Formular de programare

Completează cu încredere formularul de mai jos și te voi contacta în cel mai scurt timp pentru confirmare și pentru a stabili toate detaliile.

Ma ajuta foarte mult consilierea online. Practic ma ajuta sa învăț sa ma relaxez, pentru că sunt într-o fuga continua și sa îmi redescopar feminitatea.

Elena

Am cunoscut-o pe Diana Pîrje in urma cu un an in cadrul unui workshop pe care il derula, mi s-a parut un om deosebit si simteam ca ma pot identifica cu ea. Cu ceva timp in urma am trecut printr-o perioada dificila pe care am depasit-o cu sprijinul acestei domnisoare, un adevarat profesionist! Diana m-a impresionat prin vointa ei puternica, prin entuziasmul si pasiunea cu care isi urmeaza desfasoara activitatea. Apreciez contagioasa ei energie pozitiva si capacitatea de a solutiona fiecare problema. As avea totusi un regret, ca nu am cunoscut-o mai devreme. V-o recomand cu caldura !

Ramona

Ii multumesc Dianei Pîrje pentru toata sustinerea si ajutorul acordat in cadrul sedintelor de consiliere. Am cunoscut-o in urma cu 6 luni la un eveniment si de atunci am decis sa lucram impreuna. Diana Pîrje este o adevarata profesionista care mi-a fost alaturi in cele mai grele momente, reusind sa imi redea zambetul pe buze. Domnisoara psiholog m-a sfatuit si m-a indrumat sa iau cele mai bune decizii din viata mea, fiind un om rabdator si o persoana foarte inteleapta.

Andreea

Diana, vreau sa îți multumesc pentru ca te-am cunoscut si ca împreuna am început aceasta minunata călătorie. Ședințele cu tine m-au ajutat enorm de mult, fiind intr-un moment nu foarte plăcut in viața mea. Te-am simțit alături de mine nu ca psiholog, ci ca prietena si îți multumesc ca ai reușit sa creezi aceasta relație speciala între noi!

Flori

A existat o comunicare foarte ampla între mine și psihologul meu, Diana. Mi-a dovedit ca își da interesul prin modul în care ma punea sa privesc fiecare amănunt al concluziilor care reieșeau în urma problemelor pe care le am dezbătut. Mi-a povestit de asemenea niște întâmplări similare cu ale ei, pe care le puteam lega de ceea ce aveam eu nevoie. În felul acesta, lucrurile au avut un demers pozitiv și problemele au început sa dispară. Încerc sa mențin ceea ce am dobândit în urma ședințelor de consiliere cu domnișoara psiholog și recomand cu toată caldura sa apelati cu încredere daca aveti nevoie. De asemenea, mai fac o precizare dobândită tot aici: aceea ca lucrurile nu pot fi făcute de unul singur și e necesar sa tragem și noi de sine înșine pentru a ne depăși limitele,dar și problemele, bineînțeles.

Marius