De ce merita sa-ti faci epilare definitiva

Buna, dragele mele!

Bine va regasesc cu un subiect incantator de beauty, printre preferatele mele.

Stim bine ca atunci cand ne ingrijim, atunci cand facem lucruri pentru noi, increderea si stima de sine creste. Mai ales atunci cand ne infrumusetam, nu-i asa? 🙂

In ultima perioada, m-am axat din ce in ce mai mult pe a testa si a ma interesa de tratamente faciale si corporale revolutionare, eficiente si care sa nu afecteze pielea.

Printre ele, am descoperit si epilarea definitiva, pe care mi-o fac de cateva luni si care este foarte eficienta! Tocmai de aceea, v-o recomand cu drag!

Eu mi-o fac in cadrul clinicii http://www.aesthete.ro , prima clinica organica din Romania.

La inceput sa va spun drept, eram foarte sceptica cu privire la acest lucru. Insa, dupa ce m-am documentat, am realizat ca nu exista decat beneficii din aceasta procedura.

Nici intr-un caz laserul nu face rau pielii ( din contra, el ajuta la elasticitatea pielii), iar radacina firului de par este distrusa fara ca pielea sa fie afectata.

Rezultatele se vad deja din a 3-a sedinta, iar sedintele se fac in functie de cat par a mai ramas. La cineva este nevoie de mai multe, la cineva de mai putine.

Important insa este sa ai rabdare si sa nu renunti dupa primele sedinte.
Atunci cand mergi la o clinica profesionala, cum este cea unde am mers eu, aparatele sunt printre cele mai performante, nu ai de ce sa iti faci griji. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, iar tu esti in perfecta siguranta 🙂

Pot spune la mine ca deja aproape am scapat de firele de par nedorite, dupa aproximativ 5-6 sedinte.
Imi place enorm de mult clinica la care merg, au tot timpul atat de multe oferte, reduceri, esti intampinata cu suc de gref (pentru detoxifere ), incat, ti-e mai mare dragul sa mergi.

Si in plus, acum, pana pe 18 octombrie, ei iti ofera o sedinta gratuita de epilare definitva!

Intra pe site, fa-ti o programare si profita de toate ofertele lor!

http://www.aesthete.ro

Iti spun sincer, epilarea definitiva este cea mai buna decizie pe care am luat-o pana acum!

In articolele urmatoare de beauty, am sa-ti vorbesc si despre alte tratamente pe care le-am incercat si care m-au incantat in mod deosebit!

Te imbratisez,

Diana

Adauga un comentariu