Ce se ascunde sub greutatea ta? – Eveniment cu Mariana Siverenko

Ce se ascunde sub greutatea ta?
Un nou eveniment premium cu Mariana siverenko – Марианна Сиверенко-Спыну

Te-ai gandit vreodata ce se ascunde in spatele kilogramelor in plus?
Te-ai gandit la problema emotionala si psihologica din spatele acestor kilograme?

Adesea, nu este vorba numai despre diete sau despre o alimentatie incorecta. Ci este vorba de foarte multe blocaje, are trebuie identificate.
Folosim aceste kilograme in plus ( care in subconstientul nostru ne sunt de folos) – drept metoda de aparare de frici, iubire, sentimente, etc.

Multi oameni gandesc: „ Vreau/ Trebuie sa slabesc si dupa ce am sa slabesc o sa fiu mult mai dragut/draguta si o sa incep sa imi caut un partener potrivit pentru relatie. Pana atunci nu am sa gasesc. „

Corpul te ajuta sa te protejezi foarte bine si sa te conditionezi, privandu-te astfel de sansa unei relatii si a unei vieti cu adevarat implinite…” Nu vreau sa devin mama, nu pot sa ma accept, etc, etc…”, si multe alte motive care te tin departe de o viata fericita.

E timpul sa identifici intai problemele emotionale si psihologice, si abia apoi sa incepi o dieta si un nou stil de viata. Si noi iti garantam mult succes daca ai incredere in acest proces. Mariana are experienta in acest domeniu, si dupa ce a lucrat cu o doamna o singura sedinta, in care si-a identificat aceste probleme, ea a reusit sa slabeasca 3 kg instant.

Grupa va fi sustinuta de psiholog-sexolog Mariana Siverenko, fondatoarea centrului de relatii „El si Ea” in Moldova. Este experta in lucrul cu grupul, face constelatii de ani buni si ajuta oamenii sa-si redobandeasca echilibrul psihic si emotional!

* Pret pentru lucrul in grup: 50 euro ( cu plata in avans)
* Pret pentru lucrul individual: 65 euro ( cu plata in avans)
Inscrieri si detalii: contact@dianapirje.ro

Va asteptam cu drag! 🙂

Adauga un comentariu