Despre Mine

Diana sunt. Îmi pare bine să ne cunoaștem! 🙂

Bine ai venit pe pagina mea!

Psiholog clinician și psihoterapeut in formare

„Când îți dorești ceva din suflet, acel lucru va deveni realitate dacă îl alimentezi cu gânduri sănătoase, emoții autentice și multă muncă!”

Acesta a fost motto-ul meu încă de când am pășit pe drumul evoluției și al dezvoltării personale. Am înteles devreme că doar gândurile ne formează realitatea.

Ce gandesti despre tine si despre viata, aceea vei avea. Imi aduc aminte ca aveam 17 ani si imi doream nespus de mult sa devin psiholog.

Nu stiam nicio clipa de ce provocari voi avea parte, insa nu mi-a fost frica de absolut nimic si am depasit cu mult curaj si optimism fiecare obstacol aparut in calea mea.

Mi-am dorit nespus sa lucrez cu oamenii – cumva, am simtit aceasta chemare inca de mica. Si ulterior am descoperit ce satisfactii uriase iti aduce aceasta meserie.

Psihologul nu este persoana care te salveaza din propria drama sau care iti da sfaturi despre cum si ce este bine sa faci, ci este acel ghid personal care te ajuta sa iti gasesti propriile resurse pentru a depasi obstacolele si a face fata provocarilor din viata ta.

 

Daca am inteles cu adevarat ceva in viata, acel lucru a fost sa nu fiu niciodata victima destinului meu. In starea de victima doar atragi circumstante si mai nefaste, fiindca tu crezi ca nu meriti. Te plafonezi in acel „balon” si nu vrei sa iesi de acolo. In schimb, cand intelegi in mod constient ca orice s-ar intampla, tu vei alege tot ce e mai și te vei alege pe tine, atunci pornești cu adevărat pe drumul evoluției și al conștientizării. Eu aleg cum să reacționez în orice situație, indiferent de ce s-ar întampla. Eu aleg dacă vreau să rămân sau să ies dintr-o anumită situație. Totul este doar o alegere.

Această conștientizare îți poate schimba viața.

Tu ce alegi pentru tine?

Eu te aștept cu drag alături de mine să pașim pe culmile succesului și ale împlinirii personale!

Dacă simți că eu sunt ghidul potrivit pentru tine, te aștept cu drag să lucrăm împreună! 🙂

Studii și pregătire

Ca și studii în domeniul psihologiei, am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației ( din cadrul Universității București ), și masterul Psihologia Sănătății – Cercetare clinică și Optimizare comportamentală, având acreditarea de psiholog clinician. În prezent, sunt elevă a Asociaţiei de Psihofarmacoterapie și Știinţe Cognitive (APSC) de formare în psihoterapii cognitiv-comportamentale.

Pe lângă această pregătire, se numără o varietate de workshopuri, traininguri și conferinte la care am participat, pe diferite teme ale psihologiei.

Cabinet-Individual-de-Psihologie-Diana-Pîrje-4

Parcursul meu

Sunt pasionata de dezvoltare personala, mai ales in nisa feminina, incluzand tot ce tine de feminitate, stil, atitudine, beauty si lifestyle.

Am inceput cu site-ul Silueta Mea, la 18 ani, dezvoltand ulterior conceptul in ceva mai amplu, comunitatea cu numele propriu, Diana Pîrje.

Am organizat si organizez workshopuri pe diferite teme, am lucrat ca asistenta pe langa psihologi renumiti, am scris PDF-ul “ Cum sa devii o femeie speciala“ si cartea in format fizic: “Aripi de feminitate”.

Pentru ca meritam tot ce este mai bun si mai frumos, creez constant workshopuri, evenimente, webinarii si pregatesc surprize, astfel incat sa descoperim cat suntem de speciale si sa nu ne mai simtim nicio clipa lipsite de valoare personala sau incredere in tine.

Avem puterea sa stralucim din interior si sa ne cream realitatea pe care ne-o dorim, pe care am visat-o de mici copile.

Secretul este sa credem in noi atat de tare, astfel incat nimeni si nimic sa nu ne poata da inapoi sau sa reprezinte un obstacol pentru visurile noastre!

Cred ca noi, tanara generatie, putem cu adevarat schimba mentalitați si tipare limitative, care ne țin departe de fericire si implinire!


Descarca ebook-ul GRATUIT “ Cum sa devii o femeie speciala “,în care vei descoperi foarte multe secrete, constientizari si lectii de viața valoroase în domeniul relatiilor, al încrederii în sine si al fericirii personale.

In plus, te vei abona si la newsletter, astfel încat vei primi în exclusivitate toate noutațile si surprizele direct pe mail!

P.S.: Pentru a fi la curent cu evenimentele pe care le organizez, mergi la categoria “Evenimente”.
Iar daca simti ca ai nevoie de o dezvoltare si cunoastere in profunzime a finite tale, atunci te astept cu mare drag sa lucram in sedinte 1 la 1, pe Skype. Am descoperit, spre surprinderea mea, ca aceasta metoda este foarte eficienta, oamenii ajungand sa se deschida chiar mai mult decat in consilierea face-to-face. Detalii si programari, la contact@dianapirje.ro .

Iti doresc sa ai parte numai de constientizari si de evenimente frumoase in aceasta minunata calatorie, numita viata noastra!  Si nu uita: fericirea, armonia, linistea, echilibrul, iubirea – toate depend numai de tine! Eu sunt tare bucuroasa sa stiu ca iti pot fi ghid in calatoria ta!

Contactează-mă

Pentru întrebări, programări sau diverse solicitări vă rog să mă contactați folosind datele de mai jos. Pentru urgențe sunați la Serviciul de urgență 112 sau vizitați cel mai apropiat spital.

Strada Ioan Bianu, Nr. 27, București, Cod Poștal: 011091.
Vezi pe Google Maps