Da, dintotdeauna mi-am dorit sa fiu o Zeita…si ce femeie nu-si doreste acest lucru?

Ce femeie nu-si doreste sa se simta magica, unica si speciala?

Orice femeie.

Doar ca, din pacate, putine constientizeaza puterea, maretia, frumusetea si unicitatea lor.

O femeie are puterea de a fi tot ceea ce isi doreste. Ea are capacitatea de a se incarca cu energie de la natura, de la oamenii din jur, de la tot ce exista…

Am citit o carte despre feminitate care pur si simplu m-a fascinat. Sa te astepti sa scriu si sa dau exemple destul de des din ea 🙂 Tainele seductiei, de Larisa Renar.

Larisa povesteste, intr-o maniera delicioasa, plina de autenticitate, despre secrete de feminitate invatate de la strabunica ei, din jurnalul acesteia. Astfel, femeia este femeia celor 4 elemente, spune Larisa. Luna este energia feminina, iar ritualurile facute la Luna Plina au puterea de te incarca de energie feminina extraordinar de mult si de a-ti indeplini dorintele.

Orice femeie este unica si trebuie sa-si descopere unicitatea si stralucirea. Zi de zi sa se aprecieze, sa fie constienta de farmecul ei personal, de energia sa feminina. Degeaba esti superba la chip, degeaba esti feminina la infatisare, daca nu esti si in manifestare: atitudine, gesturi, comportament. Tu trebuie sa simti ca plutesti, ca te bucuri de viata…

Cu cat mai multe griji si responsabilitati ai, cu atat mai mult te descarci de energie feminina.

Si acum, ca sa verifici cata energie feminina ai, iti propun un exercitiu:

” Inchide ochii, inspira, iar in timpul expirarii concentreaza-ti atentie asupra pantecului tau. Intunericul se destrama incet si vei vedea miezul naturii tale feminine. Priveste ce copaci cresc acolo, ce flori infloresc, simte mirosurile, asculta sunetele, cantecul pasarilor, si daca ceva nu iti place, daca ceva strica frumusetea si armonia acestui loc, da la o parte acest lucru. Da la o parte tot ce nu este trebuincios, toata murdaria, toate vechiturile, toate urmele. Dupa ce faci ordine, simte-te libera si usoara, simte cum te ridici spre un nor alb, si de la acea inaltime privesti la lumea ta, o admiri. Poate vezi cele mai ascunse locuri, poate vezi ceva nou, poate doresti sa schimbi ceva, sa mai adaugi ceva. Dupa ce te-ai bucurat de frumusetea naturii tale feminine, intoarce-te la realitate, deschizand ochii.

Deci, ce ai vazut?

Apa ai vazut?

Apa simbolizeaza energia feminina. Daca in femeie se gaseste aceasta energie, atunci ea vede apa, la unele femei sunt parauri, la altele o mare. Nu degeaba spune barbatul despre femeia plina de energie ca: ” Sunt insetat dupa ea.” Dar daca ea este seaca, atunci nu isi va putea gasi izvorul. De aceea este bine sa il cauti.

Inchide ochii, inspira, iar in momentul expirarii intoarce-te in miezul naturii tale feminine. Priveste de jur imprejur, ai venit aici pentru a-ti gasi izvorul, poate il vei zari in iarba crescuta, poate vei chema ploaia precum femeia din Antichitate, sau poate chiar va trebui sa sapi si sa gasesti un izvor sub pamant. Cel mai important este sa il gasesti. „

Dintotdeauna am fost fascinata de apa…iar acesta a fost un indiciu bun pentru mine ca ma aflu in energie feminina. Femeia trebuie sa iubeasca apa, sa fie unduioasa si tandra precum apa, sa curga…In momentul in care esti rigida, e semn ca esti in energie masculina.

Eu, de exemplu, am visat dintotdeauna sa fac baie in mare la lumina Lunii pline. Mi se pare ceva de-o senzualitate aparte. M-am simtit cu adevarat Zeita apelor, plina de putere, incarcata cu energie feminina, emotionala…

Se spune ca atunci cand femeia este flexibila, asa cum este apa si actioneaza in energie feminina, i se intampla toate asa cum isi doreste. Acesta este si secretul: sa reusesti ceea ce iti doresti in energie feminina.

E atat de minunat sa iti descoperi comorile ascunse din interior, sa te lasi invaluita si incarcata de energia locurilor pe care le descoperi, mai ales de tot ce are legatura cu natura.

Mergi si descopera-te pe tine, in deplina ta salbaticie si traire a senzatiilor. Stii cum e sa simti acea libertata deplina, a simturilor tale? Sa simti ca plutesti, pur si simplu? In fiecare dintre noi se afla un potential ” salbatic”, pe care e important sa nu ni-l reprimam.

Simte-te…mergi dincolo de ceea ce stii.

Ce simti? Ce iti doresti?

E timpul sa iti traiesti potentialul, sa traiesti si sa simti dincolo de ceea ce ti-e obisnuit si arhi-cunoscut, fiindca doar asa iti vei descoperi maretia si puterea!

O Zeita stie ca este unica, ea nu depinde de ceilalti, nu depinde de nimeni pentru a se exprima, pentru a fi asa cum simte sa fie. Personalitatea ei este magica si pur si iubeste sa si-o descopere, sa si-o puna in evidenta. Femeie s-a nascut ca sa creeze. Ea este o creatoare prin energia ei. Nu te lasa acaparata de maruntisuri, de rutina de zi cu zi si cauta sa-ti exploatezi la maxim potentialul feminin! El este cel mai important! Altfel, te vei trezi intr-o mare criza existentiala, neintelegand de ce te simti nefericita!

Nimeni si nimic nu o sa-ti aduca fericire mai mare decat exploatarea resurselor tale interioare, indeplinirea propriilor dorinte si a planurilor pe care ti le-ai facut. Asta este fericirea deplina, satisfactia suprema! Restul lucrurilor – familia ta, iubitul tau, prietenii tai, calatoriile tale- te fac fericita fiindca tu ai acea satisfactie din viata pe care o traiesti. O femeie goala in interior, care nu s-a descoperit pe ea insasi, nu va fi fericita nici in relatie. De ce? Fiindca nu se poate bucura, nu poate simti si trai pe deplin in adancul ei satisfactia si bucuria. Iar atunci, nefericirea si frustrarea i se va rasfrange si in celelalte aspecte ale vietii.

Asadar, eu am inteles cat e de important sa ma bucur de mine, sa simt, sa ma conectez cu sufletul meu, cu senzatiile si trairile din corpul meu, reusind astfel sa pastrez un echilibru intre minte si suflet.

Si stiu ca nu as reusi toate astea fara practici feminine zi de zi, fara sa ma conectez cu corpul meu, cu trairile mele, cu senzatiile mele. Daca si pe tine te fascineaza acest subiect, te invit sa-mi lasi un comentariu cu adresa de e-mail, iar eu iti promit ca vom impartasi cele mai minunate si grandioase secrete pentru a realiza tot ceea ce ne dorim si pentru a fi fericite cu propria viata.

Mai jos poti descoperi pozele cu mine, la lumina Lunii, momente in care, iti spun drept, m-am simtit cu adevarat o Zeita!

Cu iubire si energie feminina,

Diana