Nu poti sa fii TOT pentru TOTI…bucura-te de ceea ce esti!

Te pup, draga mea!

Am ajuns la o constientizare foarte profunda pe care m-am gandit sa o impartasesc cu tine!

Noi toate ne dorim perfectiune…sub toate aspectele ei. Vrem barbatul perfect, prietenii perfecti, vrem ca totul sa fie perfect si fara cusur. Dar acest lucru nu este posibil mereu, din pacate…

Cel mai important este sa fim impacate cu noi si alegerile noastre!

Nu vei putea fi niciodata tot pentru nimeni…insa conteaza ca cel care iti e alaturi sa te accepte asa cum esti. Pentru el trebuie sa fii indeajuns asa cum esti, fara sa te stresezi sa fii cum nu poti sau cum nu simti…

Femeile fac adesea acest lucru si ajung stoarse de energie si de puteri si practic, la niciun rezultat. Fiindca ceea ce ai tu de facut nu este sa corespunzi asteptarilor celorlalti, ci sa fii ceea ce esti, cum esti si sa fii iubita exact asa cum esti!

Bineinteles ca e important sa lucrezi ca tine constant, sa te imbunatatesti, sa ai grija de tine, sa devii cea mai buna varianta a ta…dar daca cineva nu te place asa cum esti, sa nu devii sclava lui si fiecare zi sa devina un chin in care sa te strofoci sa demonstrezi, sa lupti, sa fii asa cum acel isi doreste…vei ajunge ca o lamaie stoarsa si nu acesta este scopul vietii tale. Prea multe femei renunta la ele si in loc sa se pretuiasca si sa aleaga pe cineva care le iubeste cu adevarat, ele prefera sa-si stoarca toata energia si resursele pe un barbat care le iubeste pe jumatate.
De ce?

* Din lipsa de stima de sine?
* Din teama?
* Nesiguranta?

Ei bine, draga mea, toate aceste lucruri trebuie rezolvate.

Misiunea ta nu este sa renunti la tine- azi o picatura, maine la fel, poimaine la fel, doar pentru a corespunde tiparului pe care ceilalti si-l doresc. Ce se va alege de tine?

Tu evoluezi in ritmul tau, te dezvolti, cresti…dar daca nu esti suficient e buna pentru cineva, cu singuranta  ca pentru altcineva esti si vei fi. Asa ca nu te stresa. Tu vrei alaturi oamenii care sa te iubeasca asa cum esti si pentru ceea ce esti, si nu pe aceia care sa te faca sa te simti inferioara ca nu esti destul de buna.

Suntem miliarde de oameni pe aceasta planeta, din atatia oameni cu siguranta se gasesc cateva sute care sa te placa si care sa rezoneze cu tine. Si nici nu ai nevoie de atatia, te asigur 🙂 Si 10 persoane daca te iubesc asa cum esti, este de ajuns. Crede-ma pe cuvant. Dar te rog din suflet sa nu mai renunti la tine pentru ceilalti. Nu faci nicio afacere…doar vei fi plina de frustrari.

Misiunea ta este sa te bucuri de tine si de ceea ce esti si sa ai alaturi oamenii care te fac sa te simti minunat!

Atitudinea femeii de a se sacrifica, de a renunta la ea pentru ceilalti, este un program mental extrem de distructiv care trebuie inlaturat. El a fost cel mai probabil dobandit in copilarie, din tiparul mamei, care se sacrifica si se punea pe ultimul loc doar pentru a-i multumi pe toti si pentru a le fi bine lor, chit ca ea saraca abia mai putea duce greutatile si responsabilitatile…

Acest tipar nu este unul bun, din pacate! Fiindca nu face decat sa te bage in groapa!

Si poti spune, foarte simplu si frumos: ” Acum si aici, eu am constientizat acest tipar distructiv si iau decizia sa il inlatur. Eu aleg tot ce e mai bun pentru mine, aleg sa fiu fericita, linistita, implinita, satisfacuta cu viata mea, in deplina armonie si iubire. Eu aleg sa fiu asa cum sunt, sa fac tot ceea ce pot si inteleg ca nu am cum sa multumesc pe toata lumea. Eu m-am nascut ca sa fiu fericita si implinita cu viata mea, si nu ca sa corespund asteptarilor celorlalti. Aici si cum eu renunt la tiparul distructiv de a corespunde dorintelor si nevoilor celorlalti si de a fi TOT pentru TOTI! Eu inteleg ca acest lucru este foarte distructiv pentru mine si tocmai de aceea iau decizia sa fiu linistita si impacata cu mine insami! Eu aleg linistea si fericirea si de aceea eu sunt cea mai fericita! ” 

Tu te-ai nascut ca sa stralucesti si ca sa te bucuri de viata ta cu tine! Fii linistita, relaxeaza-te! Singura ta misiune este sa te bucuri de viata cu tine si sa faci ceea ce iti face placere! Oamenii proiecteaza foarte mult, asa ca lasa-i pe ei cu dorintele lor…tu nu esti obligata sa le corespunzi lor! Fiecare sa se ocupe de dorintele proprii. Asa e cel mai bine si cel mai sanatos.

Iti doresc o saptamana constienta si plina de evenimente frumoase!

Diana

Adauga un comentariu