbatii. E pentru cei adevarati 🙂

 

6) Un barbat adevarat este. Si punct.

Cand tot ce am zis mai sus vorbeste de la sine, un barbat nu mai are nevoie nici de recomandari, nici de demonstratii, de nimic. Atitudinea, caracterul, sarmul, vorbesc de la sine. Cand esti, esti. Cand nu esti, degeaba te chinui sa pari.  Te vor trada multe aspecte.
Munca interioara, dezoltare personala si multa slefuire. Un barbat adevarat stie ca acest proces nu se termina niciodata. Cat existi, exista evolutie permanenta.

Si el intotdeauna va avea alaturi femeia pe care o va merita. Spune-mi ce femeie ai alaturi, ca sa-ti spun ce fel de barbat esti. Amin!

Succes, dragilor! 🙂

A voastra,
Diana

Adauga un comentariu