Ce femei sunt cu adevarat muze si modele de inspiratie

Ce femei sunt cu adevarat muze si modele de inspiratie

Admir femeile care stiu ca au o misiune mai nobila si mai mareata in viata decat aceea de a cuceri inima unui barbat.

Admir femeile care stiu ca viata nu incepe si nu se termina atunci cand un barbat intra in viata lor, respectiv pleaca din viata lor.

Admir femeile care au un respect de sine atat de ridicat, incat stiu ca e important sa se puna pe ele pe primul loc, sa munceasca pentru visurile si obicetivele pe care le au, fara sa faca dintr-un barbat planul lor financiar. ” A man in not a financial plan ” ,  spune Kim Kiyosaki.

Admir femeile brutal de sincere cu ele insele si cu cei de langa ele, care stiu ca e important sa nu faca compromisuri in viata.

Admir femeie care isi raman fidele sufletului lor pana la capat, care nu renunta la ele cand un lucru tentant apare in viata lor. Ele cantaresc si analizeaza foarte bine situatia inainte de a lua o decizie si isi pun sufletul pe primul loc.

Admir femeile care se cunosc foarte bine pe ele insele si care il cunosc la fel de bine si pe cel de langa ele, ne-iluzionandu-se cu privire la barbatul din fata lor. Ele stiu ca suferinta provine din neacceptarea realitatii si fantasmarea ei, drept urmare ele iau lucrurile si oamenii exact asa cum sunt, fara sa le ” infloreasca ” sau sa le infrumuseteze cu sclipici si pietre roz.

Admir femeile care isi exprima senzualitatea, feminitatea si care nu se tem sa isi arate inclusiv partile vulnerabile ale sufletului lor, fiindca vulnerabilitatea inseamna putere!

Admir femeile care spun ceea ce gandesc si ceea ce simt, fiindca autenticitatea e foarte importanta pentru relatii sincere si de calitate! Iar autenticitatea, pe langa faptul ca te face sa te simti minunat, libera si deschisa, este si cheia care atrage si cucereste oamenii din viata ta! Cine nu e atras de o persoana libera in exprimare si deschisa?

Admir femeile care nu isi pun piedici si limite si care isi dau voie sa exploreze, sa descopere, sa cunoasca, sa iubeasca!

Admir femeile care stiu ca un barbat curteaza mai multe femei in acelasi timp si singura cheie prin care il poti face sa se apropie mult de tine si sa fie al tau este aceea de a-l face sa se simta extraordinar de bine langa tine, astfel incat sa nu mai simta nevoia sa iasa cu alte femei; cu alte cuvinte, ii satisfaci atat de bine nevoile lui fizice, emotionale, intelectuale, spirituale, incat nu mai are nevoie sa iasa cu alte femei…. a gasit Regina care face cat toate acele femei la un loc!

Adir femeile care intotdeauna se vor alege pe ele insele, neincrezandu-se in lucruri mirobolante din exterior. Ele stiu ca oricand poti pierde ceea ce ai in exterior, important este sa nu te pierzi pe tine…

Admir femeile care nu accepta lucruri ce le incalca scara proprie de valori si care stiu sa spuna ” STOP ” atunci cand lucrurile iau o intorsatura defavorabila pentru ele.

Admir femeile care in fiecare zi construiesc cu pasiune si care stiu ca a avea un stil de viata care sa te implineasca si sa te satisfaca e cel mai important lucru din lume.

Admir femeile care stiu cine sunt si in prezenta si in absenta unui barbat. Ele nu se lasa definite de un barbat. Ele se simt la fel de femei si cu si fara un barbat in viata lor. Ele sunt un model de inspiratie, de feminitate si de putere.

Admir femeile care nu se lasa impresionate de masina unui barbat, de banii pe care ii are, ci care stiu ca cel mai  important lucru este felul in care vor fi iubite! Un barbat care te iubeste e cel care te face fericita cu adevarat, nu unul care abia asteapta sa se afiseze cu un ” nou bibelou ” in masina lui luxoasa sau in cercul de prieteni exclusivist;

Admir femeile independente, care nu-si pun toate sperantele intr-un barbat si care nici nu-l asteapta pe el ca sa le faca viata fericita si implinita! Ele stiu ca un barbat e important in viata lor, insa nu este totul si nu renunta la ele pe motiv ca l-au intalnit pe el;

Admir femeile care stiu sa se retraga cu demnitate si capul sus atunci cand e cazul sa plece dintr-un loc sau dintr-o relatie.

Pentru mine, aceste femei sunt cu adevarat niste muze si adevarate modele de inspiratie!  Si imi doresc ca si eu, si tu sa ne desaravsim in acelasi stil, astfel incat sa fim fericite si sa ajungem sa ramanem in istorie prin ceea ce am devenit!
Cu iubire,

Diana

2 thoughts on “Ce femei sunt cu adevarat muze si modele de inspiratie”

  1. Ce frumos și inspitational ai scris! Femeia poate fi orice își dorește dacă are curaj și susținere. Felicitări pentru articol

  2. Diana Pîrje

    Multumesc mult! 💝 Asa este!
    Si, mai ales, sustinerea, curajul si dragostea le gasim in inima noastra!

Adauga un comentariu

%d blogeri au apreciat: