Specialitățile și serviciile mele

Apelează la ajutorul unui psiholog ori de cate ori simți nevoia. Sunt aici pentru tine.

Ședinte individuale online


Indiferent că întâmpini o problema și vrei să găsești mai ușor o rezolvare, sau pur și simplu ai o neliniște care te apasă, atunci te aștept cu drag să găsim împreună cele mai potrivite soluții pentru armonizarea vieții tale.

Programe Individuale pentru femei


Programele individuale sunt extrem de eficiente, datorită faptului că lucrăm pe o temă specifică, o aprofundăm și găsim soluții, idei și tehnici eficiente pentru a simți că te ridici la next level în viața ta. Progresul tău va fi monitorizat constant de către mine, vei avea anumite teme de efectuat și, de la o ședință la alta, vei vedea schimbări și starea ta va fi alta. Vei începe să radiezi, să fii mult mai fericită și armonioasă și vei începe să te simți mult mai aproape de tine, de cine ești cu adevărat.

Poți alege unul din programele deja pregătite de mine, sau îmi poți lăsa un mesaj privat dacă dorești ceva personalizat.

Eu voi fi ghidul tău pas cu pas în această minunată călătorie interioară.

Programe individuale VIP


Programele individuale VIP implică un suport mai mare din partea mea, și implicit mai mult timp alocat ție.

Dacă în programele individuale ne auzim 1 dată pe săptămână, în programele VIP, pe lângă ședința săptămânală cu mine, ai 3 zile pe săptămână în care poți comunica pe whatsapp cu mine, punându-mi întrebări legate de teme sau dacă întâmpini o anumită dificultate. Practic, voi fi foarte aproape de tine, astfel încât să simți o evoluție rapidă și o mișcare concretă în direcția dorințelor tale.

Tehnici de life-management


Trăim niște vremuri foarte dificile, datorită ritmului foarte alert în care se mișcă lucrurile și datorită schimbărilor cărora trebuie să ne adaptăm. Tocmai de aceea, pentru a fi cât mai eficienți, dar în același timp pentru a ne păstra și echilibrul psiho-emoțional, este important să cunoaștem tehnici prin care să ne menținem în armonie, liniște și plăcere.

Cursuri și webinarii online


Workshopurile și webinarii sunt minunate prin faptul că îți dau acea energie și motivație de care ai nevoie, sunt acel impuls magic pentru a ieși din zona de confort și a-ți dori să faci mai mult pentru ține. Fiind structurate pe diferite teme, poți alege ceea ce simți că ai nevoie să dezvolți la moment.

Aria de expertiză

Contactează-mă!

Pentru întrebări, programări sau diverse solicitări vă rog să mă contactați folosind datele de mai jos. 

0723 064 298
Strada Ioan Bianu, Nr. 27, București, Cod Poștal: 011091

Vezi pe Google Maps

contact@dianapirje.ro