Buna, draga mea!

Diana Pirje sunt si inca de cand eram mica am fost pasionata de tot ce inseamna feminitate, stil si atitudine! Parca instinctiv, m-am indreptat catre lucruri si oameni care m-au ajutat sa le descopar in mine insami si sa le slefuiesc. Am lucrat intens cu mine ca sa ajung sa ma cunosc, sa ma inteleg, sa ma definesc . Iar acum, simt ca menirea mea este sa te indrum si pe tine sa descoperi aceste lucruri la tine insati, pentru a deveni o femeie speciala. Conceptul pe care l-am abordat in crearea blogului este cel de atitudine, stil si femintate, care, impreuna, te ajuta sa te definesti ca si femeie speciala!

Ce vei invata din acest ebook?

  • Cum sa ai mai multa incredere in tine
  • Cum sa ajungi sa te iubesti si sa te apreciezi pe deplin
  • Ce inseamna o femeie feminina si cum sa iti amplifici feminitate
  • Cum sa te apreciezi la adevarata ta valoare
  • Cum sa fii o femeie echilibrata, puternica, fericita si implinita cu ea insasi in interior

Iti voi trimite acest material GRATUIT

Am nevoie doar de adresa ta de e-mail

De ce atitudine?

Atitudinea este cea care te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti cu tine si cu ceilalti. Fara o atitudine potrivita, de femeie invingatoare, care se apreciaza pe ea, care stie cine e, care are un respect de sine imens, nu ai cum sa reusesti! Atitudinea te face sa stralucesti sau sa te plafonezi si vom invata impreuna cum sa dobandim o atitudine potrivita!

De ce feminitate?

Pentru ca feminitatea te defineste si scoate in evidenta tot ce e mai frumos la tine ca si femeie , este o energie care curge prin tine, pe care e bine sa o lasi sa se exprime si sa se manifeste liber. Cand esti in energie feminina, simti ca te contopesti cu tot ce exista, simti bucurie si iubire in suflet, simti esti libera sa zbori precum o pasare maiastra…

De ce stil?

Fiindca o femeie cu stil este de neegalat! Moda trece, dar stilul ramane mereu, spunea Coco Chanel. Stilul ti-l construiesti, ti-l slefuiesti, si este vital pentru o femeie deosebita! Stilul nu inseamna neaparat felul in care te imbraci, ci ceea ce esti tu ca femeie, ceea ce exprimi! Inseamna bunele maniere, felul in care te porti cu cei din jur, ceea ce iubesti, in cee ace te regasesti cel mai bine… Ne vom contura impreuna acest stil personal, care sa ne ajute sa fim cu adevarat niste femei speciale!

Ce spun fetele despre ebook?
Esti minunata! Am citit de curand acel pdf. Si vreau sa iti spun ca de cand am inceput sa iti citesc articolele chiar am inceput sa schimb ceva la mine.
Sunt mult mai atenta cu mine. Fac lucruri ce ma implinesc sufleteste..spre exemplu de saptamana trecuta am inceput sa fac voluntariat la copiii cu autism. Am invatat sa spun ce asteptari am de la cei din jur, si ceea ce vreau.
Diana

Dienu, e fascinant să vezi procesul de transformare când privești retrospectiv, iar eu am avut ocazia de a te cunoaște „before & after”. E superb ! Mereu ai avut aspirații, mereu ai avut vise mărețe și mereu ai fost concentrată pe evoluția ta. Și ai reușit ! Ai reușit să Te găsești și să începi să înțelegi cum funcționează acest Univers, cum e să fii vulnerabilă și cum e să îți asumi propriile decizii. Toate astea te fac Femeia care ești azi, iar deciziile de azi te transformă în Femeia de mâine. Ești puternică, frumoasă și liberă.
Tot ceea ce faci e un model de inspirație pentru foarte multe fete și femei, iar la ai tăi 21 de ani ai realizat mai multe de cât unele femei își imaginează la 30. Te admir sincer ! Mulți pupici cu drag ❤️
Alexandra

Te astept pe pagina mea de Facebook!