Cum sa te iubesti cu adevarat – Workshop Constanta

Cel mai frumos lucru din lume e sa iti daruiesti tie insati tot ce ai mai frumos. Sa tii cu tine orice ar fi si sa faci totul din iubirea de sine, si nu pentru ca trebuie sau ca nu ai incotro. Sa faci lucrurile cu blandete, dragoste si multa grija pentru tine…ca o mama. Sa ai rabdare, intelegere si compasiune fata de tine.
Iubirea de sine se masoara in actiuni fata de tine insati. Ce faci tu concret pentru tine. 😊

Insa, nu din pozitia de victima. In care suntem slabe, neputincioase, si in care asteptam salvatorul. Asta nu e iubire de sine. Sa astepti barbatul sa te iubeasca, fara ca tu sa o faci pentru tine, e cea mai mare iluzie.
Doar invatand sa te iubesti, sa actionezi din dragostea fata de tine, ii vei invata si pe ceilalti sa faca la fel cu tine. Ei doar iti imita comportamentul. Si pana tu nu te iubesti, nici nu vei sti sa recunosti cu adevarat iubirea in ceilalti si pe care ti-o ofera ceilalti ( prieteni, sot, copii, etc) , fiindca ea nu trece prin tine prima data.
Asadar, e vital sa dezvoltam o iubire sanatoasa fata de noi insene.

Va astept cu drag Duminica, 3 martie, la Constanta, la un super workshop, profund si sensibil, despre iubirea de sine. Am pregatit ceva special, in editie de martisor!

https://www.facebook.com/events/284996995506108/?active_tab=about

Inscrieri: contact@dianapirje.ro

Pret: 50 lei
Un super cadou de martisor pentru tine si prietenele tale! Infloreste si tu odata cu primavara! 🙂

Te astept alaturi de mine,
Diana

Adauga un comentariu