Moda si Stil la Bucharest Fashion Week

Asa cum bine ma stiti, sunt o impatimita o modei si a stilului, pe langa pasiunea mea legata de psihologie si dezvoltare personala.

Zilele trecute am participat la Bucharest Fashion Week, pentru a ma inspira si a vedea colectiile si creatiile designerilor romani.

Mi-a placut foarte mult Laura Olteanu, Wanda’s Dream, Mineli, Anne’s Bridal, Alberto Suits and Tailoring ( Costume barbatesti ), Brinelli ( colectia de costume barbatesti pentru baietei- absolut adorabile ).

Atmosfera a fost una minunata ( ce-i drept, eu si Dana, prietena si stilista mea ), am ajuns putin mai tarziu, insa ne-am bucurat si am intrat numaidecat in vibe-ul fashionului.

O sa pun mai jos cateva poze cu mine, cu tinuta mea care a fost admirata si pe care Dana m-a ajutat sa o creez si nu pot decat sa va spun ca acesta este doar inceputul minunatei noastre colaborari si prietenii. Este o tipa foarte talentata, care va va povesti mai multe despre haine, tinute, moda si stil in articolele ce urmeaza!

O puteti gasi si pe facebook, pe linkul:

/https://www.facebook.com/Clothing-Personal-Shopper-193767401058761/

Asa cum imi place mie sa spun: Moda trece, dar stilul ramane mereu. La mode passe, mais le style reste jamais, spune minunata Coco Chanel. 

O sa descoperim cat de curand de ce este atat de important sa avem un stil propriu si, mai ales, cum sa ne definim acest stil, dar si o garderoba proprie, in functie de personalitate, buget si alti factori care te reprezinta.

Va puup si ne auzim curand!

Diana

    P.s: sper sa va placa pozele!

Adauga un comentariu