Aripi de libertate – Femeia Regina

♥ „Regina e o femeie dificila. Ea este inteligenta, independenta, libera si ea nu va permite nimanui sa intre in spatiul sau personal daca ea nu permite.

In spatele simplitatii se ascunde rafinament, in spatele tacerii si a zambetului luminos se ascunde adancime.

Aminteste-ti de Reginele engleze. Femeile remarcabile nu si-au expus niciodata multele virtuti, doar ca nimeni nu a experimentat nici cel mai mic gand sa se indoiasca de ele.

Traditia engleza a dragostei este interpretata de maretia intelectuala.

Aici pasiunea domneste mintea, iar increderea in sine ofera farmec interior.

De cele mai multe ori, in tara cetii, dragostea incepe cu prietenia.

Sa ne cunoastem de la munca si sa ne vizitam.

De la intalniri la inceputul unei relatii romantice, s-ar putea sa dureze mult, dar nu este de la raceala sufleteasca, ci pentru ca oamenii cauta sa se cunoasca, sa colecteze cat mai multe informatii despre lumea interioara a partenerului.

Poti spune ca romantismul din Anglia incepe cu oamenii care verifica daca pot intelege glumele celuilalt.

Se spune ca umorul este ultimul stadiu al inteligentei.

Doamna englezoaica nu va invita niciodata un barbat la o intalnire. Invitatiile, deciziile primii pasi-sunt un lucru barbatesc. Aceasta cale poate parea de multe ori lunga sau rece…este drumul iubirii-prietenie. Doamna are nevoie mai intai de interes si apoi sa simta ca barbatul de alaturi isi doreste sa o cucereasca.

O doamna ar trebui sa fie interesanta si inaccesibila, altfel cum s-ar mai putea numi o doamna?

Aerul care o domina pe Regina iti va reinvia puterea mentala, iar pamantul va da incredere in oportunitatile sale…” – pasaj din cartea Larisei Renar- Intriga Ispitei.

Cum ti se pare abordarea Larisei?

Din punctul meu de vedere, este una corecta pentru o femeie care isi doreste sa construiasca o relatie.

Niciodata, dar niciodata, o femeie care isi doreste ceva de la un barbat nu va obtine de la el oferindu-i-se pe tava. Intotdeauna este nevoie sa-l faca pe barbat sa lupte pentru ea. Tot ceea ce este usor si la indemana nu prezinta interes. Este normal, nu ai cum sa iti doresti ceea ce deja ai.

Asa ca, dragele mele, adoptati atitudinea de Regina! Este sfanta! Pretuieste-te pe tine, investeste in energia ta, sa fie una cat mai buna si cat mai de valoare!

Cu cat ai o energie mai mare ( energie feminina, bineinteles), cu atat reusesti sa creezi mai multe lucruri de valoare. Noi suntem creatoare prin esenta noastra si prin energia pe care o avem.

Cu cat ai o cantitate mai mare de energie feminina, cu atat reusesti sa atragi un barbat mai de calitate. Si cu atat vei reusi sa il si mentii in viata ta.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca o femeie cu multa energie feminina reuseste sa fie super-creatoare in viata ei si super-inspirata!

Aici este secreteul, sa iti dezvolti energia feminina si manifestarea de Regina-pentru a fi stapana propriilor emotii si a propriei vieti!

Daca vrei sa iti impartasesc secrete si practici feminine, lasa-mi un comentariu mai jos in care sa-mi spui ca esti interesata.
De asemenea, vreau sa te rog sa iti pastrezi cat mai mult libertatea de exprimare, capacitatea de a fi independenta, increzatoare, mandra de tine si cu o stima de sine de neclintit!

Nu uita de workshopul de relatii, de pe 6 septembrie, unde vom invata sa fim cu adevarat seducatoare si minunate!

https://www.facebook.com/events/2145436772408782/

Te imbratisez,
Diana

3 thoughts on “Aripi de libertate – Femeia Regina”

    1. Crișan Andreea Anastasia

      Sunt super interesata ! Și vreau sa aflu lucruri noi, pe care as dori sa le pun în practică.

Adauga un comentariu

%d blogeri au apreciat: