Hamaam-ul sau baia turceasca, un rasfat pentru trup si suflet

Buna, minunatele mele!

Inca de cand eram mica, am fost innebunita dupa ce inseamna Orient. Cultura, mancare, traditii..si implicit tot ce tine de frumusete. Stim bine ca in cultura orientala, frumusetea are un loc aparte si este conservata de atata timp, avand secrete extrem de pretioase.

Printre aceste rasfaturi, vreau sa va marturisesc ca imi place la nebunie hammam-ul, sau baia turceasca, un ritual special de curățare și purificare, înfrumuseţare şi îngrijire a pielii prin cinci etape succesive: curățarea cu spumă de săpun negru tradițional marocan, care conferă pielii un aspect satinat, gomajul cu mănușa specială kassa, pentru exfolierea celulelor moarte, clătirea cu apă din abundență, aplicarea unei măști cu argilă și săruri minerale pentru purificarea epidermei și masajul cu ulei de argan, pentru hidratarea pielii.

Este ceva absolut divin, care te reinvie, iar pentru o femeie, este absolut esential sa se rasfete, sa aiba grija de trupul si sufletul ei.

Intr-o societate care ne solicita atat de mult, in care avem tot mai multe responsabilitati, este absolut necesar sa stim sa ne relaxam, sa avem grija de noi, sa ne conectam cu sufletul nostru.

Pentru mine, hamaam-ul este una din procedurile care imi place foarte mult. Spuma fina este absolut senzationala pe corp, la fel si hidratarea pielii cu uleiul de argan, care iti lasa pielea ca de matase.

Nu neglijati nevoia de a va rasfata si de a va oferi un moment de relaxare! Veti vedea ca veti fi mult mai productive si inspirate! 🙂

Daca vreti sa aveti parte de acest rasfat pe cinste, va recomand din suflet sa mergeti la Premier Palace Spa, cred ca cel mai complex loc din Bucuresti unde puteti gasi o gama atat de larga si variata e tratamente, incat chiar simti ca evadezi din stresul coidian.

Mie imi place la nebunie sa merg, fiindca pot incepe cu cateva exercitii de sport ( au un studio de fitness), apoi merg la piscina, jacuzzi si saune si inchei cu proceduri si tratamente corporale.

Ce imi place cel mai mult, este faptul ca au si  abonamente si oferte extrem de avantajoase, pe care le poti vedea aici:

http://www.premier-spa.ro/

Va recomand din suflet sa incercati aceste experiente de rasfat, care cu siguranta va vor destinde si va vor ajuta sa traiti momente unice de relaxare pentru minte, trup si suflet.

Sa aveti o zi minunata,

Diana

Adauga un comentariu