Afrodita pentru o zi…sau cum sa te umpli de magie si energie!

Daca pana acum am crezut ca lucrurile magice nu exista, ei bine, m-am convins ca da!

Dupa ce am petrecut o zi intr-un loc de vis, m-am convins ca poti trai Raiul pe pamant sau descrierile din povesti.  Am fost la Castelul Cantacuzino, de la Busteni, un loc absolut superb, plin de energie pozitiva, liniste si armonie.

Cred ca as sta in fiecare zi acolo si ma gandeam in sinea mea…Daca imi doresc ceva pe lumea asta cel mai mult, cred ca acel lucru ar fi sa traiesc intr-un loc de poveste, cum e domeniul acestui castel.

Am fost cu o prietena, care mi-a spus ca ma duce intr-un loc magic, pentru a ne conecta la natura si a face anumite practici feminine.

Atunci cand te conectezi cu tine, cu natura si cu elementele naturii, tu devii o forta! Tu esti de neinvins!
Tu te simti puternica, dar totodata flexibila, blanda, frumoasa…tu devii asa cum trebuie sa fii, conform naturii tale feminine!

M-am plimbat prin iarba 10-15 minute si am simtit cum ma incarc de energie de la Mama Pamant, am simtit ca ma eliberez de tot ce nu am nevoie, am lasat sa plece toate gandurile negative, toate apasarile, toate nelinistile…le-am dat Mamei Pamant sa le transforme si sa ma incarce cu tot ce e pozitiv si frumos!

Apoi, am stat langa apa si am simtit cum ma inzestreaza cu inocenta, puritatea, blandetea si flexibilitatea ei…

Parca simteam ca plutesc prin viata…si mi-am zis: Da, aceasta trebuie sa fie starea naturala a femeii! Noi, ca femei, asa trebuie sa fim! Relaxate, armonioase, sa ne bucuram de fiecare clipa…

M-am asezat pe pamant si am simtit CU ADEVARAT ca fac parte din ele…am simtit cum parca sunt tinuta in brate, sm simtit ca sunt iubita, sustinuta, imbratisata…stii acel seniment cand cineva iti da cele mai calde si frumoase imbratisari? Exact asa am simtit si eu in momentul in care m-am conectat la Puterea Pamantului. Soarele avea grija sa ma incalzeasca, si imi imaginam cum imi ofera calmitate, inspiratie, entuziasm, energie…simteam de parca era o ploaie de lumina deasupra capului care ma imbia cu dragoste si abundenta.

Ma simteam plina. Stii cum e sa ai acel sentiment de plinatate interioara? E sublim!

Din pacate, in stresul cotidian, femeile uita de ele,uita sa se rasfete, uita sa faca ritualuri si practici care sa le incarce cu energie si se intreaba apoi de ce lucrurile nu merg cum trebuie in viata lor. Fiindca esti deconectata de la natura ta!

Daca unei masini cu motor Diesel ii pui benzinain loc de motorina, va merge? Nu, va sta pe loc. Tocmai de aceea e atat de important sa nu uiti de tine, de cine esti si sa nu te rupi de la esenta ta. Iar cand simti ca te-ai pierdut, intoarce-te! Cauta, intreaba…acum ai la indemana atat de multe modalitati prin care te poti sa te schimbi, sa te imbunatatesti, sa ai grija de tine…incat, nu mai avem scuze!

Eu te invit cu drag intr-o calatorie fascinanta a energiei noastre feminine, unde iti vei descoperi resursele, calitatile unice si vei invata ce inseamna sa te iubesti pe deplin!

Workshopul va avea loc pe 11 octombrie, de la ora 18:30 la 21: 30 ( locatia va fi stabilita ulterior)..

Inscrierile se fac pe mail, la contact@dianapirje.ro, iar pretul este de 100 lei.

Iti doresti sa devii o forta, sa fii o Afrodita secolului nostru?
Ca sa fii ce nu ai fost, e timpul sa faci ce nu ai facut!
Vino cu noi in aceasta calatorie minunata de explorare a sufletului, unde vei descoperi secrete si resurse interioare de care habar nu aveai si unde iti vei schimba complet modul de perceptie asupra ta!

Va astept cu drag, ladies!

Si va promit ca am sa adaptez multe exercitii pe care eu le-am facut in natura, in sala de curs, pentru a fi tot la fel de eficiente! Si, din primavara ne organizam sa facem o super-tabara intr-o locatie de vis!
Insa, pana atunci, trebuie sa ne trezim putin! 🙂

Cu drag,
Diana

 

Adauga un comentariu