Cat de mult iti onorezi inima?

Inima este organul care te ajuta sa traiesti in fiecare secunda a vietii tale! In inima ta se afla iubirea, sentiment fara de care nu am putea fi fericiti in aceasta lume!

 

Orice am face in lumea asta, vom realiza ca tot la iubire ajungem, fiindca ea este centrul de plecare al tuturor lucrurilor.  Un lucru bine facut este facut cu iubire, un copil este facut din iubire, o relatie minunata intre doi oameni are la baza iubirea sincera, iar starea implinirii, a sanatatii si a bunastarii tale vine din iubirea fata de tine insati!

 

Iubirea este starea fundamentala a fiintei si in absenta ei nu exista bu­curie. Iubirea este inceputul fi­in­tei noastre, ne nastem din iubire si avem nevoie vitala de ea in primii ani ai vietii. Ceea ce ne impiedica sa fim fericiti si senini este absenta iubirii. Acest gol ne afecteaza nu numai in re­la­tiile noastre intime, ci si la nivelul ca­litatii vietii noastre si, prin refle­xie, afecteaza si lumea in care tra­im, spune terapeutul John Wellwood. 

 

Fa tot ceea ce stii ca te face fericita, dar te rog sa nu-ti abandonezi libertatea si bucuria inimii!

 

Am experimentat chinuirea si nefericirea inimii atunci cand credeam ca ar trebui sa fiu cea mai fericita!

 

Exact atunci cand am fost dusa la restaurante si locatii luxoase, parca exact atunci m-am simtit cea mai prizoniera!

 

Parca simteam ca ceea ce voi primi va fi bineinteles conditionat de multe alte cereri si pretentii.

 

Desi gustam unele dintre cele mai bune prajituri si preparate, corpul meu nu putea sa le accepte din cauza ca sufletul meu nu se simtea in deplina libertate 🙂 Si pe buna dreptate ca nu puteam manca, nu aveam pic de pofta de mancare!

 

M-am simtit in schimb minunat atunci cand am fost invitata la o plimbare prin parc, unde mi s-a pretins nimic, iar sufletul meu s-a simtit in liniste si bucurie.

 

Am stiut intotdeauna ca linistea inimii mele e cea mai importanta si nu am renuntat pentru nimic in  lume la ea!

 

Cu riscul de a parea ciudata, de absolut fiecare data cand cineva incerca sa imi dea un sfat bun, sa imi impuna ceva, eu m-am retras pentru a-mi intreba inima ce parere are despre acest lucru. Si asta pentru ca am inteles ca legatura pe care e bine sa o ai cu inima ta trebuie sa fie una speciala. Te sfatuiesc sa faci la fel.

 

Intalnesc multe persoane cu inima inclestata si inchisa, care nu-si dau voie sa-si traiasca pe deplin autenticitatea inimii! Si asta e si motivul pentru care nu ma simt in largul meu in prezenta lor!

 

Mi-am promis ca orice se va intampla, eu voi fi langa inima mea si o voi pune pe primul loc, fara sa ma compromit cu absolut nimic!

 

Inima nu cunoaste compromisul, ci implinirea si bucuria!

 

Iar eu te rog, ca o femeie ce te respecti, sa alegi intotdeauna binele, frumosul si iubirea din inima!

 

Nu face greseala de a crede ca daca renunti la esenta ta pentru lucruri aparent valoroase vei reusi mai multe! Fals!

 

Intoarce-te acolo unde stii ca te-a durut,  vindeca-ti si iarta-ti durerea si din acel punct, porneste mai departe cu toata puterea de care esti capabila spre orizonturile pe care vrei sa le explorezi!

 

Ia-ti puterea si incepe sa iti creezi viata!

 

Cu ce vrei sa incepi?

 

Cu sanatatea? Cu banii? Cu iubirea?  Cu socialul? Cu partea divina din tine?

 

Tu stii ce te doare si ce ai nevoie mai inainte de toate! Eu sunt aici langa tine si sunt pregatita sa lupt cot la cot cu tine pentru a le dezvolta si a le slefui! Si n-am sa te las sa te multumesti decat cu ceea ca stii ca te face pe deplin multumita si implinita!

 

Compromisurile si jumatatile de masura nu sunt pentru o femeie ca tine!

 

Sunt deja prea multe femei care fac compromisuri si care nu se respecta pe ele insele, astfel incat sa mai pot tolera un astfel de comportament din partea vreunei femei cu care intru in contact. Si o fac pentru ca actioneaza si gandesc conform unor modele preluate, unor tipare bine implantate in capsorul lor, fiindu-le frica sa se rupa de ele si sa aleaga conform inimii lor!

 

Ce s-ar intampla chiar acum daca ai alege conform inimii tale?

 

Ce isi doreste inima ta cel mai mult?

 

Si sa nu-mi zici ” nu stiu „, ca nu te cred. Mereu stii, daca vrei sa vezi. Si de data asta chiar te provoc sa te uiti acolo in adancul inimii tale, astfel incat sa vezi bine ceea ce iti doresti!

 

Tu valorezi atat cat respect iti acorzi! Respecta-te daca vrei sa valorezi mult!

 

Nu toata lumea este si va fi asa cum iti doresti tu! Greseala pe care tu o poti face insa este sa te indepartezi de tine, acuzandu-i pe ei sau incercand sa ii schimbi. Lumea e asa cum e. de ce sa te lupti cu morile de vant?

 

Mai bine ocupa-te de tine si cine isi va dori cu adevarat, te va urma fara probleme! Nu ai cum sa te lupti cu toata lumea!

 

Lupta tu pentru un destin minunat de care sa fii mandra si de care sa te bucuri zi de zi!

 

E cel mai bun lucru pe care-l poti face!

 

Fii inteleapta, fata mea! alege calea inimii! Alege bucuria si implinirea!

 

Te imbratisez cu iubire si multa incredere in ceea ce esti!

 

Diana

 

P.s: Spune-mi intr-un comment mai jos ce iti spune inima sa faci, chiar in acest moment! 🙂

Adauga un comentariu