Bine ai venit pe pagina mea!
Psiholog clinician, autor si trainer pentru femei
„Când îți dorești ceva din suflet, acel lucru va deveni realitate dacă îl alimentezi cu gânduri sănătoase, emoții autentice și multă muncă!”

Acesta a fost motto-ul meu încă de când am pășit pe drumul evoluției și al dezvoltării personale. Am înteles devreme că doar gândurile ne formează realitatea.

Ce gândești despre tine și despre viață, aceea vei avea. Îmi aduc aminte că aveam 17 ani și îmi doream nespus de mult să devin psiholog. Dar știam că am această chemare în lucrul cu femeile.

De când eram mică, mă uitam în reviste și știam cum vreau să devin. Știam că nu vreau să fiu o femeie banală, ci una interesantă, care inspiră prin ceea ce este. Dar totodată, îmi doream să fiu profundă în ceea ce fac și în ceea ce sunt.
Am început călătoria mea la 17 ani, fiind o copilă foarte sfioasă și neîncrezătoare. Simțeam că îmi lipsesc multe în interiorul meu, dar în același timp îmi doream din tot sufletul să cresc și să evoluez.

Nu știam nicio clipă de ce provocări voi avea parte, însă nu mi-a fost frică de absolut nimic și am depășit cu mult curaj și optimism fiecare obstacol apărut în calea mea.

Dacă am înțeles cu adevărat ceva în viață, acel lucru a fost să nu fiu niciodată victima destinului meu. În starea de victima doar atragi circumstanțe și mai nefaste, fiindcă tu crezi că nu meriți. Te plafonezi în acel „balon” și nu vrei să ieși de acolo. În schimb, când înțelegi în mod conștient că orice s-ar întâmpla, tu vei alege tot ce e mai bun și te vei alege pe tine, atunci pornești cu adevărat pe drumul evoluției și al conștientizării. Eu aleg cum să reacționez în orice situație, indiferent de ce s-ar întampla. Eu aleg dacă vreau să rămân sau să ies dintr-o anumită situație. Totul este doar o alegere. Și vestea bună este aceea că poți în orice moment să faci alegerile potrivite pentru tine. Tu te creezi pe tine așa cum simți și așa cum îți dorești.

Această conștientizare îți poate schimba viața.

Tu ce alegi pentru tine?

Eu te aștept cu drag alături de mine să pășim pe culmile succesului și ale împlinirii personale! Sunt gata să  îti impărtăsesc din tehnicile și secretele mele învătate de-a lungul timpului, care m-au ajutat in transformarea mea.
Am depăsit momente emotionale foarte dificile și stiu cheile care să  te ajute să  fii multumita, împlinită  și fericită  cu tine însati.

Dacă simți că eu sunt ghidul potrivit pentru tine, te aștept cu drag în programele mele să lucrăm împreună la transformarea ta!

De asemenea, am fost invitată în diferite emisiuni, la aproape toate posturile mari de televiziune din Romania, unde am vorbit despre subiecte interesante, pe diferite teme. Le poți vedea aici.

Studii și pregătire

Ca și studii în domeniul psihologiei, am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației (din cadrul Universității Bucureșți), și masterul Psihologia Sănătății – Cercetare clinică și Optimizare comportamentală, având acreditarea de psiholog clinician. Pe lângă această pregătire, se numără o varietate de workshopuri, traininguri și conferințe la care am participat, pe diferite teme ale psihologiei. Am lucrat individual cu mentori care mi-au crescut nivelul personal și m-au ajutat să am rezultatele pe care mi le-am dorit.

Parcursul meu

Sunt pasionată de dezvoltare personală, mai ales în nișa feminină, incluzând tot ce ține de feminitate, stil, atitudine, beauty și lifestyle.

Am început cu site-ul Silueta Mea, la 18 ani, dezvoltând ulterior conceptul în ceva mai amplu, comunitatea cu numele propriu, Diana Pîrje.

Am organizat și organizez workshopuri și webinarii pe diferite teme, am lucrat că asistentă pe lângă psihologi renumiți, am scris PDF-ul “Cum să devii o femeie specială“ și cartea în format fizic: “Aripi de feminitate”.

De asemenea, am dezvoltat programe de lucru individuale extrem de eficiente, pe diferite teme. Programele individuale pot fi realizate pe orice temă, în funcție de nevoile clientei, și includ o serie de ședințe extrem de eficiente, în care îmbin teoria, practica, meditații și anumite tehnici energetice.

Pentru asta, creez constant workshopuri, evenimente, webinarii și pregătesc surprize, astfel încât să descoperim cât suntem de speciale și să nu ne mai simțim nicio clipă lipsite de valoare personală sau de încredere în sine.

Avem puterea să strălucim din interior și să ne creăm realitatea pe care ne-o dorim, pe care am visat-o de mici copile.

Secretul este să credem în noi atât de tare, astfel încât nimeni și nimic să nu ne poată da înapoi sau să reprezinte un obstacol pentru visurile noastre!

Cred că noi, tânăra generație, putem cu adevărat schimba mentalitați și tipare limitative, care ne țin departe de fericire și împlinire!

Vino alături de mine și descoperă-ți adevărată frumusețe și unicitate!

Descarcă ebook-ul GRATUIT “Cum să devii o femeie specială“, în care vei descoperi foarte multe secrete, conștientizări și lecții de viața valoroase în domeniul relațiilor, al încrederii în sine și al fericirii personale.

În plus, te vei abona și la newsletter, astfel încat vei primi în exclusivitate toate noutațile și surprizele direct pe mail!

Iar dacă îți dorești să lucrezi cu un manual practic și structurat, îți recomand cu drag cartea: “Aripi de Feminitate”.

Pentru o evoluție rapidă și o transformare minunată a ființei tale, te invit la workshopuri și programe individuale.

Îți doresc să ai parte numai de conștientizări și de evenimente frumoase în această minunată călătorie, numită viața noastră! Și nu uita: fericirea, armonia, liniștea, echilibrul, iubirea – toate depind numai de ține! Eu sunt tare bucuroasă să știu că îți pot fi ghid în călătoria ta!

Contactează-mă!

Pentru întrebări, programări sau diverse solicitări vă rog să mă contactați folosind datele de mai jos. 

0723 064 298
Strada Ioan Bianu, Nr. 27, București, Cod Poștal: 011091

Vezi pe Google Maps

contact@dianapirje.ro