Vindeca-ti relatia cu fetita interioara -WORKSHOP

Draga mea,

Nu de putine ori in viata se intampla sa ne pierdem pe drum. Sa simtim ca nu mai avem puteri sa mergem inainte. Sa simtim ca sufletul nostru nu mai poate merge inainte…pur si simplu ca nu mai are putere.

Atunci, ne dam seama ca poate e timpul sa ne luam un ragaz si sa ne gandim putin la noi insene. La cine suntem. La ce am facut pana acum. La ce mai avem de facutsi care sunt resursele noastre cu care pornim la drum.

Poate ne dam seama ca nu avem aceste resurse si ca poate e timpul sa ne vindecam. Sa ne intoarcem la ranile noastre si sa capatam noi puteri.

Tocmai de aceea, m-am gandit sa creez un workshop atat de necesar sufletului nostru, si anume cum sa ne vindecam relatia cu fetita interioara.

https://www.facebook.com/events/2089597574620172/

Fetita interioara este cel mai frumos dar pe care il avem, este cea mai pura si mai sincera manifestare pe care o ai. De fetita ta interioara se indragosteste barbatul si ajunge sa iti poarte de grija. 🙂 El pe fetita ta interioara o iubeste.

Dar ce faci atunci cand aceasta fetita este ranita? Ce faci cand descoperi ca nu te mai iubesti cu adevarat?

Atunci e timpul sa te vindeci. E timpul sa lucrezi cu tine si sa descoperi cat esti de minunata si speciala.

Vreau sa descoperi cat esti de frumoasa si speciala dincolo de ceea ce se vede in exterior, si anume sa o faci din interiorul fiintei tale. Nu poti face asta decat prin vindecare si constientizare profunda.

Destul a durut, destul a fost greu, destul ne-am plafonat si ne-am blocat in temeri, rani, neputinte, limite, durere sau trecut. E timpul sa renastem!

E timpul sa vindecam aceasta relatie cu fetita noastra interioara, sa ne simtim complete, libere, fericite, vesele, jucause, voioase si pline de viata!

Tu meriti sa-ti faci acest cadou! Meriti sa te bucuri de tine, de viata asa cum esti!

Meriti sa renasti din interiorul fiintei tale, sa te bucuri, sa razi, sa te accepti si sa te iubesti din tot sufletul!

Copila e pura si sensibila. Ea are nevoie de iubire, intelegere si multa duiosie. Ea are nevoie sa-i fii o mama buna, blanda si intelegatoare…poate pentru data in viata ei!

La workshop vei invata cum sa activezi aceasta energie in tine si cum sa vindeci pe deplin relatia cu fetita ta interioara.

Vei invata sa fii o mama buna pentru tine, vei invata sa nu te mai judeci, sa te iubesti si sa te accepti neconditionat si sa fii mereu vesela, joviala, zglobie si fericita.

Vei invata cum sa-ti accesezi emotiile in starea de copila si sa-i intri barbatului la suflet 🙂

Vom face meditatia „Iertarea parintilor„, meditatia „Copila interioara„, vom invata sa traim in prezent si sa activam starea de bucurie si recunostinta ( n-o sa mai spui deloc ca nu esti fericita, iti garantez:) ), si vei reusi sa scapi de blocaje si emotii negative, simtindu-te pozitiva si fara griji.

Vei vedea cat de frumos este sa plutesti prin viata, sa zbori, fara sa te mai chinui si fara sa mai lupti inutil.

Odata ce iti vindeci relatia cu copila interioara, tot ce e mai frumos vine in viata ta!

Te astept cu drag!

Inscrieri: contact@dianapirje.ro
Contributia de participare: 60 ron.

Adauga un comentariu