My divine ritual

Va pup, dragile mele!

Asa cum v-am promis, am sa revin aici cu ritualul meu legat de cristale 100% naturale. De cand le-am descoperit, buna mea dispozitie este una foarte mare, la fel si linistea si energia mea!

In primul rand, cristalele 100% naturale te conecteaza la puterea Pamantului.
Cuartul roz

Cuartul roz este puternic vindecator, fiind asociat cu Chakra Inimii (Anahata). Energia lui emite vibratii de iubire neconditionata, bucuria de a trai, veselie, caldura si vindecare. Considerat si piatra zeitei Venus, Cuartul Roz este cristalul noilor inceputuri in relatii, aducand fericire si fidelitate.

Cuartul roz pus in zona inimii aduce liniste si pace interioara.
Ritual:
  • Ia cuartul roz in mana si simte-i energia magica. Pune-l in dreptul inimii si simte puterea sa linistitoare si vindecatoare. Tine-l asa 2-3 minute si simte cum el curata toate blocajele din inima ta, toate energiile negative, toate emotiile grele, tot ce te apasa…Te vei simti apoi usurata si libera. Dupa acest ritual, purifici cristalul cu betisor parfumat sau Palo Santo.
Cristalul de stanca
 Cristalul de stanca, maestrul vindecător, rezonează cu toate chakrele, armonizându-le și aliniindu-le cu corpurile subtile. Acest cristal, asemenea cristalelor din categoria cuarțului, are 6 proprietăți principale: structurează, stochează, amplifică, concentrează, transmite și transformă energia, indiferent că este vorba de materie, gânduri, emoții sau informație.

El amplifică efectele cristalelor cu care intră în contact. El absoarbe energia negativă, neutralizând efectele pe care le produce, inclusiv pe cele de natură electromagnetică. Echilibrează și revitalizează planurile fizic, mental, emoțional și spiritual. Acționează ca un purificator și amplificator al organelor, corpurilor subtile și al sufletului, conectând dimensiunea fizică cu mintea și spiritul. Stimulează sistemul imunitar și aduce corpul în armonie. ❤

Ametistul – cristalul spiritualitatii
Ametistul este poate cel mai cunoscut cristal, fiind considerat atat o piatra a spiritualitatii, cu rol protector puternic si o vibratie spirituala inalta, cat si a succesului in afaceri. Se spune ca Ametistul transforma energiile inferioare in energii superioare, energia negativa in energie pozitiva. De asemenea, Ametistul face legatura cu Divinitatea si latura spirituala prin echilibrarea corpului fizic cu cel mental, emotional si spiritual.
 Ametistul are puterea de a absorbi durerea in piatra (atentie la curatare si incarcare!), este benefic impotriva durerilor de cap, benefic pentru ochi, stomac, sistem nervos central, sistem endocrin, sistem digestiv, par, echilibreaza glicemia. Ametistul echilibreaza sistemul nervos si creierul; vindeca ranile, umflaturile, vanataile; relaxeaza muschii incordati; vindeca anemia, hipotensiunea, echimozele, arsurile; ajuta la regenerarea tesuturilor.
El amplifica increderea si respectul pentru propria persoana, intareste sentimentul de multumire; amplifica si stimulareaza curajul, calitatile psihice, concentrarea, comunicarea; reduce furia, frica, nerabdarea, stresul, tristetea, anxietatea, depresia; aduce pace, rezistenta, pace interioara, calm, dragoste, prietenie; Acest cuart special amplifica munca sustinuta, aportul de idei noi, tenacitatea, inspiratia, sprijina directia in momente de deruta, sprijina stabilitatea financiara.
 Infomatiile despre cristale au fost inspirate si de pe site-ul: https://chakana.me/ro/
Asadar, sper ca ti-a placut tot ce ai auzit despre aceste minunate cristale, iar daca iti doresti setul de cristale, betisoare parfumate purificatoare/ Palo Santo, lumanare parfumata mica sau mare, plus saculet cadou, da-mi un mail si eu sa-ti spun cum pot ajunge in posesia ta. ⭐
 – Setul este 45 ron, iar daca doresti si o inima de selenit alb ( cristalul ce aduce lumina), pretul setului este de 60 ron.

 – Cristalele sunt 100% naturale, brute, neslefuite ( in afara de inima de selenit, care este tot cristal 100% natural, doar ca este slefuit – proprietatile sunt aceleasi).
 
 BONUS! Pentru orice set achizitionat, am sa va ofer cadou cate o meditatie ghidata pe whatsapp pentru fiecare cristal in parte! 🙂
Aceste cristale eu le folosesc personal, si, asa cum am scris si pe facebook, eu nu vand produse, eu doar promovez propria mea filosofie de viata, care ma ajuta si care imi da rezultatele pe care mi le doresc. Nu as promova ceva in care nu cred sau care nu mi-a adus rezultate.
Daca si voi va doriti sa intrati in posesia lor, dati-mi un mail la contact@dianapirje.ro si va spun cum pot ajunge la voi, in rutina voastra de ingrijire si energie.
Eu l-am numit My divine ritual, deoarece ma incarca cu energie divina si imi da o stare minunata! ⭐
Va imbratisez,
Diana

Adauga un comentariu