Sufletul femeii…un ocean de sentimente!

Nu vreau sa concurez cu nimeni.

Vreau sa fiu fericita, sa fac ce imi place, sa imi realizez potentialul si sa fiu mandra in totalitate de ceea ce sunt.

Nu sunt perfecta, invat din greselile mele si stiu ca asta ma face sa evoluez.

Nu imi plac judecatile de niciun fel, imi place sa cred ca fiecare dintre noi avem propriile lectii pe care ni le invatam si din care evoluam.

Fiecare om stie mai bine ce e in sufletul sau si ce il determina sa actioneze intr-un anume fel. Aici trebuie investigat, inainte de a face orice fel de judecati.

Cred mai mult decat orice pe lumea asta ca noi oamenii, daca am fi mai empatici unii cu altii, mai intelegatori si buni, cred ca am rezolva foarte multe probleme.

Nimic din ce ni se intampla nu e intamplator.

Inteleg durerea din sufletul fiecarei femei si mi-as dori din suflet sa pot sa-i alin durerea care-o simte. Imi dau seama ca nu e usor sa fac asta..am inteles ca nimeni nu-ti poate alina durerea mai bine decat o faci tu. Ceilalti pot fi ghid pentru tine.

Am inteles ca doar cu incredere poti merge inainte. Cand ai incredere in tine, reusesti totul…

Ai incredere in ce nu se vede!, am auzit o vorba… si adevarata!

Cu cat mai multa incredere ai, cu atat Universul te ajuta mai repede!

Dar, sa stii ce vrei! Cand esti confuza, mai bine ia o pauza, stai cu tine si da-ti seama ce iti doresti cu adevarat. Universul nu ajuta oamenii care nu au o directie. Ea e baza, inainte de orice…

Vreau sa intelegi ca atunci cand ai incredere, Universul te tine in brate. Tu parca plutesti…stii sa te abandonezi. Ai incredere pana la capat in tine, in tot ce vrei sa faci, in visul tau…

Vreau sa stii ca nimic nu e imposibil in lumea asta si, faptul ca avem parte si de greutati, nu e decat un semn ca trebuie sa evoluam.

Mi-am propus sa nu mai am frici…Imi doresc sa traiesc fara frici.

Vreau sa pot sa simt tot ce e mai frumos in lumea asta…cele mai frumoase sentimente, insa fara frica.

Vreau intr-adevar sa simt ca o Zeita!

Am inteles ca eu nu sunt ceea ce cred altii despre mine, eu sunt ceea ce sunt. Eu nu ma pot lupta cu perceptia oamenilor. Fiecare are propriile filtre, propriile credinte, valori…important e ca eu sa nu ma tradez pe mine! Increderea in mine e esentiala…doar asa voi reusi tot ce imi doresc.

Eu stiu si am inteles cat e de important sa fiu mereu sincera cu mine si cu dorintele mele…doar asa voi putea sa ajung acolo unde mi-am dorit!

Iubirea de sine, iarasi, este esentiala. Cand tu nu te iubesti destul, si inca esti agatata de niste programe care te saboteaza, atunci se intampla lucruri nasoale.Tu vrei, dar credintele tale te saboteaza si iti ofera alta realitate. Pana nu esti aliniata 100% cu credintele si dorintele tale, nu vei reusi. Tu in sufletul tau inca crezi ca nu meriti, ca nu esti destul de buna, etc. si viata exact asta iti ofera. Iti creeaza oportunitati de asa natura ca sa iti confirme aceste credinte.

Suntem atat de fragili…sufletul femeii e atat de fragil, exact ca o floare. Si e precum un ocean…atatea sentimente, atatea emotii…

Numai femeia stie ce simte, cata iubire simte si cat de mult sufera atunci cand nu este inteleasa…
Numai eu stiu de cae ori am fost neindreptatita…ce puteam sa fac? Nimic. Dar am cautat sa ma inteleg eu pe mine foarte bine.

Important e sa intelegem in primul rand, noi pe noi insene…

Apoi, cu incredere infinita in Univers, vom primi ceea ce avem nevoie…vom primi intelegerea si iubirea celorlalti oameni.

Spune-mi, tu ce iti doresti cel mai mult pentru tine?
Ce iti doresti cel mai mult sa dezvolti?
Ce simti ca e cel mai esential pentru tine, in acest moment?

Te imbratisez,
Diana

2 thoughts on “Sufletul femeii…un ocean de sentimente!”

Adauga un comentariu

%d blogeri au apreciat: