Pentru femeia care stie ce vrea!

Tu iti dai seama in ce hal ajungi sa-ti patezi sufletul cu invatamintele celor din jur?

De ce nu esti in stare sa-ti infrunti parintii in fata si sa le spui ca nu te intereseaza ce vor ei pentru tine? De ce nu le spui verde-n fata ca putin iti pasa tie de parerea lor?

Tu nu-ti dai seama cum ajungi sa repeti la infinit tiparul lor?

De ce ajungi sa te ingropi in mancare si alte dependente cand ceea ce tu iti doresti cu adevarat de la viata este sa-ti implinesti visul?

Asa faci si nu-mi spune ca nu-i adevarat.

Te duci si bagi in tine alimente de care corpul tau nici macar nu are nevoie, pe motiv ca te-ai certat cu mama sau cu tata . Si mai mult, din aceasta cearta au iesit la suprafata multe laturi ascunse ale tale.  Au iesit la suprafata frustrarile, durerile, suferintele, pe care ti-ai dat seama ca nu le stiai pana acum.

Uite ca acuma si-au facut aparitia. Si ce faci cu ele, te intreb?

Le ingropi la loc in loc sa le scoti la suprafata si sa le vindeci?

Iar repeti acelasi scenariu de ani de zile? Cat mai ai de gand sa te chinui in halul asta, fiinta minunata ce esti?

Tu iti dai seama cum se scurg zilele din viata ta… zile in care nu faci nimic… zile in care in loc sa repari la tine ceea ce nu merge si ceea ce e stricat, tu treci cu vederea si lasi sa inceapa o noua zi..

Pana cand mai vrei sa continui in stilul asta, pana cand mai vrei sa amani la nesfarsit dorintele sufletului tau pe care stiu prea bine ca le ai.

Sunt tare curioasa pana cand.

Vrei sa arati bine, vrei un iubit minunat, vrei casa, vrei rochii, vrei posete, vrei vacante. Dar ce faci pentru ele? Stai si pierzi dupa zi in acelasi stil?

Si te mai si miri pe urma ca nu ti s-au indeplinit visurile. Pai nu ti s-au indeplinit, pentru ca visele se indeplinesc celor care in primul rand ca isi doresc cu adevarat un lucru si in al doilea rand, celor care si muncesc pentru el.

Nimeni nu sta degeaba si ii ploua cu bani si posete din cer.

Asadar, descoperi ca esti nefericita, trista, ca ai dureri si suferinte interioare, dar ce faci cu ele?

Le lasi acolo deoparte in loc sa te apuci sa lucrezi la ele?

Hello, trezeste-te! Ce s-a intamplat cu tine? Undeva te-ai pierdut si e timpul sa-ti revii.

Nu scuz pe nimeni pentru ca nimeni nu e scutit de esec si durere si cu totii suferim la urma urmei pentru ca asa e viata, dar ii apreciez pe cei care s-au ridicat si din cel mai de jos punct al vietii lor si au reusit sa duca la bun sfarsit lupta cu suferinta

Soarele mereu iese dupa ce trec norii, asa cum si curcubeul se iveste mereu dupa ce trece furtuna.

Deci, te intreb, ce s-a intamplat cu tine de nu esti in stare sa iti iei viata in maini, sa-i infrunti pe toti si sa spui ca tu iti doresti altceva decat ce vor ei pentru tine..?

Nu te mai lasa prostita de cei din jur, la naiba!  E timpul sa decizi pentru tine, sa faci cele mai bune decizii pentru viata ta, aici si acum! Nu mai exista alte scuze, nu mai exista timp de pierdut! Ce-ai facut cu sansele pe care le-ai avut de la viata? Le-ai irosit?

Felicitari, uite-te cu ce te-ai ales?

Ce-ai de gand sa faci in continuare?

Sa le irosesti la fel? Nu ai decat. La sfarsit vom vedea cu ce te vei alege.

Intelege odata pentru totdeauna ca mananci mult pentru ca esti nefericita, pentru ca nu ai curajul sa te infrunti pe tine si pe cei care crezi ca detin controlul asupra ta. Nimeni nu are control asupra ta. Tu singura esti cea care detine controlul, de asta poti sa fii sigura.

E normal sa iti doresti sa vrei sa te vindeci, pentru ca vine un moment in viata cand vezi ca nu se mai poate, vine un moment in viata cand iti dai seama ca pana aici a fost, ca ti-a ajuns si ca e timpul sa te apuci sa repari ce-ai stricat.

Dar, intrebarea mea e: cum repari ce-a fost stricat?

Ce faci? Cum te ajuti, femeie cu suflet frumos?

Nu vreau sa te las sa mori pentru ca stiu si eu prea bine ce inseamna sa treci prin momente in care simti ca nimeni nu e alaturi de tine, ca nimeni nu te incurajeaza, ca nimeni nu sustine, ca nimeni nu vrea. Stiu cum e sa te simti mica, urata, imperfecta, sa simti ca nu esti buna de nimic si ca nu meriti nimic de la viata.

Dar stai putin! Toate astea se pot schimba Tu poti deveni ceea ce nici n-ai crezut vreodata. Habar nu ai de ce esti in stare!

Stiu cum e sa te afli in toate starile enumerate mai sus. Si ce faci atunci?

Cum te cureti, cum te vindeci de toate aceste emotii si sentimente negative care iti saboteaza viata si te ucid lent, ca o lingurita de otrava inhitita zilnic?

Cum faci, care  e portita de scapare?

Fii atenta ce e de facut.

Atunci cand simti ca nimic din ce in jur, ca nimci din ce faci nu mai rezoneaza cu trairile tale interioare, e timpul sa iei o pauza. E timpul sa iei o pauza si sa incepi sa iti dai seama ce nu merge. Undeva s-a infundat o teava si nu mai trece apa prin ea. Vezi ce nu merge. Asta e primul pas. Dar fii foarte atenta, trebuie sa fii foarte sincera cu tine insati, altfel nu ai nicio sansa sa repari ceva.

Nu mai minti pe nimeni aici. Pe tine te minti. Asa ca fii sincera cu tine si vezi ce te doare. Acolo e comoara ta, femeie minunata, in suferinta! De acolo se nasc cele mai mari diamante si pietre pretioase, din suferinta.

Adauga un comentariu