De ce e importanta feminitatea in zilele noastre

De ce e importanta feminitatea in zilele noastre?

Feminitatea sec. XXI

De ce e importanta feminitatea in zilele noastre?

Scumpa mea,

Vreau sa iti spun un lucru foarte important si valoros pentru tine.

Stiai ca feminitatea ta se pierde atunci cand iti asumi o gramada de responsabilitati si cand faci o multime de lucruri? Poate suna aberant, dar crede-ma ca asa este.

Fiindca energia de A FACE este energie masculina. Energia de A FI este energie feminina. Iar tu, ca femeie, e important sa ramai cat mai mult in energia lui A FI. Sa fii iubire, dragoste, compasiune, blandete, duiosie, armonie…

Barbatul este o structura rigida, si pe el responsabilitatea il face puternic! Pentru el este esential sa faca, sa isi asume responsabilitati! Dar, pe o femeie o distruge din punct de vedere al feminitatii. Femeia este flexibila, volatila, ea are nevoie sa danseze cu propria-i energie, sa aiba sustinere si protective din partea unui barbat, sa fie ca o pasare maiastra, sa zboare, sa inspire lumea, sa lase urme pe unde calca…

In societatea moderna, unde femeia isi asuma la fel de multe lucruri ca si barbatul, exista o pierdere foarte mare de energie feminina. Si, inteleg ca o femeie moderna e necesar sa aiba banii ei, o casa a ei, sa poata sa se intretina, sa isi satisfaca mofturile si capriciile.

Insa, e important sa nu uitam ca la finalul fiecarei zile sa ne oferim un ragaz pentru noi si sufletul nostru. Sa stam cu noi, sa ne aprindem o lumanare, un betisor, sa scriem cateva afirmatii de recunostinta, sa ne imbracam intr-o rochie alba si sa dansam pe o muzica feminina (Deva Premal, de exemplu) , sa ne construim un locsor al nostru numai cu obiecte sacre care se ne incarce camera cu energie pozitiva, sa scriem o scrisoare sau o poezie, sa ne plimbam in natura cu picioarele goale sau admirand luna de pe cer…

Crede-ma, daca ai face toate aceste lucruri pentru tine si sufletelul tau, la finalul fiecarei zile sau cand simti ca ai timp, viata ti s-ar parea o minunata opera de arta!

Incarca-te cu energie vitala! Doar in acest fel vei avea resursele necesare pentru a construi si sustine relatii de calitate, pentru a putea crea, pentru a te desavarsi, pentru a nu ramane niciodata pe minus, epuizata.

Intotdeauna e bine sa iti asiguri o fundatie emotionala solida, iar pe aceasta fundatie sa incepi sa construiesti, sa acumulezi, sa poti sa iti sustii visurile, relatiile si toate celelalte lucruri din viata ta.

Gandeste-te la tine si la sufletul tau! Esti mult! Meriti mult! Ai grija de tine constant! Nu te distruge! Nu renunta la feminitatea ta! La tot ce ai mai frumos in tine!

O femeie completa este o femeie echilibrata! Munceste in fiecare zi la tine ca sa devii acea femeie echilibrata, frumoasa, care emana feminitate si gratie, acea femeie cu care fiecare barbat sa se mandreasca!

Nu uita de tine si nu te neglija! La finalul fiecarei zile, te rog, indifferent cat de incarcata a fost ziua ta, ai grija sa acorzi timp si energie feminitatii tale!

Esti femeie! Esti Regina! Onoreaza-ti feminitatea cu activitati care iti amplifica puterea feminina, zi de zi!

Astept sa-mi spui intr-un comentariu mai jos ce ai de gand sa faci astazi, la sfarsitul acestei zile, pentru a te echilibra si a intra in starea ta de feminitate! <3

Cu iubire,
Diana

Adauga un comentariu