Draga mea,

Bine ai venit pe blogul meu!

Diana sunt si ma bucur sa impartasim impreuna pasiunea mea pentru tot ce inseamna atitudine, stil, feminitate si iubire de sine!

Inca de cand am fost mica, mi-a placut sa explorez tot ce tine de feminitate, de stil, de atitudine…astfel ca un impuls interior m-a manat sa pasesc pe drumul cautarii de sine si al descoperirii interioare.

A fost un drum presarat cu multe obstacole, dificultati, greutati, dar care m-a invatat lectii pretioase, pe care acum sunt bucuroasa sa le pot impartasi cu tine.

Ca si tine si multe alte fete, si eu m-am confruntat cu lipsa stimei de sine, a respectului de sine, a iubirii de sine…nici eu nu am stiut ce inseamna sa ma iubesc profund, sa am incredere in mine, nici eu nu am stiu cine sunt din adancul inimii mele…insa, incet-incet, cu rabdare si multa perseverenta, am aflat.

Nu mi-a fost teama sa risc, sa imi asum ceea ce fac, si mi-am ascultat inuitia intotdeauna. Am mers inainte cu curaj fara sa imi fie teama, fara sa ma uit in spate. Si astfel, am invatat cele mai frumoase si valoroase lectii de viata. Fiindca nu mi-a fost teama sa experimenez si sa dau tot ce am avut mai bun din mine.

Astfel, am descoperit ca sunt o femeie puternica, care poate invinge obstacolele;

Am descoperit in mine autenticitatea si capacitatea de a ma exprima si arata asa cum sunt, fara teama;

Am descoperit ca atitudinea potrivita te ajuta sa ai parte de tot ce iti doresti in viata;

Am descoperit ca stilul personal se formeaza incet-incet si ca el te defineste ca si persoana, el vorbeste despre cine esti!
Am descoperit ca doar o relatie minunata cu tine insati te va ajuta sa ai relatii minunate cu toti cei din jurul tau!

Am descoperit ca o inima deschisa este capabila sa daruiasca si primeasca iubirea adevarata!

Si vreau sa te invit si pe tine sa descoperim impreuna aceste secrete si sa facem calatoria noastra una minunata!

Te imbratisez cu iubire,
Diana