Totul despre cosmeticele Teoxane

Cosmeceutilece Teoxane reprezinta noul concept de produse de beauty inspirate din sfera farmaceutica, ce iti ingrijesc mult mai bine pielea decat cele traditionale. Venite ca o solutie in plus la nevoile femeii moderne de a sta cat mai departe de chimicale, cosmeceuticele sunt situate la mijloc pe axa dintre cosmetice si farmaceutice.

Odata cu inaintarea in varsta, femeile devin mai atente cu alegerile pe care le fac, fie ca este vorba de alimentatie, de oamenii din jurul lor si chiar in legatura cu tot ceea ce are impact asupra calitatii vietii lor, cum ar fi impactul razelor solare. Dupa varsta de patruzeci de ani, cantitatea de colagen din tesutul epitelial scade, facand pielea sa arate terna, lasata si lipsita de vitalitate. Daca la douazeci si ceva de ani erau suficiente o alimentatie echilibrata si hidratarea, apare acum in plus un alt aspect: rutina de ingrijire in profunzime si prevenirea a tot ce inseamna pete pigmentare. ( click )

Tehnologia disponibila astazi in medicina estetica ne ofera solutii minim invazive pentru a elimina aceste pete pigmentare nedorite ce apar dupa expunerea la soare, cat si solutii pentru hidratarea intensa a pielii, dar si solutii de ingrijire in intimitatea caminului prin cosmeceuticele ce contin aceeasi concentratie de RHA (acid hialuronic rezistent) ca si fillerele.

Aceste pete pigmentare  ( click ) reprezinta acumulari de melanina, care apar sub actiunea razelor ultraviolete, atunci cand secretia acestui pigment scapa de sub control si se produce in exces. Acestea apar indiferent de tipul si culoarea pielii si daca sunt lasate netratate ele se fixeaza din ce in ce mai bine sub piele, asa ca indepartarea lor se va face in mai multe sedinte.

 

Hidratarea este esentiala

Solutiile pentru hidratarea intensa vizeaza atat tratamente ce se pot realiza punctual prin injectari, cat si o rutina zilnica prin aplicarea cosmeceuticelor cu acid hialuronic, care pot fi folosite si acasa.

Redensity Skin este un tratament de redensificare prin care se acceseaza tenul in profunzime. Aceasta formula de acid hialuronic este special creata pentru a reda pielii stralucirea, luminozitatea, hidratarea si elasticitatea pierduta si pentru a elimina imperfectiunile fetei, inclusiv acele pete maronii pe fata.

Pentru mentinerea efectelor pe o perioada indelungata se recomanda folosirea cosmeceuticelor Teoxane, complementare tratamentelor de redensificare a pielii cu acid hialuronic. Acestea incorporeaza tehnologia unica RHA® si contin o alaturare eficienta de complexe care lucreaza pentru imbunatatirea aspectului pielii, chiar in intimitatea propriului camin. Practic aceste produse contin aceeasi concentratie de acid hialuronic precum fillerele.

 

De ce cosmeceuticele Teoxane sunt inovatoare?

 Actioneaza la nivelul dermei spre nivel celular, redandu-i elasticitatea sub actiunea moleculelor ce au rol de umplere a zonelor cutanate lipsite de elasticitate. Antioxidantii din reteta unica Teosyal RHA redau luminozitatea pielii  si reduc aspectul de oboseala.

De asemenea, Teosyal RHA transforma pielea in cea mai buna varianta posibila  a ei, reusind chiar sa echilibreze tonurile de culoare si sa reduca roseata, dar si pete pigmentare.

Fiind o procedura non-invaziva, utilizarea acestui acid hialuronic se potriveste perfect pacientilor care au urmat o operatie estetica sau care in trecut utilizau frecvent fillere.

Daca ar fi sa punem in balanta actiunea cosmeticelor si cea cosmeceuticelor, o diferenta ar fi majora: cele din urma au actiune blanda si non-invaziva atat asupra omului, cat si asupra mediului inconjurator. De asemenea, calitatea este un factor evidentiator, in sensul ca  Teoxane  ( click ) nu face rabat de la calitate. In timp ce cosmeticele sunt bunuri de larg consum, tehnologiile folosite pentru cosmeceutice trebuie sa respecte anumite certificari si standarde, chiar daca impun un cost de productie mai mare.

Toate tratamentele pot fi realizate la Clinica Laser de Reintinerire FAZZADA, ce inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, cat si programele unice, Pret-a-traiter. Noua gama de cosmeceutice Teoxane este disponibila acum si online, pe site-ul http://teoxane-beauty.ro, aducand rezultatele obtinute in cabinetele de medicina estetica la indemana oricarei persoane, in confortul propriei case.

( by Ananda PR )

Ce ziceti, fetelor?
Va tenteaza sa incercati?

Va pup,
Diana

Adauga un comentariu