Experienta mea la clinica iDentity clinic

Am fost invitata in vara la aniversarea de 10 ani a clinicii iDentity clinic, de catre o prietena P.R.

 

Un eveniment deosebit, la care am participat impreuna cu o prietena, reusind sa fac cunostinta cu foarte multi oameni deosebiti, dar, mai ales cu echipa minunata iDentity.

Medicii au fost premiati, am socializat si, cand am plecat, ne-a fost oferit un mic cadou : paste de dinti profesionale ( in varianta tester si un voucher cadou cu periaj profesional: detartraj si airflow ).

Am profitat de voucherul cadou si m-am dus la clinica pentru detartraj.

Am fost intampinata cu bucurie de doamna doctor, care m-aprimit in cabinet, totul atat de modern si de sofisticat, incat nici nu te simteai ca la dentist. ( orice teama de dentist dispare pur si simplu ).

Ce mi-a placut cel mai mult este amabilitatea si modul profi de a trata clientii: ca pe niste oameni, care, evident, vin la dentist cu teama. Insa, deschiderea si amabilitatea face totul.

Doamna doctor mi-a spus ca ii place sa comunice cu mine, astfel incat sa nu ma simt incordata si nici tematoare. Ea mi-a explicat exact ce procedura va urma sa-mi efectueze, aratandu-mi inainte, pentru a ma simti confortabil si a scapa de teama si gandul: ” oare ce se intampla acolo? „, ” cum face? „, ” ce face? „.

Totul a decurs minunat, sub profesionalismul si indemanarea doamnei doctor, iar eu am simtit cu adevarat diferenta si beneficiile unui detartraj facut de profesionisti!

Imi place extrem de mult cum este aranjat totul – nici nu simti ca mergi la dentist, ci  la un salon unde mergi ca sa te rasfeti, ceea ce este un mare plus.

Ca psiholog, stiu ce inseamna anxietatea fata de dentist, teama, incordarea pe care o resimt pacientii si, faptul ca aceasta clinica este aranjata atat de modern si de sofisticat, pe langa personalul extrem de amabil si dragut, te face sa te simti altfel 🙂

( prima fotografie este preluata de pe pagina lor de facebook).

Eu iti recomand din toata inima sa mergi, sa incerci serviciile lor, crede-ma, foarte accesibile pentru o clinica atat de moderna si cu atat de multe dotari.

Pana la urma, tot ceea ce conteaza este increderea pe care tu trebuie sa o ai in servicii, dar si calitatea acestora.

Este valabil indiferent ca vorbim de dentist, hairstylist, psiholog, s.a.m.d.

Sper ca ti-a placut experienta mea la clinica iDentity si sunt curioasa sa-mi spui daca si pe tine te tenteaza sa incerci, eventual, sa-i povestesti despre experienta ta :).  Mie mi-a placut foarte mult!

Cu drag,

Diana

Adauga un comentariu