Ai sa fii fericita…

O sa fii fericita cand ai sa intelegi ca nu poti multumi pe toata lumea, ci ca e important sa te multumesti pe tine, intai de toate.

Ai sa fii fericita cand ai sa te asculti pe tine inainte sa-i asculti pe ceilalti si a face cum cred ei.

Ai sa fii fericita cand vei avea curajul sa te alegi pe tine si sa nu faci compromisuri cu ce nu poti accepta, ca si aspecte importante ale vietii tale.

Ai sa fii fericita cand ai sa fii libera sa te exprimi asa cum vrei, asa cum esti, fara teama, deoarece esti o fiinta libera, creatoare si unica!

Ai sa fii fericita cand ai sa-ti dai voie sa faci ce-ti place, cu cine-ti place, fara sa-ti mai pui bariere!

Ai sa fii fericita cand ai sa te simti bine in pielea ta, cand ai sa te accepti asa cum esti, fara sa fii cel mai mare critic al tau!

Ai sa fii fericita cand ai sa te bucuri de lucrurile marunte, banale, dar care iti aduc zambetul pe buze!

Ai sa fii fericita cand ai sa simti satisfactia de a oferi din ceea ce ai, fara sa ceri. Dand, primesti inapoi inzecit, iar implinirea din inima ta va fi enorma!

Ai sa fii fericita cand ai sa te tii de promisiunile pe care ti le-ai facut, fara sa te mai amani la nesfarsit!

Ai sa fii fericita cand vei fi plina de dragoste, de intelegere si de iubire fata de toate fiintele care exista!

Ai sa fii fericita cand ai sa intelegi ca toata misiunea ta este sa lucrezi cu tine, la tine, la dezvoltarea ta, la ceea ce iti doresti sa devii! Nu iei nimic cu tine din aceasta lume, decat dezvoltarea si imbogatirea proprie!

Ai sa fii fericita cand nu ai sa ai renunti la tine ca sa-i salvezi pe altii, ci atunci cand te vei pune pe primul loc!

Ai sa fii fericita atunci cand nu ai sa mai cauti salvare in alta parte, decat in tine. Fiindca ai toate resursele in tine si poti totul!

Ai sa fii fericita cand ai sa faci cu manutele tale ceva, singura, sa simti satisfactie si iubire deplina!

Ai sa fii fericita atunci cand investesti in tine, cand faci azi un pic, maine un pic, vazandu-te cu proprii ochi cum stralucesti si infloresti! 🙂

Ai sa fii fericita cand nu ai sa iti mai faci atatea griji, ci cand vei incepe sa simti cu adevarat, sa te bucuri, sa explorezi viata, sa iti traiesti experientele, fara teama, ci cu inima deschisa!

Ai sa fii fericita cand nu ai sa te mai temi de nimeni si de nimic, stiind ca in sufletul tau se afla luna, soarele, stelele, universul!

Si, nu in ultimul rand, ai sa fii fericita cand ai sa-ti dai voie sa-ti deschizi inima ca o floare, precum e trandafirul in bataia razelor de soare!

Pentru ca fericirea vine, in primul rand, din si de la tine!

Fii fericita, fata frumoasa!

Te imbratisez!

Diana

Adauga un comentariu