Despre fericirea de a fi femeie…

Va pup, dragelor!

M-am decis sa scriu acest articol, intr-un moment de inspiratie, in care vreau sa impartasesc cu voi ceea ce mie mi se pare cel mai minunat lucru din lume: bucuria si frumusetea de a fi femeie…

De-a lungul timpului, poetii, scriitorii, pictorii, toti creatorii de arta si de frumos au avut ca muza si sursa de inspiratie Femeia…atat de multe ascunde ea in sufletul ei, incat am putea spune ca este cu adevarat un Univers aparte.

Sa fii femeie este minunat…este minunat sa simti, sa creezi, sa inspiri si sa te inspiri, sa descoperi, sa te bucuri, sa plangi de bucurie, sa simti emotii in tot corpul, sa simti ca te ia valul facand ceva ce-ti place, incat timpul parca nu mai trece, sa simti cum iubesti si esti iubita, sa simti cum plutesti pe valurile libertatii si ale feminitatii…totul este atat de sublim si de frumos…

Ma doare sufletul cand vad femeile ca se chinuie, ca muncesc prea mult, ca se lupta, ca au uitat de darurile din interiorul lor, ca vor sa se razbune, ca sunt invidioase si vor sa concureze, ca nu-si fac deloc timp pentru ele, dar pentru ceilalti da…

Ma doare sufletul sa vad suferinta si sacrificiu pe chipurile femeilor, in loc de dragoste si bucurie…

Te-ai nascut ca sa te onorezi pe tine, talentul tau, darurile tale si nu sa te sacrifici, sa te chinui si muncesti pana la epuizare.

Obligatii, responsabilitati, copii, sot, job…inteleg. Insa cand a fost utima oara cand ai pus totul pe pauza ca sa te ocupi de tine, macar 15-20 de minute? Cand ai simtit ca vrei sa-ti iei un moment doar pentru sufletul tau, si ai si facut-o…?

Eu stiu ca nu e usor, dar daca vrei, poti. Poti sa lasi copiii la bunici, poti sa ii lasi sa se joace si in timpul asta tu sa te ocupi de tine…

Intotdeauna, sa tii minte, atunci cand muncesti pana nu mai poti si simti ca te-ai deconectat de la tine, ca nu mai simti, ca nu te mai bucuri, ca nu mai savurezi viata…e clar ca ti-ai pierdut esenta feminina! Si e timpul sa te intorci urgent la tine.

Tu iti poti crea o viata atat de frumoasa si de armonioasa…doar sa vrei! Traim intr-o lume plina de posibilitati, unde poti alege sa faci ceea ce iti place, ceea ce simti, ai posibilitatea sa faci schimbari in viata ta! Ai grija de tine si de sufletul tau! Nu te trada pentru nimic in lume!

Te-ai nascut ca sa fii fericita, feminina, frumoasa si armonioasa!

Ai atatea reusurse la indemana, foloseste-le! Poti mai mult si meriti mai mult decat ai facut si decat ai fost pana acum. Bucura-te de prezenta ta mai mult. Stai si cu tine. Ceilalti se descurca la fel de bine si fara tine, stai linistita. Nu e cazul sa faci pe salvatoarea.

Cand tu esti bine, si ceilalti sunt bine alaturi de tine. In schimb, cand tu nu esti bine, nu ai cum sa creezi armonie si fericire in jur. Si cea mai mare greseala pe care o poate face o femeie, este sa ceara iubire si energie de la cei din jur!

Tu singura ai puterea sa le creezi in interiorul tau! Facand ce-ti place, facand un ritual de frumusete si ingrijire, ascultand o meditatie, plimbandu-te in natura, colorand o mandala…ai atat de multe lucruri de facut pentru tine si inima ta, incat scuze nu existe pentru o viata traita la intamplare.Cand tu iti doresti ceva din tot sufletu, reusesti!

Ne-am nascut in aceasta lume pentru a o face mai frumoasa cu darurile si talentele noastre! Aceasta este misiunea fiecaruia dintre noi: sa descopere frumusetea din sufletul lui si sa faca lumea mai frumoasa cu aceasta frumusete!

Mai ales femeia, care are atat de multe daruri interioare! Patrunde mai des in inima ta si mai putin in lumea de afara! Comorile sunt inauntru, nu afara!

E atat de frumos sa fii femeie…avem atat de mult motive pentru a fi fericite, doar pentru faptul ca existam, ca putem da nastere, ca facem lumea mai frumoasa cu zambetul nostru, ca simtim si cream nelimitat, ca iubim din tot sufletul…toate acestea ne ofera un sentiment minunat de unicitate si splendoare!

Esti femeie, si asta inseamna ca in fiecare clipa tu infloresti, asemenea unei flori!

Esti femeie si tot ce e mai frumos in aceasta lume tu poti sa creezi!

Te imbratisez si bucura-te in fiecare clipa ca esti femeie!

P.s: Ce simti ca poti face astazi mai mult decat ai facut ieri?

P.s 2: Cum iti onorezi si celebrezi feminitatea?

Lasa-mi un raspuns intr-un comentariu mai jos! 🙂

 

Adauga un comentariu