Aripi de feminitate

By Diana Pîrje

Despre „Aripi de feminitate”

Cartea reprezintă un manual practic de dezvoltare personală pentru femei, ce cuprinde atât teorie, dar și exerciții, practici și meditații, cu ajutorul cărora vei face primii pași spre evoluția ta că femeie.

Dezghețarea feminității se face treptat…urmând că peste ani de practică să devină un stil de viață!

Însă cea mai bună veste este că poți începe acest proces chiar acum! Am schițat acest manual că fiind cel mai bun punct de plecare în transformarea ta.

Ești pregătită să devii cea mai bună variantă a ta? 😊

Diana Pîrje

Cum te poate ajuta această carte?

  • Vei descoperi care sunt calitățile tale unice și astfel îți vei crește valoarea personală, stima și respectul de sine.
  • Vei deveni mult mai încrezătoare în ține.
  • Vei reuși să ierți și să te eliberezi de durere.
  • Te vei conecta la esența ta adevărată și vei ajunge și mai aproape de sufletul tău.
  • Vei reuși să te accepți și să te iubești necondiționat.
  • Vei descoperi secrete și ritualuri cu ajutorul cărora îți vei armoniza stilul de viață
  • Vei învăța cum să tragi, să cucerești și să menții bărbatul pe care ți-l dorești

Am structurat în carte tot ceea ce m-a ajutat de-a lungul anilor să mă dezvolt personal, să cresc, să evoluez și astfel, mi-am dorit să împărtășesc cu voi esența feminității.

Cele mai bune sfaturi, exerciții, meditații și practici…pe toate le-am așternut în aceste pagini, astfel încât să zburați pe Aripi de Feminitate…

Cabinet-Individual-de-Psihologie-Diana-Pîrje-4

Parcursul meu

Sunt pasionata de dezvoltare personala, mai ales in nisa feminina, incluzand tot ce tine de feminitate, stil, atitudine, beauty si lifestyle.

Am inceput cu site-ul Silueta Mea, la 18 ani, dezvoltand ulterior conceptul in ceva mai amplu, comunitatea cu numele propriu, Diana Pîrje.

Am organizat si organizez workshopuri pe diferite teme, am lucrat ca asistenta pe langa psihologi renumiti, am scris PDF-ul “ Cum sa devii o femeie speciala“ si cartea in format fizic: “Aripi de feminitate”.

Pentru ca meritam tot ce este mai bun si mai frumos, creez constant workshopuri, evenimente, webinarii si pregatesc surprize, astfel incat sa descoperim cat suntem de speciale si sa nu ne mai simtim nicio clipa lipsite de valoare personala sau incredere in tine.

Avem puterea sa stralucim din interior si sa ne cream realitatea pe care ne-o dorim, pe care am visat-o de mici copile.

Secretul este sa credem in noi atat de tare, astfel incat nimeni si nimic sa nu ne poata da inapoi sau sa reprezinte un obstacol pentru visurile noastre!

Cred ca noi, tanara generatie, putem cu adevarat schimba mentalitați si tipare limitative, care ne țin departe de fericire si implinire!

Descarca ebook-ul GRATUIT “ Cum sa devii o femeie speciala “,în care vei descoperi foarte multe secrete, constientizari si lectii de viața valoroase în domeniul relatiilor, al încrederii în sine si al fericirii personale.

In plus, te vei abona si la newsletter, astfel încat vei primi în exclusivitate toate noutațile si surprizele direct pe mail!

P.S.: Pentru a fi la curent cu evenimentele pe care le organizez, mergi la categoria “Evenimente”.
Iar daca simti ca ai nevoie de o dezvoltare si cunoastere in profunzime a finite tale, atunci te astept cu mare drag sa lucram in sedinte 1 la 1, pe Skype. Am descoperit, spre surprinderea mea, ca aceasta metoda este foarte eficienta, oamenii ajungand sa se deschida chiar mai mult decat in consilierea face-to-face. Detalii si programari, la contact@dianapirje.ro .

Iti doresc sa ai parte numai de constientizari si de evenimente frumoase in aceasta minunata calatorie, numita viata noastra!  Si nu uita: fericirea, armonia, linistea, echilibrul, iubirea – toate depend numai de tine! Eu sunt tare bucuroasa sa stiu ca iti pot fi ghid in calatoria ta!

Contactează-mă

Pentru întrebări, programări sau diverse solicitări vă rog să mă contactați folosind datele de mai jos. Pentru urgențe sunați la Serviciul de urgență 112 sau vizitați cel mai apropiat spital.

Strada Ioan Bianu, Nr. 27, București, Cod Poștal: 011091.
Vezi pe Google Maps