WORKSHOP – Încrederea în tine – cheia succesului tău feminin

Dragele mele,

Dintotdeauna mi-am dorit sa am incredere in mine. Sa pot sa ma afirm cu inima deschisa. Sa nu mai simt nicio teama, niciun blocaj, sa pot sa merg pana la capat cu ceea ce simt si ceea ce-mi doresc.

Nu a fost mereu asa, fiindca de nenumarate ori am batut pasul pe loc, am avut parte de indoieli, de temeri…toate acestea m-au sabotat si nu mi-au permis sa actionez in directia pe care mi-o doream.

Si cred ca, orice fata se confrunta cu lipsa de incredere in sine, stima de sine joasa, sentimentul neputintei si al inutilitatii…toate acestea le putem dobandi prin modelul familial, dar este doar datoria noastra sa le corectam si sa ne indreptam in directia cea buna.

Orice femeie isi doreste sa fie increzatoare in sine, sa simta ca are lume la picioare, ca totul ” se invarte ” asa cum isi doreste , insa, pentru acest lucru ai nevoie de multa putere si inncredere in tine.

Ce femeie nu-si doreste sa scape de teama ca nu e destul de buna, ca e parasita, inselata, ca nu e pretuita si iubita asa cum merita?

Ce femeie nu isi doreste sa aibe parte de tot ce e mai frumos?

Si, daca simti ca ai avut parte de suferinta, daca simti ca lipsa de incredere ti-a frant aripile, te invit la workshopul de incredere in sine, din data de 5 decembrie – Bucuresti.

„Încrederea în tine – cheia succesului tău feminin”.

Daca vrei ca succesul sa te poarte pe brate, daca vrei sa te descoperi, sa inveti cum sa te umpli de energie incat sa simti ca poti muta si muntii ( pentru ca increderea femeii sta in energia ei ) – atunci acest workshop este pentru tine. 🙂

Detalii si inscrieri- pe linkul de facebook:

https://www.facebook.com/events/196541600914045/

Te astept cu drag,
Diana

***
Diana Pîrje este psiholog, fondatoare a site-ului si conceptului personal Diana Pîrje – feminitate, stil, atitudine , avand drept obiectiv sa inspire tinerele fete sa isi descopere fericirea si puterea interioara fara a mai fi victimele circumstantelor, a altor persoane, a relatiilor esuate sau a societatii consumeriste. “ Avem puterea sa stralucim din interior si sa  ne cream realitatea pe care ne-o dorim, pe care am visat-o de mici copile “, ne spune Diana.

Diana a absolvit  Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei ( din cadrul Universitatii Bucuresti ), si este studenta la master la Psihologia Sanatatii – Cercetare clinica si Optimizare comportamentala.

Ea este pasionata de dezvoltare personala, mai ales in nisa feminina, incluzand tot ce tine de feminitate, stil, atitudine, beauty si lifestyle.

A inceput cu site-ul  www.siluetamea.ro,  la doar  18 ani, dezvoltand ulterior conceptul in ceva mai amplu, comunitatea cu numele ei, www.dianapirje.ro

A organizat workshopuri, a lucrat ca asistenta pe langa psihologi renumiti, a scris PDF-ul “ Cum sa devii o femeie speciala “ si in prezent lucreaza la prima carte fizica ce va fi gata cat de curand.

Adauga un comentariu