Hai sa fim fericite! :)

Cum?

Este întrebarea pe care fiecare femeie şi-o pune şi îşi doreşte să afle răspunsul la ea!

Oare suntem fericite doar în prezenţa unui partener minunat, când primim cadouri, veşti bune sau atenţie şi aprecieri din partea celorlalţi?

Hai să descoperim împreună cum putem fi fericite în fiecare zi a vieţii noastre:

1) Trăieşte în prezent!

Atât de multă energie pierdem cu mii de gânduri pe care ni le facem, fie despre trecut, fie despre viitor, fără să conştientizăm că nu ne ajută deloc strategia noastră. O femeie cu o energie specială, magică, – care atrage lucruri bune şi oportunităţi în viaţa ei ca un magnet – este acea femeie care trăieşte în prezent, aici şi acum, şi care se bucură de fiecare clipă din viaţă ei.

Trucuri pentru acest lucru: Opreşte-te pentru câteva momente şi respiră constient. Simte bucuria vieţii. Magia şi privilegiul de a fi femeie. Inspiră şi expiră. O femeie prezentă va avea întotdeauna parfumul unei femei adevărate. Şi  stii cat e de minunat să simti in fiecare secundă energia vietii? Te invit să testezi.

2) I have a dream because I’m a Queen!

Ca să fii fericită cu adevărat, caută să trăieşti conectată la tine şi la visurile tale. Bucură-te de tine cu adevărat, de ceea ce eşti, aşa cum eşti. Caută să ai mereu în minte ceea ce îţi doreşti cel mai mult să realizezi. Şi trăieşte conectată la această emoţie şi energie. Ştii cât de bine ai să te simţi? Te invit să aplici şi să-mi sspui  ” Şi dacă nu ştiu ce-mi doresc? „, am mai auzit întrebarea. Atunci te întreb: “ Ce te face să te simţi cel mai bine? “, “ Ce simţi că faci cu atâta pasiune şi plăcere, încât, timpul parcă se opreşte în loc? “ . Aceste întrebări sunt un foarte bun punct de plecare.

3) Aprecierea şi admiraţia

Când te-ai admirat ultima dată cu adevărat? Când ai simţit că ai pentru ce să te apreciezi, din toată inima, aşa cum o faci cu unele persoane din viaţa ta?

Te invit chiar acum să iei o foaie de hârtie şi sa scrii toate lucrurile pentru care te apreciezi şi te admiri. Şi. crede-mă, sunt aşa de muulte…Inclusiv o mâncare făcută cu dragoste, este un act de creaţie, spunea un bun psihoterapeut. Când te apreciezi şi te admiri, îţi creşte enorm stima de sine, respectul de sine şi deja parcă te simţi altă persoană.

4) Mă accept aşa cum sunt!

Da, aceasă afirmaţie face minuni! Când începi să ai înţelepciunea necesară pentru a înţelege că sunt unele lucruri pe care pur şi simplu nu le poţi schimba, atunci chiar devii mai fericită şi mai împlinită! Vei înceta lupta pe care ai purtat-o de atâta timp cu tine însăţi si te simti eliberata! Vei înţelege şi vei simţi că eşti unică şi specială, şi ai darurile tale de care toţi cei din jurul tău merită să se bucure!

5. Lucruri care îţi fac plăcere

O sesiune de shopping, o baie cu lumânărele, o carte bună sau un film? Toate aceste plăceri pe le faci pentru inima ta îţi cresc considerabil nivelul endorfinelor şi te vei simţi automat fericită! “ Diana, fă lucruri pentru inima ta : scrie, citeşte,meditează…”, mi-a spus o bună prietenă. Şi a avut mare dreptate.

6. Optimism şi voie bună

Trăieşte cu optimism, voie bună şi încredere şi ai pentru fiecare om de lângă tine o vorbă bună şi o încurajare. Îţi schimbă energia! Şi în plus, ceea ce primeşti, este ceea ce oferi. Oferă din plin lucruri bune şi frumoase!

Acum mă crezi că nu ai nevoie de lucruri mirobolante şi ieşite din comun că să te simţi si sa fii, cu adevarat, fericită? Aplică lucrurile pe care ţi le-am spus mai sus şi îţi promit fericire în fiecare clipă Pentru  că meriţi! Te-ai născut cu tot ce ai nevoie ca să fii fericită! Fericirea e în tine, şi, mai ales, în atitudinea ta faţă de tine.

Sper că ţi-a plăcut invitaţia mea la fericire!

Până data viitoare,
Diana

 

2 thoughts on “Hai sa fim fericite! :)”

Adauga un comentariu

%d blogeri au apreciat: