Fii frumoasa!

Cum?

Fiind, așa cum spunea Diana într-un articol scris azi, atentă la tine :).

Acordă-ți atenție pe toate planurile: carieră, bani, familie, iubit (da are un capitol distinct), relații, dezvoltare personală, timp liber, sănătate.

Dacă neglijezi unul din cele 8 domenii vei fi în dezechilibru emoțional și nu vei fi bine cu tine. Planifică ce ai de făcut pentru fiecare din aceste domenii și vei începe automat să faci ceea ce ți-ai planificat. Te încurajez să scrii pe o hârtie ce vrei să obții pentru fiecare din aceste domenii și ce vei face în fiecare săptămână pentru a le obține.

Pentru că sunt stilist vestimentar îți voi da niște sfaturi despre cum să începi un proces de regăsire stilistică. Această arie intră la zona de dezvoltare personală (nu doar interiorul ci și exteriorul trebuie abordat pentru a avea o stimă de sine ridicată).

Felul în care te îmbraci transmite o imagine puternică celor din jur dar mai ales transmite o imagine puternică subconștientului tău.

Astfel, dacă te vei neglija pe acest plan și te vei îmbrăca neatent, nu vei investi deloc în direcția asta, vei utiliza mult negru (ca să scapi repede la capitolul construcție ținute), vei transmite subconștientului tău o imagine neatractivă. Astfel, părerea ta despre tine în subconștient va fi aceea că nu ești atractivă.

Chiar dacă la nivel conștient tu știi că ești frumoasă, îți plac anumite trăsături, anumite părți ale corpului tău, în subconștient nu te vei place.

Ce ai de făcut.

Azi, timp de o oră, te rog să lași pe toată lumea deoparte și să te uiți pe bloguri, Pinterest, reviste și să îți salvezi imagini cu ținute care îți plac. Trebuie să fie haine purtabile în viața ta de zi cu zi (să le poți utiliza la job, în timpul liber), nu haine glossy care arată bine doar în anumite contexte.

Prin această activitate super simplă vei obține 2 lucruri:

  1. Vei ști către ce zonă/stil te simți atrasă;
  2. Data viitoare când vei merge la magazine nu vei mai cumpăra aceleași haine pe care deja le ai în dulapci vei începe să cumperi articole din zona aceea față de care te simți atrasă și pe care ai descoperit-o pur și simplu „răsfoind” ținute pe internet și în reviste.

Fără să vrei unele dintre ele îți vor rămâne întipărite în memorie și când vei vedea ceva din zona aceea vei tresări și vei spune  ” Ohh!!! O salopetă în culoarea mea preferată, nu am așa ceva și îmi doream, o să o cumpăr și o să o port în multe feluri. ” Da, chiar și o salopetă poate fi purtată în mai multe moduri :).

Altfel, vei fi obișnuită vizual doar cu hainele tale, iar în magazine te vei simți atrasă doar de haine similare cu ceea ce ai deja în dulap (cu mici, dar foarte mici variațiuni).

Te încurajez să faci asta dacă vrei să începi să te îmbraci mai frumos, mai atractiv și să te placi mai mult. O să aibă influențe foarte bune asupra stării tale generale și vei fi pur și simplu mai veselă și te vei simți  mai frumoasă!

Acesta este un prim pas în cadrul procesului de regăsire stilistică. Te aștept săptămâna următoare să îți împărtășesc ce ai de făcut mai departe ca să te regăsești din punct de vedere stilistic.Până atunci te invit să intri pe pagina mea de fb: Clothing Personal Shopper.

https://www.facebook.com/Clothing-Personal-Shopper-193767401058761/

Dana Tacea,

Stilist vestimentar.

 

Adauga un comentariu