Scrisoare catre fetita interioara

Scrisoare catre fetita interioara

M-am gandit la acest exercitiu minunat pentru feminitatea ta, menit sa descatuseze iubirea sincera din inima ta, ajutandu-te in acest fel sa iti accesezi pe deplin feminitatea! Vei simti o energie magica!

 

Te sfatuiesc sa citesti aceasta scrisoare, iar apoi sa compui si tu una pentru fetita ta interioara, cu tot ce simti sa ii spui! De mana ar fi cel mai bine sa o scrii.

 

 

Draga fetita interioara,

 

Vreau sa stii ca te iubesc. Mult. Din toata inima.

 

Vreau sa stii ca, chiar daca te-am neglijat, asta nu inseamna ca nu mi-a pasat de tine si de nevoile tale.

 

Vreau sa ma ierti ca te-am abandonat si ca te-am facut sa suferi prin alegerile mele neinspirate, care poate ti-au creat multa suferinta si durere, cand tu aveai nevoie de iubire, ascultare, si acceptare neconditionata.

 

Vreau sa stii ca imi pare rau. Si ca intentia mea nu a fost niciodata sa te ranesc. Am facut  tot ce am stiut mai bine la momentul respectiv, iar daca am facut anumite alegeri si am luat anumite decizii care nu ti-au facut bine, le-am luat tot din cauza ca aveam si eu alte rani interioare.

 

Vreau sa ma intelegi ca nici mie nu mi-a fost usor.

 

De cand m-am nascut, parca nu am simtit niciodata ca mi-am apartinut in totalitate. Pe langa nevoile de baza pe care nu aveam cum sa mi le satisfac bebelus si ulterior copil fiind, mai tarziu nici ca am fos pusa in situatia de a alege. Tot ăi mai mari au ales pentru mine. Ca e gradinita, ca e scoala, ca trebuie sa fac ore suplimentare de teme, ca trebuie sa ma imbrac cu uniforma aia …abia daca am avut ragaz ca sa descopar cine sunt si pentru ce traiesc.

 

Nu mi-a fost usor. Si tocmai pentru asta vreau sa stii ca imi pare rau. Imi pare rau ca din pricina neputintei mele tu a trebuit sa suferi si sa induri ceea ce nu ti-a priit si ceea ce te-a facut sa suferi profund. Imi pare rau pentru momentele in care te-am abandonat, in care te-am neglijat si te-am facut sa te simti pierduta si a nimanui. Imi pare rau ca ma strigai sa vin la tine si eu nu te auzeam sau te auzeam si te neglijam. Nu a fost deloc mai bine ca te-am neglijat ca sa-mi traiesc dorintele mintii, dand cu piciorul dorintelor si nevoilor tale profunde. Si tocmai pentru asta te rog sa ma ierti. Iarta-ma pentru superficialitatea si neimplicarea mea, care ti-au adus atata suferinta.

 

Vreau sa stii ca iti promit ca imi iau angajamentul ca de azi inainte sa te protejez, sa iti fiu alaturi, sa te ocrotesc, asa cum nu am mai facut-o niciodata pana acum! Vreau sa stii ca te iubesc si ca iti multumesc. Iti multumesc ca faci parte din mine, ca ma inveti ce inseamna iubirea, dragostea, pacea si armonia. Iti multumesc din toata inima!

 

Vreau sa stii ca datorita tie sunt astazi femeia care sunt, matura si integra, plina de inteligenta si de discernamant, plina de iubire si de intelegere. Nu as fi reusit nimic fara tine. Tu esti minunea din viata mea! Si vreau sa stii ca toata viata am sa iti fiu recunoscatoare si am sa te onorez asa cum meriti!

 

Vreau sa stii ca sunt constienta de durerile si suferintele tale. Si, chiar daca te-am abandonat atata vreme si te-am facut sa suferi din pricina lor, acum sunt aici prezenta si te ajut sa le vindeci. Pentru ca imi pasa de tine. Si pentru ca vreau sa duci o viata senina, linistita si implinita.

 

Vreau sa stii ca te iubesc nemarginit. Sunt plina de iubire pentru tine si ti-o ofer din abundenta. Primeste iubirea mea si bucura-te de ea! Imi doresc ca iubirea mea sa iti dea curajul de care ai nevoie, sa iti dea aripi, sa te inalte, sa te vindece si sa te faca sa te simti fericita si plina de entuziasm.

 

Esti atat de frumoasa. Atat de speciala si de deosebita pentru mine. Esti superba si unica. Si pentru asta te imbratisez cu dragoste, te ingrijesc si iti ofer tot ceea ce am mai bun, astfel incat sa stralucesti si sa te bucuri de viata asa cum meriti!

 

Esti magica! Esti o fiinta speciala pentru mine. Si asa vei ramane toata viata!

 

Imi doresc sa ne bucuram impreuna de viata minunata pe care o ducem si de relatia speciala pe care o avem si pe care o vom avea toata viata! Nu o sa ne desparta nimeni. Pentru ca impreuna avem misiunea de a ne bucura in aceasta viata si de a trai cat mai frumos posibil!

 

In final, vreau sa iti marturisesc ca sunt mandra de tine, de intelegerea pe care mi-o oferi, de puterea ta de a lupta, dar si de iubirea ta neconditionata de care dai dovada. Esti un inger! Si te iubesc mult. Si am sa te iubesc si am sa iti fiu alaturi toata viata mea de acum incolo! Meritam sa traim frumos, in armonie, in pace, in iubire si meritam sa ne creem lumea pe care ne-o dorim, astfel incat sa rezoneze ca valorile si dorintele noastre!

 

Cu toata iubirea din lume pentru tine, fetita mea interioara minunata si speciala,

Diana

Adauga un comentariu