Cum sa-ti amplifici energia feminina si sa devii o forta

O femeie care si-a dezvoltat puterea feminina, crede-ma, nu mai are nimic de demonstrat.

Ea nu mai traieste incrancenata, ca sa demonstreze ceva cuiva. Ea traieste libera de opiniile celorlalti, ea este fericita, multumita si impacata de viata ei.

Femeia in energie feminina este cea care a constientizat ca nimeni si nimic nu o poate indeparta de la scopurile si telurile ei, de la vocatia ei.

Ea stie ca oamenii vin si pleaca din viata ei, dar vocatia si telurile ei trebuie sa ramana neatinse. Pentru ea, misiunea ei este sacra.

Nimeni si nimic nu este mai important pentru o femeie trezita decat realizarea vocatiei, a dorintelor si a misiunii personale.

Insa, pentru a realiza tot ce ne dorim, avem nevoie de foarte multa energie. Energia pe care o ai acum nu-ti ajunge pentru a realiza tot ce ti-ai propus. Poate abia iti ajunge energia pentru ce ai de facut acum, dar apoi pentru cate lucruri iti doresti…

Energia este cel mai pretios lucru din lume. Mi-am dat seama ca, fara energie, nu reusesti sa faci nimic, poti chiar sa ai tot timpul din lume…doar energia este ceea ce te misca, ceea ce te pune in miscare, este motorul si forta interioara.

Poti sa ai vointa, credinta,motivatie…dar daca nu ai energie, nu iti vei indeplini planurile!

Tocmai de aceea, draga mea, te invit sa descoperim cum ne putem amplifica energia, devenind de neoprit!

Am incercat de mai bine de 2 ani foarte multe tehnici, ritualuri, exercitii, care au avut un impact major asupra energiei mele si a felului in care ma simt. Pur si simplu am simtit cum am renascut ca femeie, ca pot face tot ce mi-am dorit vreodata. Stii, desi ne dorim multe lucruri, se intampla sa nu ne ajunga puterile…si e foarte greu de gestionat o astfel de situatie. Si eu am patit. Pana cand am descoperit niste practici prin care am reusit sa ma umplu de energie si sa stiu in fiecare clipa cum sa-mi aduc energia necesara, cum sa scot la suprafata resurse nebanuite, pentru a reusi sa fac tot ce vreau.

De exemplu, stiai ca barfa, cearta, critica, invidia, gelozia te descarca de energie?
Tot ce este de vibratie energetica joasa este devastator pentru tine.

Si tu vrei sa ai energie pentru tine, pentru barbatul tau…dar ajungi sa te ofilesti ca o floare fara sa-ti dai seama! E timpulsa infloresti si sa radiezi asemenea florii tale preferate!
Si cum faci ca sa scapi de tot ce te extenueaza? Oare poti scapa in totalitate?

Cu mult autocontrol si lucru cu tine insati, cu siguranta vei reusi. Asta este ceea ce imi doresc sa facem impreuna! Sa descpoperim cum putem sa dobandim un echilibru si cum sa ne ridicam nivelul energiei.

Vom face foarte multe practici si exercitii prin care vei descoperi cum sa iti amplifici energia, vom descoperi cum anume pierzi energie foarte usor si cum anume poti sa iti mentii mereu energia sus! ♥

Vei invata cateva secrete care iti vor schimba viata!

Inscrieri: contact@dianapirje.ro
Pret: 100 Ron.
Data: 11 octombrie, de la 18:30 – 21: 30 ( locatia se va anunta pe mail, ulterior).

* Cele care au mai participat la cel putin un workshop au 50% reducere!

Va astept cu drag,
Diana

Adauga un comentariu