Lansare de carte – Jurnalul Femeii Fericite

Mai exista fericire?
Pot femeile in ziua de azi sa fie cu adevarat fericite?
Fericirea se afla doar alaturi de un barbat, sau doar in succesul personal?
Va astept cu bucurie sa deslusim aceste taine la cel mai frumos eveniment de la finalul anului, si anume lansarea cartii: „Jurnalul Femeii Fericite”, ce va avea loc la Hotel Capitol in Bucuresti, in data de 12 decembrie, de la ora 19:00.
Va fi un eveniment superb, unde vom celebra fericirea femeii si cum anume poate ajunge o femeie la propria fericire.
Atatea relatii frumoase se construiesc cand femeia fericita inspira barbatul sa reuseasca, sa fie pe culmile succesului, iar acesta ii intoarce cadou faptele sale.
Din pacate, o mare parte din femei traiesc abuzuri verbale, emotionale si fizice, iar acest eveniment imi doresc sa fie ca un semnal de alarma pentru aceste cazuri, in care sa spunem STOP abuz si violenta. Femeile raman in aceste compromisuri fiindca nu au puterea sa se ridice si sa plece, insa sper totusi ca fiecare femeie sa isi dea seama cand se afla intr-un astfel de pericol si sa nu ramana prinsa acolo.
De asemenea, jurnalul este potrivit si adolescentelor, care merita sa se descopere pe ele, sa stie ce anume le face fericite si cum pot ele sa isi construiasca o viata si o relatie fericita si constienta.
Va promit o seara magica, unde vom impartasi foarte multe emotii, iubire, va voi impartasi din experienta mea, din secretele mele si impreuna vom descoperi cum e sa simti adevarata fericire in interiorul tau. 💕
Voi raspunde la toate intrebarile despre fericire si lipsa ei, astfel incat sa fie o seara incarcata de iubire si constientizari minunate!
Intrarea este gratuita.
Confirmarea participarii se face pe mail, la: 📧contact@dianapirje.ro
Va astept cu drag!
P. S: Produsul se poate achiziționa de aici: http://www.dianapirje.ro/shop
Diana Pîrje este psiholog clinician, trainer pentru femei şi autoarea cărţii „Aripi de Feminitate”. Este pasionată de dezvoltare personală şi evoluţia fiinţei umane, dorindu-şi să călăuzească cât mai mulţi oameni pe drumul autocunoaşterii şi a fericirii personale. Crede că fiecare dintre noi avem un drum unic şi misiunea fiecăruia este aceea de a ne dezvolta, de a evolua şi de a păşi cu încredere spre desăvârşirea talentului şi a misiunii personale.
Fiind pasionată de dezvoltare personală încă de la 17 ani, ea și-a început călătoria personală foarte devreme, citind și studiind foarte mult, lucrând cu mentori consacrați în acest
domeniu, urmând apoi studiile de licență și master din cadrul Universității București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației.
Este un psiholog extrem de îndrăgit în rândul celor care lucrează cu ea și a simțit dintotdeauna că are chemare către lucrul cu oamenii. Dându-și seama că există o mare nevoie de îndrumare în rândul tinerelor și adolescentelor de pretutindeni,Diana și-a dorit să creeze programe speciale prin care să
îndrume tânăra generație să pășească cu încredere și iubire pe drumul lor personal, astfel încât să aibă un START sănătos în viața lor!
De-a lungul timpului, Diana a avut nenumărate evenimente cu femei, printre care workshop-uri de grup și lansări de carte.
În acest fel, și-a câștigat un renume ca fiind un specialist foarte bun în nișa sa: dezvoltare personală și feminitate pentru tinerele fete.

Adauga un comentariu