Workshop – Cum sa fii o lady- secrete si sfaturi de beauty, atitudine & lifestyle

Te invit sa descoperi adevaratele secrete ale unei lady! A fi o lady nu inseamna doar sa te imbraci elegant, sa porti rochii si posete, ci inseamna sa te simti bine pielea ta, sa cunosti totul despre mimica, gesturi, bune maniere, atitudine si incredere in sine.

Cand vorbim de lady, vorbim deja de a fi femeie la un nivel superior. Deja esti o femeie speciala.

„O lady nu acceptă niciodată din disperare o invitaţie venită din partea unui bărbat”, spune Candace Simpson-Giles .

Vrei sa afli multe alte sfaturi despre cum sa fii o lady? Atunci te astept la workshop!

Vom vorbi despre tot ce inseamna sfaturi si trucuri de frumusete, secrete de atitudine si beauty, gesturi si bune maniere, cum sa reusim sa ne stapanim in unele situatii, cum sa avem o stima de sine ridicata si o incredere in sine in noi care sa ne urmareasca tot timpul, dar si cum sa le slefuim cele mai frumoase parti ale personalitatii noastre unice!

Daca mi-as dori ceva din tot sufletul, acel lucru ar fi sa pot sa traiesc intr-o lume in care femeile sa fie in rochii cu crinolina, sa fie curtate, sa se organizeze baluri, serate si evenimente, iar eu sa pot sa fiu o adevarata lady…atat de multa energie feminina ne-am conserva…

Din pacate, societatea moderna in care traim nu ne permite sa ne manifestam intotdeauna asa cum ne-ar sta bine ca femei, si asta pentru ca suntem mereu pe fuga, se apreciaza si se doreste rapiditatea, totul sa se intample cat mai repede, noi trebuie sa fim descurcarete si independente, iar acest lucru ne distruge foarte mult personalitatea noastra ca femei. Ajungem de multe ori sa cadem late, obosite, fara energie, neregasindu-ne pe noi ca femei.

Eu am incercat si am si reusit sa adaptez anumite gesturi, comportamente si atitudini cu totul deosebite pe care le aveau femeile din alte timpuri si pentru asta, te invit si te astept cu drag pe 10 ianuarie la workshopul: „Cum sa fii o lady”, pentru a afla toate secretele unei adevarate lady. Vom descoperi cum putem sa adaptam idealul termenului de lady societatii moderne si stilului nostru de viata.

Cost: 50 Ron.
* Promotie: 2 persoane – 90 Ron.
3 persoane- 80 Ron.

Locatie: Bohemia Tea House ( Str. Poiana Narciselor, nr. 1 )
Data: 10 ianuarie, de la 18:00 la 21:00.

Inscrierile se fac pe acest formular, selectand workshopul:

https://goo.gl/forms/B65WS1qPxWiL9Ykw1

Va astept cu drag,

Diana

Adauga un comentariu