Cum sa nu mai suferi niciodata de nefericire si lipsa de sens in viata

Tu poti sa faci in continuare ce simti si ce vrei tu, dar eu m-am convins: nu gasesti fericirea si implinirea de care ai nevoie in lux, lucruri scumpe, locuri scumpe si orice mai vrei tu din aceasta categorie.

Cea mai mare fericire si implinire o gasesti in tine. In inima ta. Acolo este locul de unde izvorasc adevaratele minuni.

Restul, cauta-le sa le consideri optionale, dar in niciun caz nu le pune pe primul loc. Pe primul loc sa fie inima ta, daca vrei sa te regasesti tot mai mult in stilul tau de viata, fara sa mai trebuiasca sa suferi cand un barbat te-a parasit sau te-a inlocuit pentru alta femeie ” mai buna

Tu stii cine esti. In fiecare zi, e o binecuvantare pentru tine sa lucrezi la tine si stilul tau de viata, indiferent cine se afla in viata ta. Intelegi acum care este secretul?

 

Cand tu pui pretul adevarat si corect pe tine, nu vei mai intalni barbati indisponibili emotionali care sa-si permita sa-si bata joc de tine!

 

Fiindca tu te pretuiesti, te iubesti pe de-a-ntregul si stii ca nimeni nu are cum sa-ti darame castelul pe care-l construiesti, fiindca la baza lui se afla o temelie solida, cladita din sinceritatea ta cea mai profunda. In schimb, viata ta e pe cale sa se destrame oricand daca nu te iubesti suficient de mult si asa se face ca vei fi inclusiv tinta unor barbati indisponibili emotional care nu vor decat o joaca cu tine.

 

Nimeni nu va putea sa-ti faca rau atata timp cat esti centrata si focusata pe tine. Si asta fiindca Universul vede, iti simte vibratia si nu iti da mai putin decat meriti. O sa it idea lucruri exact pe aceeasi vibratie energetica.

 

Citeam o carte, “ Sufletul neinlantuit “, de Michael Singer, in care se explica exact acest concept de centrare pe propria persoana, pe propriul suflet…fiindca in acel moment, nimic din exterior nu o sa te mai faca sa suferi. Tu te raportezi la lucruri ca fiind neutre, si doar tu decizi daca alegi sa le oferi o anumita incarcatura emotionala. Insa, ideea esentiala este aceea ca nimeni nu are cum sa iti faca vreun rau. Raporteaza-te la lucruri ca fiind neutre si nu lua nimic la modul personal.

 

Totul porneste de la tine. Fii sincera cu tine, da-ti seama ce anume te face pe deplin fericita, ce simti ca te implineste, ce iti doresti din toata inima si fa acele lucruri!

 

Nu te minti cu ceea ce te face fericita!  E important sa fii atat de sincera cu tine, incat sa nu-ti incalci peste suflet orice ar fi. Nu ai voie sa te tradezi pe tine. Misiunea ta e sfanta! Si e important sa ai independenta necesara incat sa ai puterea sa pleci oricand dintr-un loc, daca simti ca nu te mai implineste si nu te mai face fericita!

 

Nu vad de ce sa ramai intr-un loc, intr-o conjunctura, intr-o relatie care nu te ajuta cu nimic si in care nu te mai regasesti! Tu trebuie sa stii in orice clipa cine esti! Vad atat de multe femei care isi calca peste suflet si fac lucruri care nu le plac, doar fiindca le e teama ca nu vor intalni altceva mai bun…

 

 

Dar vrei sa-ti spun ceva? Nu exista! Si eu m-am tradat si m-am mintit cu acest aspect.

 

 

Acolo unde crezi ca se sfarseste viata, acolo incepe de fapt! Cand tu actionezi din inima si faci lucruri din toata inima, nu ai cum sa dai gres! Nu ai cum sa te temi ca lucrurile nu sunt asa cum iti doresti tu!

 

Ma crezi ca atunci cand te pui pe primul loc si ai incredere in ceea ce simti, devii irezistibila? Toata lumea e atrasa de puterea ta de focusare pe prorpiul suflet si de fidelitatea pe care o ai fata de tine.

 

Uimeste-i pe toti cu rebeliunea ta, cu increderea infinita pe care o ai in ceea ce esti!

 

Fiindca esti speciala si fiindca meriti mai mult decat crezi in clipa de fata!

 

Crede in tine, femeie minunata!

 

Si hai sa fim impreuna vocea femeilor care au ceva de spus in aceasta lume si care ii inspira pe toti cu un stil de viata extraordinar si cu un glas care sa ajunge in inimile generatiilor ce vor urma!

 

Cu toata iubirea si increderea,

Diana

Adauga un comentariu