Nu mi-e frica…

Nu mi-e frica sa arat cine sunt…nu mi-e frica sa ma exprim asa cum sunt.

Daca pana acum am fost o fetita timida, sfioasa, sau poate o femeie superba, careia i-a fost frica sa-si arate maretia, acum am descoperit ca sunt o femeie care are curajul sa arate tot ce are mai frumos in interiorul ei.

Iubesc sa ma exprim asa cum sunt.

Nu mi-e frica sa arat ce sunt…pentru ca sunt Eu…unica, speciala si irepetabila. Si nimeni nu va mai fi vreodata ca mine. Nimeni nu va mai avea fizicul meu, mintea mea, sufletul meu, energia mea…

Sunt unica. Si vreau sa-mi las amprenta unica in aceasta lume. Sa stiu ca tot ce a tinut de mine am facut.

Nu mi-e frica…sa spun ce gandesc. Si asta pentru ca sinceritatea e cel mai de pret dar. Nu exista bun sau rau, ci doar sinceritate si multa iubire de sine.

Vreau sa stiu ca mi-am strigat chemarea in aceasta lume si ca nu mi-a fost frica sa ma exprim.

Nu mi-e frica…sa fac tot ceea ce simt. Fiindca stiu ca tot ceea ce simt e sincer.

Nu mi-e frica…sa ma arat asa cum sunt. Fiindca stiu ca sunt unica si speciala.

 

Nu mi-e frica…sa-mi asum responsabilitati care tin de mine si stilul meu de viata,  de dorintele si pasiunile mele, de vocatia mea. Fiindca stiu ca fara sa risti, nu castigi nimic.

Nu mi-e frica…sa merg mai departe cu lectiile invatate. Chiar daca am gresit de multe ori, chiar daca am mers dintr-una intr-alta, ma duc mai departe cu incredere, credinta nemarginita si speranta ca totul va fi bine.

Nu mi-e frica…sa-mi recunosc slabiciunile si defectele. Fiindca stiu ca ele sunt punctul de plecare  catre evolutia si cresterea mea. Si, chiar mi-e greu sa ma ridic, chiar daca simt in mine teama cum ca voi cadea iar, merg in continuare mai departe si caut sa-mi depasesc toate temerile si fricile.

Nu mi-e frica…sa accept ceea ce ma doare. Stiu ca daca accept, pot ulterior sa schimb tot ceea ce acum este dureros. Stiu ca am puterea sa accept tot ceea ce imi doresc.

Nu mi-e frica sa pasesc cu incredere prin viata, oricate obstacole mi-ar arunca viata in cale. Stiu ca doar mergand inainte voi reusi.

Nu-ti fie frica nici tie. De nimic. Fiindca doar cu iubire si curaj vei putea sa ramai prezenta, sa te bucuri de tine, de cei dragi, sa-ti iei putere din familia ta, sa invingi si sa-ti desavarsesti personalitatea.

Te imbratisez,
Diana

Adauga un comentariu