Despre workshopul ” Increderea in sine-cheia succesului feminin”

Dragelor,

Saptamana trecuta a avut loc workshopul – „ Increderea in sine – cheia succesului feminin ” si vreau sa va povestesc cateva impresii de la workshop.

De fiecare data, pentru mine personal este o mare placere sa organizez workshopuri si sa impartasesc tot ce am mai bun si mai frumos cu toate cel care au nevoie de inspiratie, de motivatie sau poate de o doza de curaj pentru a-si invingerile temerile.

De data aceasta, am organizat un workshop de incredere in sine.

De ce incredere in sine?

Deoarece mi-am dat seama, din toate interactiunile mele cu oamenii si cu fetele, mai ales, ca aceasta este cea mai mare problema cu care ne confruntam. Nu avem incredere in noi. Nu ne cunoastem. Nu stim cine suntem si ce putem. Nu stim de ce suntem capabili.

Si astfel, ajungem sa ne plafonam. Sa ne pierdem pe drum pur si simplu din lipsa increderii in sine. Fiindca nu actionam din teama. Din lipsa de incredere in sine.

Ce am descoperit ca este aceasta lipsa de incredere in sine?

  • lipsa de autocunoastere;
  • timiditate excesiva;
  • lipsa de provocari si situatii care sa te scoata din zona de confort;
  • lipsa de atitudine ( am intalnit fete superbeee, dar lipsite total de incredere in ele );
  • nesiguranta si lipsa valorizarii si a preturii personale;
  • tipare gresite din familie care au fost preluate si care au „imbolnavit” personalitatea;

Cum s-a desfasurat workshopul?

Am discutat despre increderea in sine, fetele au fost, cei-i drept, foarte captate si interesate, dupa care am trecut la partea cea mai frumoasa a workshopului – si anume exercitiile practice.

Exercitiile au fost unele superbe, care ne-au incantat si ne-au facut sa simtit vibratii si emotii inalte pe toate! Pur si simplu ne-am schimbat energia! Am venit intr-un fel si am plecat intr-un cu totul alt fel.

Am facut o munca de autocunoastere si descoperire profunda a fiintei noastre, prin exercitii speciale. Nu ne-am folosit atat latura cognitiva, cat am apelat la cea emotionala. A fost superb! Emotiile pe care le-am simtit au fost pur si simplu de necomparat!  Si toate am plecat acasa pur si simplu schimbate complet!

Vreau sa va las poze prin care sa intrati in atmosfera creata de noi!

” Sunt fericitaaa!! Nu stiu exact cum sa iti explic starea! Întâlnirea din această seară a fost incredibilă! Mă bucur enorm ca te-am cunoscut! A fost un cadou de Moș Nicolae !! 😘 Ma simt alta persoana acum!! „

Cornelia

” Ma bucur ca am avut ocazia sa pot participa la workshop. A fost o placere sa va cunosc si acesta întâlnire m a facut sa ma apreciez mai mult, sa am incredere in propriile decizii si sa mi elimin emoțiile negative. In momentul de fata gândesc mai pozitiv si am învățat sa ma pun pe mine pe primul loc, deoarece eu sunt cea mai importantă:) „

Andreea

” Workshpul tau m a ajutat sa inteleg ce inseamna sa ai incredere in propria persoana si ca de aici pleaca tot ceea ce facem si tot ceea ce nu facem pentru noi sau cei din jur. De asemenea exercitiile tale m au ajutat sa mi constientizez propriile calitati si sa mi dau seama ca sunt mai mult decat credeam si ca ma limitez singura prin gandurile si credintele mele. Iti multumesc mult pentru atmosfera creata, pentru energia si emotiile traite alaturi de tine💛

Flori

Am ramas pur si simplu uimita de feedback-urile pe care le-am primit! Asta e dovada ca ceea ce faci, faci cu sufletul!

Va imbratisez cu drag si va astept cu drag la workshopurile urmatoare!

P.s: Pentru participare, va rog sa completati acest formular-alegand workshopurile la care participati, dar rog seriozitate maxima. Locurile sunt limitate si va rog sa completati doar daca vreti si stiti ca veniti sigur.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdY2xSCsm__pFYPnhFP2oOuAwXFiij_e-CGaVxvBfNnO15pWQ/viewform

Cu iubire,
Diana

2 thoughts on “Despre workshopul ” Increderea in sine-cheia succesului feminin””

Adauga un comentariu

%d blogeri au apreciat: