Working in style

De cand ma stiu, am fost adepta lucrului intr-un ambient cat mai frumos.

Fiindca imi place mult sa scriu si sa citesc, munca mea se desfasoara mult in fata laptopului.

Imi place la nebunie sa merg sa lucrez din locuri cat mai frumoase, care sa ma inspre si care sa-mi transmita o energie magica.

Ca de exemplu, imi place la nebunie sa lucrez de pe plaja. Marea ma inspira la nebunie, imi da o senzatie de liniste si de claritate a mintii. Mi-ar placea la nebunie un birou pe plaja :P. Sau, cel putin, unul cu vedere la mare!

 

Cafenelele cu stil sunt, de asemenea, preferatele mele. O cafenea cu muzica cafe-concert care sa ma inspire si in care ambientul sa fie cat mai relaxat si mai placut e preferata mea. Cea din stanga este una din cafenelele mele preferate in care am fost, din Istanbul, La Gazetta, de la hotelul Hilton. Totul este impecabil! De asemenea, cafenele la malul marii sau cele pe malul unui lac ma inspira profund sa creez si sa imi relaxez totodata mintea, sa imi linistesc gandurile…

 

De asemenea, cauta mereu sa iti aranjezi biroul intr-un stil care sa te inspire si care sa iti aduca bucuria si placerea de a lucra cu spor.

   

( source: http://bestfriendsforfrosting.com/2013/09/office-space/)

Si, ca un pont: Niciodata sa nu ai pe birou prea multe obiecte, fiindca prea multe obiecte pe birou inseamna, automat, o minte incarcata, iar tu ai nevoie de minte limpede.

Ah, si era sa uit…sunt indragostita de florile pe birou si de muzica chillout. In functie de starea de spirit, aleg o muzica care sa-mi trezeasca emotii si sa intru in starea de creatie – daca e vorba de scris, sau in starea de concentrare- daca e vorba de indeplinit o sarcina.

Astept sa imi spui intr-un comentariu in ce ambient iti place sa lucrezi si ce te inspira cel mai mult sa dai tot ce ai mai bun din tine.

Te imbratisez,

Diana

Adauga un comentariu