Ce barbati vor femeile pentru o relatie de calitate

Ce barbati vor femeile pentru o relatie de calitate

[et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” admin_label=”section” disabled=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” admin_label=”row” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″ disabled=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” admin_label=”Text” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Ieri am stat si am reflectat asupra unei intrebari ce mi-a venit spontan in minte:

” De ce ma simt atrasa de unii barbati si de altii nu? „

” De ce langa unii din ei m-as vedea o viata intreaga si alaturi de altii nu mi-as dori sa-mi petrec nici macar o noapte?!”

Cautand in interiorul inimii, dar si studii care sa ma ajute sa inteleg mai bine cum stau lucrurile, am ajuns la cateva concluzii importante:

1. Femeile sunt atrase de barbati cu statut!

Poti sa fii cel mai frumos, cel mai bine imbracat barbat in lume, cu cei mai frumosi ochi sau voce…nu va fi suficient pentru o relatie! Pentru o aventura, poate reusesti s-o seduci. Dar o femeie isi va dori ca si partener de viata un barbat cu statut, un barbat alaturi de care sa se simta mandra! Iar pentru asta, e important ca barbatul sa fie el mandru de realizarile lui, astfel incat sa ii poata oferi femeii acest statut.

Femeia nu are nevoie de un bibelou alaturi de ea, ci de un barbat pe care sa se poata baza, care sa fie rational, sa fie practic, si la care sa domine energia masculina, astfel incat ea cu energia ei feminina sa se simta femeie completa alaturi de el!

2. Femeile vor barbati practici

Inca de pe vremea in care oamenii traiau in triburi, barbatul se ocupa de procurarea hranei si intretinerea familiei. Astfel, el era nevoit sa se descurce inclusiv in conditii grele de vreme si anotimp pentru a-si mentine statutul de cap al familiei.

Chiar daca femeia a evoluat si este astazi independenta, ea are nevoie de un barbat practic alaturi, care sa o ajute, sa ii poata oferi un sfat, pe care sa se poata baza, rational si cu un simt al realitatii bine definit.
Am intalnit barbati care habar nu aveau pe ce lume traiesc, habar nu aveau ce isi doresc de la viata…ce sa mai zic sa pot sa construiesc ceva alaturi de ei…

Si urmeaza al treilea punct, si anume:

3. Femeile vor barbati cu ambitii inalte si idealuri marete

Femeile vor barbati care sa le inspire, ele vor sa simta ca alaturi de ei prind aripi, ca se simt incurajate, ca pot deveni cea mai buna varianta a lor, ca viata inseamna autodepasire constanta, si nu blazare si plafonare.

Am intalnit un barbat care la 30 de ani nu traia singur, ci cu mama si fratele sau…si am ramas putin socata. Ori este legat de fusta mamei si dependent emotional de ea, ori nu e suficient de ambitios incat sa faca ceva pentru confortul propriu…

Si m-am intrebat: Cum as putea sa evoluez langa un barbat care nu lupta constant pentru un stil de viata mai bun si pentru atingerea visurilor lui?

Nu judec pe nimeni, caci nu despre asta este vorba, ci despre faptul ca toti vrem ce-i mai bun. Toti vrem sa ne bucuram asa cum putem mai bine de viata noastra alaturi de oameni asemeni noua, care sa ne inspire.

Noi, ca femei,  vrem barbati alfa, care sa-si traiasca pe deplin masculinitatea, astfel incat femeia din noi sa fie trezita pe deplin. Nu vrem nici ” divi „, nici  ” bibelouri „, ci barbati care sa ne inspire prin felul lor de a fi, educati, rafinati, cu bun simt si cu scopuri bine definite in viata 🙂

Poti sa ai o aventura alaturi de un barbat superb si atragator, care te atrage puternic, dar nu va fi suficient pentru o relatie. Te vei plictisi si vei simti ca iti este furata energia.

Iar cel mai bun lucru pe care il ai de facut tu, ca femeie, este sa iti traiesti pe deplin esenta ta feminina, astfel incat sa atragi in viata ta acel barbat cu energie masculina, care este ceea ce ai nevoie! 🙂

Astept sa-mi spui parerile tale intr-un comentariu mai jos.

 

Week-end superb,
Diana

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

2 thoughts on “Ce barbati vor femeile pentru o relatie de calitate”

  1. Foarte adevarat ce scrii. Chiar daca un barbat arata bine, este disponibil emotional, iti este alaturi, etc, daca nu este cu picioarele pe pamant, daca nu stie ce vrea in viata, daca nu este responsabil (aici intra si statul cu parintii pentru ca este mai comod si nu va trebui sa aiba responsabilitatea propriei stabilitati financiare) devine dintr-o data total neatragator. Poate la inceput nu iti dai seama si iti spui ca e doar o parere, cu timpul realizezi de ce nu functioneaza. Si aici nu este vorba despre bani, ci despre capacitatea unui barbat de a se descurca, de a lua-o imediat de la capat cu forte noi si a-si atinge telurile

    1. Asa este…am intalnit si astfel de barbati. Dar mai grav este sa cazi in mrejele unui barbat care are un stil de viata minunat, dar care nu se poata hotari ce vrea de la tine. Sa fugi cat poti de un barbat care nu stie ce vrea de la tine! Te va stoarce de energie si resurse pretioase!

Adauga un comentariu

%d blogeri au apreciat: