Alearga dupa visurile tale, si vezi cine te urmeaza!

Iubeste pe cine simti tu, dar nu inainte de a te iubi pe tine si a-ti simti sufletul complet.

Incarca-te cu iubire, fericire si emotii pozitive din activitatile care iti fac placere, din meditatie, din ce te simti tu bine facand!

Nu te pune pe locul 2. Pune-te pe primul loc si fa lucruri prin care sa te simti importanta si iubita, fara sa mai cauti iubirea si validarea in exterior!

Atat de multa energie pierdem din nesiguranta de sine…fugim de noi insene ca sa ne indreptam spre altii, crezand ca acolo vom gasi tot ceea ce avem nevoie! Dar ne inselam amarnic.

Ajungem sa ne epuizam, sa nu mai avem energie, mergand cu disperare inspre altii, cersindu-le ce ne lipseste!

Si cam asta se intampla atunci cand nu am fost hraniti cu iubire si afectiune multa in copilarie.

Mama, neiubindu-ne destul, sau chiar spunandu-ne ca suntem proaste, ori ca nu meritam destul, ne-a indus un tipar al insuficientei interioare, dobandit si el, la randul lui…

Ce avem noi de facut este sa constientizam faptul ca nu avem nevoie de nimeni si de nimic in exterior care sa ne valideze valoarea personala. Noi suntem cei care ne oferim aceasta valoare. Ofera-ti valoare personala pretuindu-te, respectandu-te si nefacand compromisuri cu inima ta.

De cand te-ai nascut si pana acum ai fost un om plin de valoare. Doar ca nu ai constientizat acest lucru. Te-ai comparat cu ceialalti, in loc sa te vezi o fiinta nica si mareata. Ti-a fost teama de maretia ta. De frumusetea ta. De cate lucruri esti in stare sa faci.

In viata sa te gandesti la acest aspect: cine sunt eu si cine e visul meu?

Tu esti cea mai importanta si vreau sa te rog din inima sa te pui pe primul loc. Nu, nu este egosim. Atata timp cat tu nu esti fericita, cu visurile indeplinite, nu ai cum sa stralucesti si sa fii o femeie fericita, implinita cu tine insati, care ii poate inspira si pe cei din jurul ei!

Nimeni nu o sa faca vreodata mai mult pentru tine decat faci tu pentru tine. Nimeni nu o sa se sacrifice pentru tine daca tu nu sacrifici placeri de moment pentru realizarea potentialului tau.

Alearga dupa potentialul tau cel mai inalt, fara sa te opresti, cu inima deschisa! Asta sa fie prioritatea ta!

Pune-te pe primul loc si vezi cine e dispus sa te urmeze! Acela te va si merita cu adevarat!

Meriti mult, foarte mult, asa ca te rog sa nu te opresti nicio clipa! Nu te pune pe tine in asteptare pentru ceilalti!

Din nesiguranta de sine, avem tendinta sa fugim de noi si sa ne refugiem in brate straine, care credem noi ca ne aduc fericirea si iubirea de care avem nevoie. Nu facem insa decat sa ne inselam.

Retragerea in sine si ascultarea intuitiilor noastre profunde este cea mai buna solutie. Cu cat petrecem mai mult timp cu noi ca sa ne ascultam, sa ne dam un ragaz si sa vedem ce avem nevoiecu adevarat, sa ne ascultam intuitiile profunde, cu atat reusim mai mult sa ne cunoastem mai bine, sa ne intelegem mai bine si, intr-un final sa ne placa de noi.

Asadar, tema mea pentru tine este sa ai grija de inima ta, sa stai cu tine, sa petreci timp cu tine si sa nu te temi de singuratate. Da-ti seama cine esti, ce ai nevoie cu adevarat si eu iti promit ca cine te iubeste cu adevarat, va alerga impreuna cu tine!  Pana atunci, nu te mai pune pe locul 2! 

Te imbratisez cu iubire,

Diana

Adauga un comentariu